Здравей, Inta53, видях в 2 различни теми мисля, че ласкаво наричаш дружеството „Старата госпожа“ (поправи ме, ако бъркам), както и коментираш предишни скептични мнения на разни форумци. Аз лично не бих наричал Стара планина холд „Старата госпожа“ , понеже като гледам как търчи по баира от миналата есен насам , повече ми прилича на буйна мома, на която кръвта й ври . А и мисля на 27.09.2016 г дружеството направи 20-годишен юбилей, така че ... . Но да, ако оставим шегата настрана, юбилеят си е достойно число. Скептицизма на някои форумци е нещо, което винаги се старая да осмислям. Освен това ежедневно подлагам на критически анализ собствените си позиции, но като цяло скептицизмът, когато и където го е имало, ме е радвал, докато съм оптимист за пазара ни, понеже именно песимистите и нямащите акция, в чието възходящо движение вярвам, са горивото, което вероятно ще поддържа ръста при добро развитие на компанията и благоприятна макросреда. Когато почти всички станат оптимисти, ще му мисля дали не е време аз да стана песимист, а може би и много по-рано. Възможно е още днес, след седмица, месец, година или повече това да се случи, обявявайки го или не във форума. Никой не е безгрешен обаче и аз не се считам за изключение.
Важно за мен в живота ми изобщо е да се опитвам да разсъждавам правилно и да бъда максимално истински, а съумявам ли да го правя – всичко останало е частен случай и ще се нареди някак. Важно е дните ни да са добре осмислени, според който както го разбира. Както Питагор е казал: „Живота е като стадион – някои идват да се състезават, други да търгуват, най-щастливите да гледат и да се наслаждават. Така и в живота едни се раждат жадни за слава, други – за печалба, а философите – единствено за истината.“
Скоро писах в темата какво ми е отношението към акциите на това дружество, отново благодаря на г-н Митанкин за отношението!Бях толкова изненадан, че дори съм пропуснал да напиша най-важната дума „благодаря“, макар тя да се подразбира от контекста на написаното.
Притежавам акции на БФБ, включително и на Стара планина холд. Възможно е да съм пристрастен. Изминали движения на цените не са гаранция за бъдещи такива. Възможно е да греша за нещо или за всичко от написаното. Препоръки нямам никакви.
Важно за мен в живота ми изобщо е да се опитвам да разсъждавам правилно и да бъда максимално истински, а съумявам ли да го правя – всичко останало е частен случай и ще се нареди някак. Важно е дните ни да са добре осмислени, според който както го разбира. Както Питагор е казал: „Живота е като стадион – някои идват да се състезават, други да търгуват, най-щастливите да гледат и да се наслаждават. Така и в живота едни се раждат жадни за слава, други – за печалба, а философите – единствено за истината.“
Скоро писах в темата какво ми е отношението към акциите на това дружество, отново благодаря на г-н Митанкин за отношението!Бях толкова изненадан, че дори съм пропуснал да напиша най-важната дума „благодаря“, макар тя да се подразбира от контекста на написаното.
Притежавам акции на БФБ, включително и на Стара планина холд. Възможно е да съм пристрастен. Изминали движения на цените не са гаранция за бъдещи такива. Възможно е да греша за нещо или за всичко от написаното. Препоръки нямам никакви.
Коментар