If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
e padna mi 4eneto dneska
spored mene 3kratno uveli4enie na pe4albata+split+SOFIX i predlojenie za zakupuvane ot 4ujd investor.
predpolagam 4e tova sa 4ast ot novinite
dobre 4e ne prodadoh dosega
ne e preporuka.
samo razsujdenia na edin neprazen 4ovek.
С 20 милона си купуваш плаващ док и го слагаш кадето си искаш и имаш КРЗ. Плащаш на работниците от Одесос двойно и Одесос фалира Smile.
Tradera, забрави да споменеш двата черни джипа дето ще ти доидат на гости. С реплика от сорта: "Добър вечер, аз съм учтивия лос" ако сте чували вица [/quote]
С 20 милона си купуваш плаващ док и го слагаш кадето си искаш и имаш КРЗ. Плащаш на работниците от Одесос двойно и Одесос фалира .
Първоначално изпратено от Alan Greenspan
В момента капитализацията е 87 милиона евро.
В Европа с толкова пари и колбасарски цех не можеш да отвориш :-)
Първоначално изпратено от Джуст А Традер
Мислех си...ако някой сега иска да си спретне кораборемонтен завод...колко ли ще му струва.....парцел на такова място-между стар и нов морски канал (не знам колко декара,ама много),да изгради кейовите места (хидростроителство),сух док (не ми се мисли колко чини),инфраструктура-до и във обекта......два плаващи дока.....СПИРАМ ДОТУК!
изразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.
С 20 милона си купуваш плаващ док и го слагаш кадето си искаш и имаш КРЗ. Плащаш на работниците от Одесос двойно и Одесос фалира .
Първоначално изпратено от Alan Greenspan
В момента капитализацията е 87 милиона евро.
В Европа с толкова пари и колбасарски цех не можеш да отвориш :-)
Първоначално изпратено от Джуст А Традер
Мислех си...ако някой сега иска да си спретне кораборемонтен завод...колко ли ще му струва.....парцел на такова място-между стар и нов морски канал (не знам колко декара,ама много),да изгради кейовите места (хидростроителство),сух док (не ми се мисли колко чини),инфраструктура-до и във обекта......два плаващи дока.....СПИРАМ ДОТУК!
Абе то 3-месечния да бяхте погледнали ...
Има още едно на което препоръчвам да се прегледа 3-месечния:
Започва с D и завършва на L.
Но не препоръчвам нищо за купуване и продаване :-)
Ами логичното се случва. В общия случай не винаги е така :-)
Момчета - не отстрелвайте дългоухите зайци особено, когато приближава разможителния период :-)
Наслука, Ветре!
Коментар