IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

КРЗ Одесос (ODES)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Днеска тук не е лошо. Да дори много добре.

Остава и мн. добър 6 мес. и 300 я прескочихме со някой ден.
    Не се бъзи-кай !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Слънчев вятър
      никаква тръпка . тъпотия
      Бобче, искаш тръпка - получаваш може да пробваш и с продаване, примерно
      Ветре, днес си решил да се шегуваш виждам.

Абе готин, много позиции заедно дебнем нещо ?!?!?

Коментар

• никаква тръпка . тъпотия
        Бобче, искаш тръпка - получаваш може да пробваш и с продаване, примерно

Коментар

• Първоначално изпратено от Alan Greenspan
          Ако някоя ми ЗАТЪПЕЕ веднага я махам :-)

не е препоръка

Първоначално изпратено от Bobi75
          това е егати тъпата акция
          що ли си купих....
          имам предив, че работата е ясна. колкопроценти и еди какво си. никаква тръпка . тъпотия

Коментар

• Ако някоя ми ЗАТЪПЕЕ веднага я махам :-)

не е препоръка

Първоначално изпратено от Bobi75
            това е егати тъпата акция
            що ли си купих....
            изразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.

Коментар

• това е егати тъпата акция
              що ли си купих....

Коментар

• +4.7% близо 1000 бройки
                мисля че ниво 280 е запечатано :-)

Коментар

• Обръщам внимание на съществителното приятели, защото предполагам доста хора са им благодарни, че успяха да си понапълнят навреме.

Коментар

• Здравей Костюмаре, ех радвам се да те чуя, приятел, ама виж тва нека си натиска цената кой си иска /както казваш, некои натискали цената/ нека, нека тва е толкова убаво да гледаш как че се редат пак да купуват тва след време може би ...

ех да си призная много ги харесвам тия, дето коригират наобратно...

Коментар

• Като гледам днешната търговия, мисля ви стана ясно, че отчета за 6м ще е як. Няма ги и нашите приятели от Фико вдясно да натискат цената, така че ....

Коментар

• Evalata momci.

Коментар

• Ами логичното се случва. В общия случай не винаги е така :-)
                          Момчета - не отстрелвайте дългоухите зайци особено, когато приближава разможителния период :-)
                          Наслука, Ветре!

Коментар

• /цитат от темата за мечките/
                            ..бате Алане, май е времето на Одеса да даде обратна корелация, а? ..
                            Илзез драги ми Алъне, излез Гринспане излез, да се порадваме на нашата любима акциа
                            Боби бе стига параноя - акциата е скочила с 15 лв бе човек да не е скочила от 22М на 200М като Елтос па си има и фундамента - много убаво го знаеш

Коментар

• абе ей, който днес купи с вътрешно инфо да ми се яви за начукване на канчето! ама ха

Коментар

• Това обаче не е умно....

Коментар

Working...
                                X