IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

КРЗ Одесос (ODES)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• zaho, и на мен той ми е любим писател

а който мисли, че може да копира бизнеса на ОДЕСОС нека опита

Коментар

• e padna mi 4eneto dneska
      spored mene 3kratno uveli4enie na pe4albata+split+SOFIX i predlojenie za zakupuvane ot 4ujd investor.
      predpolagam 4e tova sa 4ast ot novinite
      dobre 4e ne prodadoh dosega
      ne e preporuka.
      samo razsujdenia na edin neprazen 4ovek.

Коментар

• С 20 милона си купуваш плаващ док и го слагаш кадето си искаш и имаш КРЗ. Плащаш на работниците от Одесос двойно и Одесос фалира Smile.
        Tradera, забрави да споменеш двата черни джипа дето ще ти доидат на гости. С реплика от сорта: "Добър вечер, аз съм учтивия лос" ако сте чували вица [/quote]

Коментар

• Първоначално изпратено от djaza
          Първоначално изпратено от KOSTJUMAR
          Голяма веселба настана. Викам да я допълня малко тази хубава позиция, пък било и на макса. Разтоварих на друго място и като ще е весело да е весело.
          Ще я допълниш, ама в понеделник на max
          Купих днес на макса, малко преди да пуснат кепенците. Споко.

Коментар

• KOSTJUMAR малко трудно, в дясно няма никой
            Byrzai bavno!

Коментар

• И като се събуди какво стана? :-)

Първоначално изпратено от Tradera
              С 20 милона си купуваш плаващ док и го слагаш кадето си искаш и имаш КРЗ. Плащаш на работниците от Одесос двойно и Одесос фалира .
              Първоначално изпратено от Alan Greenspan
              В момента капитализацията е 87 милиона евро.
              В Европа с толкова пари и колбасарски цех не можеш да отвориш :-)

Първоначално изпратено от Джуст А Традер
              Мислех си...ако някой сега иска да си спретне кораборемонтен завод...колко ли ще му струва.....парцел на такова място-между стар и нов морски канал (не знам колко декара,ама много),да изгради кейовите места (хидростроителство),сух док (не ми се мисли колко чини),инфраструктура-до и във обекта......два плаващи дока.....СПИРАМ ДОТУК!
              изразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.

Коментар

• Първоначално изпратено от KOSTJUMAR
                Голяма веселба настана. Викам да я допълня малко тази хубава позиция, пък било и на макса. Разтоварих на друго място и като ще е весело да е весело.
                Ще я допълниш, ама в понеделник на max

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
                  ... аз тука съм бахти зрителя...

Уффф

честито на печелившите...
                  И аз така Колчо А тая игра е за играчите а не за зяпачите :
                  Life won't wait for you.

Коментар

• С 20 милона си купуваш плаващ док и го слагаш кадето си искаш и имаш КРЗ. Плащаш на работниците от Одесос двойно и Одесос фалира .
                    В момента капитализацията е 87 милиона евро.
                    В Европа с толкова пари и колбасарски цех не можеш да отвориш :-)

Първоначално изпратено от Джуст А Традер
                    Мислех си...ако някой сега иска да си спретне кораборемонтен завод...колко ли ще му струва.....парцел на такова място-между стар и нов морски канал (не знам колко декара,ама много),да изгради кейовите места (хидростроителство),сух док (не ми се мисли колко чини),инфраструктура-до и във обекта......два плаващи дока.....СПИРАМ ДОТУК!

Коментар

• Голяма веселба настана. Викам да я допълня малко тази хубава позиция, пък било и на макса. Разтоварих на друго място и като ще е весело да е весело.

Коментар

• В моя портфейл от днес одес-а е отличник, след като пребори еубг.
                        Следваща спирка 400
                        Byrzai bavno!

Коментар

• ... аз тука съм бахти зрителя...

Уффф

честито на печелившите...
                          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Абе то 3-месечния да бяхте погледнали ...
                            Има още едно на което препоръчвам да се прегледа 3-месечния:
                            Започва с D и завършва на L.
                            Но не препоръчвам нищо за купуване и продаване :-)

Коментар

• Go-go КРЗ!

Ами логичното се случва. В общия случай не винаги е така :-)
                              Момчета - не отстрелвайте дългоухите зайци особено, когато приближава разможителния период :-)
                              Наслука, Ветре!

Коментар

• Дамммм, явно отчетът ще си го бива, щом така се лапа
                                Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

Working...
                                X