Аз тоз път излязох хитър без да искам ...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стара планина Холд АД (SPH / CENHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от KOSTJUMARЕй - продадох и се умълчахте. . За първи път да имам добра печалба и да не съм щастлив. Бях го обявил СЕНХЛ-то, но имах работа и се отнесох и забравих да отменя поръчката. Нищо - набрах сили за Химимпорта, ама да видим . Хубава е Стара планина - пак ще напазаря при първа възможност.
Това ще означава, че никой не иска да продава, а ако продавачите пак си напазаруват ...Това е лично мнение и не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от kaputovЗащо се твърди,че мажоритар на холдинга е ТИМ?Аз не успях да открия връзка между Потбул,Гарант 5 и ТИМ.По-скоро като че ли към Божков отива,имат участие в Пътни строежи.Не съм правил задълбочено търсене,изчерпах си абонамента
Някой има ли по-конкретна информация?!Някой със служебен абонамент...ops:
Коментар
-
Случая с JK навреди на Стара планина. Ако не беше тази изцепка холдинга вече щеше да е над 18лв. Но и това ще стане скоро. Тука и без вътрешна информация си струва да пълниш. Вече има генерирани поне 1,50 на акция печалба от началото на годината които пазара не е отчел още. Това е ръст от поне 8% , който неминуемо скоро ще се усети.
Коментар
-
Еее, ама по-нежно бе хора! Цяло лято си купувах по дъната евтинко - по 25, по 25 ...
Както се развихрихте ще видим вече "бабешки акции" през "крив макарон"! Май ще трябва да се нагласям да купувам при възходящ тренд.
А за отчета - изобщо няма да го гледам - тази инвестиция ми е най-дългосрочната.
Коментар
Коментар