Що не коментирате интервюто или викате няма какво да му се коментира?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
КРЗ Одесос (ODES)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от vesterlandЩом отмине поредната еуфория около отчетите ще се наложи пак да се мисли с главите...и тогава на преден план ще излязат дружества, чийто показатели не са надути до пръсване с въздух под налягане, имат стабилен ръст и ясна перспектива.Трудно е да се намери по-подходящ пример от Одесос-а
Коментар
-
Първоначално изпратено от TraderaС 20 милона си купуваш плаващ док и го слагаш кадето си искаш и имаш КРЗ. Плащаш на работниците от Одесос двойно и Одесос фалира.
Опитай да сложиш плаващ док "където си искаш" и ще почнеш да проумяваш някои неща.
Питай Делфин-ци как се прави КРЗ,ама питай за онова,което никой и никога няма да ти каже!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПламенInvestorrr, как ти хрумна да сравняваш КРЗ и ГАЗ. От поста ти излиза, че последното е подценено за сметка на първото. Пиши в темата за ГАЗ и се възмущавай на воля.
Отделно от тази, техническа забележка имам доста резерви към самото ГАЗ, но не смятам да ги споделям, защото най-малкото това не е темата за това дружество.
Коментар
-
Investorrr, как ти хрумна да сравняваш КРЗ и ГАЗ. От поста ти излиза, че последното е подценено за сметка на първото. Пиши в темата за ГАЗ и се възмущавай на воля.
Отделно от тази, техническа забележка имам доста резерви към самото ГАЗ, но не смятам да ги споделям, защото най-малкото това не е темата за това дружество.
Коментар
-
Първоначално изпратено от InvestorrrПървоначално изпратено от djazaПървоначално изпратено от InvestorrrПървоначално изпратено от pacientПървоначално изпратено от zahoe padna mi 4eneto dneska
spored mene 3kratno uveli4enie na pe4albata+split+SOFIX i predlojenie za zakupuvane ot 4ujd investor.
predpolagam 4e tova sa 4ast ot novinite
dobre 4e ne prodadoh dosega
ne e preporuka.
samo razsujdenia na edin neprazen4ovek.
Коментар
-
Първоначално изпратено от djazaПървоначално изпратено от InvestorrrПървоначално изпратено от pacientПървоначално изпратено от zahoe padna mi 4eneto dneska
spored mene 3kratno uveli4enie na pe4albata+split+SOFIX i predlojenie za zakupuvane ot 4ujd investor.
ne e preporuka.
Коментар
-
Първоначално изпратено от InvestorrrПървоначално изпратено от pacientПървоначално изпратено от zahoe padna mi 4eneto dneska
ne e preporuka.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pacientПървоначално изпратено от zahoe padna mi 4eneto dneska
ne e preporuka.
Коментар
-
Първоначално изпратено от zahoe padna mi 4eneto dneska
ne e preporuka.
Коментар
Коментар