IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

КРЗ Одесос (ODES)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Свършиха Га нема, нема ама аз имам
    lipsata

Коментар

• Веселба голяма тук настана.
      Отчета е страхотен, без съмнение. Жалко е че някои имат предимство.

Коментар

• Първоначално изпратено от lipsata
        Първоначално изпратено от superlud
        Дали ще удариме ценовото днес?
        Аре, да не сме нагли сега 300 е добре
        Явно не наглост а правилен разчет на пазара предлагането е 0 акции
        Винаги пазарувам евтино http://bureto.com

Коментар

• Коментар

• В момента капитализацията е 87 милиона евро.
            В Европа с толкова пари и колбасарски цех не можеш да отвориш :-)

Първоначално изпратено от Джуст А Традер
            Мислех си...ако някой сега иска да си спретне кораборемонтен завод...колко ли ще му струва.....парцел на такова място-между стар и нов морски канал (не знам колко декара,ама много),да изгради кейовите места (хидростроителство),сух док (не ми се мисли колко чини),инфраструктура-до и във обекта......два плаващи дока.....СПИРАМ ДОТУК!
            изразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.

Коментар

• Мислех си...ако някой сега иска да си спретне кораборемонтен завод...колко ли ще му струва.....парцел на такова място-между стар и нов морски канал (не знам колко декара,ама много),да изгради кейовите места (хидростроителство),сух док (не ми се мисли колко чини),инфраструктура-до и във обекта......два плаващи дока.....СПИРАМ ДОТУК!

Коментар

• Нищо не е 300 лв въпрос на време беше. Всички предпоставки са налице- фундамент, перспективи пред бизнеса, остава търсенето на акцията- ето сега и него

Коментар

• Първоначално изпратено от superlud
                  Дали ще удариме ценовото днес?
                  Аре, да не сме нагли сега 300 е добре
                  lipsata

Коментар

• Ами смешно е ОДЕС да е с такава капитализация, то ЕЛТОС-а гони 300 млн.
                    изразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.

Коментар

• леле какво стана не е истина...

Коментар

• Дали ще удариме ценовото днес?
                        Винаги пазарувам евтино http://bureto.com

Коментар

• На печелившите честито.

Коментар

• Първоначално изпратено от KOSTJUMAR
                            Не знам как е при вас , ама с тези темпове на ръст скоро Одеса ще ми излезе начело на портфейла, ако пребори българо-американците
                            Аз също мога да се похваля със същото, а като гледам предлагането за днес, не ми се мисли къде ще отиде цената, ако примерно Пощата реши да си купи 100-те бр. които така упорито търси Не препоръчвам нищо! Поздрави Костюмар
                            lipsata

Коментар

• Не знам как е при вас , ама с тези темпове на ръст скоро Одеса ще ми излезе начело на портфейла, ако пребори българо-американците

Коментар

• E Боби, я тука вече не дебна, тука съм се напъхал малко преди да го напъхат у големия индекс после го убъркаха малко, като го извадиха оттам по погрешка даже се подлъгах да продам нещо па може да видиш, назаде по темата - бая се бех ядосал тогава бех ги взел насерьозно чак ама големото куче ме подхвана под ръка и рече - "случва се да се срещнат убъркани хора, особено па на борсата, ама нема нужда да се ядосваш, тя че си дигне акцията след 5 месеца примерно.." е не каза колко, че се дигне, ама съм доволен... та после и допълвах от дъжд на вятър е па я си бех написал, че ми е любима акция тая, ама кой ти верва помниш сигурно..

Коментар

Working...
                                X