IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Стара планина Холд АД (SPH / CENHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• [QUOTE=johny-bravo;n3176817]
    Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

Важното е младите да се поощряват, старите кучета не малко са блажили през последните години тук

Приема се, аз ще продължавам да отварям и затварям основните активи тук !

Коментар

• [QUOTE=inta53;n3176790]
      Първоначално изпратено от Николай Митанкин Разгледай мнение

Нашият екип благодари за оценката!

....-Такааа, някои си ги заработваме по трудния начин , маркетмейкарствайки с години, други за добре дошли - с награда.
      Дар словото не за всеки, ДА МУ Е ЧЕСТИТА ! и НАЗДРАВЕ на Т.Щърк и да постоянства !
      Важното е младите да се поощряват, старите кучета не малко са блажили през последните години тук

Коментар

• [QUOTE=Николай Митанкин;n3176674]

....-Такааа, някои си ги заработваме по трудния начин , маркетмейкарствайки с години, други за добре дошли - с награда.
        Дар словото не за всеки, ДА МУ Е ЧЕСТИТА ! и НАЗДРАВЕ на Т.Щърк и да постоянства !

Коментар

• Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение

Ето на това му казвам аз политика в интерес на инвеститорите Честито, едва ли някоя друга компания би го направила...
          Моята предпочитана е 1CZ, ама вече си платих сметката.

Коментар

• Първоначално изпратено от Николай Митанкин Разгледай мнение
            Уважаеми Татко Щърк,
            Моля на лични да ми посочите адрес, на който веднага ще изпратим малка награда - бутилка 'Orbelus Prima Organic 2013'.

Ето на това му казвам аз политика в интерес на инвеститорите Честито, едва ли някоя друга компания би го направила...

Коментар

• Първоначално изпратено от Татко Щърк Разгледай мнение
              Ако си представим хипотетична ситуация някой да ми каже, ок, харесва ти да инвестираш на БФБ, но имаш право на само един вид акция, щях да избера Стара планина...
              Уважаеми Татко Щърк,
              Моля на лични да ми посочите адрес, на който веднага ще изпратим малка награда - бутилка 'Orbelus Prima Organic 2013'.

Коментар

• Много си пристрастен и за съжаление доста заблуден..Двете от дъщерите- MCH , HES са много по добри.. Сравни исторически и дивидентите и сплитовете..
                Last edited by Kiro; 09.03.2017, 13:09.

Коментар

• Ако си представим хипотетична ситуация някой да ми каже, ок, харесва ти да инвестираш на БФБ, но имаш право на само един вид акция, щях да избера Стара планина, макар че вътрешната ми класация много често не е едно към едно с тежестта на отделните позиции в портфейла ми. Разбира се, според мен липсата на диверсификация е глупост, както и прекалената диверсификация също не е особено разумна. Държал съм между 6 и 8 акции най-често, доста неравномерно разпределени като тежест и съм смятал, че така ще бъде винаги, докато съм на пазара, но явно съм се променил, понеже от около и след средата на миналата година държа над 10 вида акции – и много ликвидни, и много слабо ликвидни... с много различни тегла, разбира се. Защо се промених така е дълга тема, не твърдя, че имам право. При промяна на преценката ми за пазара, предполагам и това доколко диверсифициран да съм, също ще се промени.
                  Притежавам акции на БФБ, включително и акции на Стара планина. Възможно е да съм пристрастен, а оттам и неточен в преценките си. Възможно е да греша за нещо или за всичко от написаното. Препоръки нямам никакви.
                  Мненията ми не са препоръка за вземането на каквито и да било инвестиционни решения!

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
                    Тук P/E коефициента 21 ли стигна вече....големи са очакванията!

.....и совите не са , това което .....

Коментар

• Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнение

142 млн капитализация за 7,2 млн печалба , даже мисля че хората си купуват без да се съмняват в каквото и да e било
                      Тук P/E коефициента 21 ли стигна вече....големи са очакванията!

Коментар

• До 6,40 само добавях, сега следя от балкона какво ще се играе следващата седмицааа???????????

Коментар

• Дали се задава следващата вълна?
                          Иначе гледам че продължават да си изостават с двайсетина % спрямо акциите в дъщерните дето притежават в портфейла си

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                            Тук някаи хора се съмняваха в печалбата....
                            Доход на акция 0,35 0,29
                            142 млн капитализация за 7,2 млн печалба , даже мисля че хората си купуват без да се съмняват в каквото и да e било

Коментар

• Тук някаи хора се съмняваха в печалбата....
                              Доход на акция 0,35 0,29

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                                Директорска подкрепа ! - Браво !

-"В Стара планина холд АД е получено Уведомление по чл. 19, § 1 от Регламент (ЕС) № 596/2014 относно пазарната злоупотреба. Евгений Узунов, председател на Съвета на директорите, уведомява за негови сделки с финансови инструменти на дружеството - покупка на 1880 акции на обща стойност 12485,87 лева при средна цена 6,641 лв. за акция."
                                Брей тук ще излезе че средата ми е по-ниска от тази на инсайдъра...
                                ако мога и с тайминга да го докарам ще е супер.

Коментар

Working...
                                X