If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
В момента капитализацията е 87 милиона евро.
В Европа с толкова пари и колбасарски цех не можеш да отвориш :-)
Първоначално изпратено от Джуст А Традер
Мислех си...ако някой сега иска да си спретне кораборемонтен завод...колко ли ще му струва.....парцел на такова място-между стар и нов морски канал (не знам колко декара,ама много),да изгради кейовите места (хидростроителство),сух док (не ми се мисли колко чини),инфраструктура-до и във обекта......два плаващи дока.....СПИРАМ ДОТУК!
изразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.
Мислех си...ако някой сега иска да си спретне кораборемонтен завод...колко ли ще му струва.....парцел на такова място-между стар и нов морски канал (не знам колко декара,ама много),да изгради кейовите места (хидростроителство),сух док (не ми се мисли колко чини),инфраструктура-до и във обекта......два плаващи дока.....СПИРАМ ДОТУК!
Нищо не е 300 лв въпрос на време беше. Всички предпоставки са налице- фундамент, перспективи пред бизнеса, остава търсенето на акцията- ето сега и него
Не знам как е при вас , ама с тези темпове на ръст скоро Одеса ще ми излезе начело на портфейла, ако пребори българо-американците
Аз също мога да се похваля със същото, а като гледам предлагането за днес, не ми се мисли къде ще отиде цената, ако примерно Пощата реши да си купи 100-те бр. които така упорито търси Не препоръчвам нищо! Поздрави Костюмар
E Боби, я тука вече не дебна, тука съм се напъхал малко преди да го напъхат у големия индекс после го убъркаха малко, като го извадиха оттам по погрешка даже се подлъгах да продам нещо па може да видиш, назаде по темата - бая се бех ядосал тогава бех ги взел насерьозно чак ама големото куче ме подхвана под ръка и рече - "случва се да се срещнат убъркани хора, особено па на борсата, ама нема нужда да се ядосваш, тя че си дигне акцията след 5 месеца примерно.." е не каза колко, че се дигне, ама съм доволен... та после и допълвах от дъжд на вятър е па я си бех написал, че ми е любима акция тая, ама кой ти верва помниш сигурно..
Коментар