IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

КРЗ Одесос (ODES)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Що не коментирате интервюто или викате няма какво да му се коментира?

Коментар

• костюмар кажи ти нещо ,поне си варналия

Коментар

• направих си труда да сметна притежаваната земя по 300 евро на кв както ми се срува че е най евтината за парцела притежаван от корабостроителницата на това място и се получи равно на сегашната капитализация
        не е препоръка имам акции

Коментар

• Първоначално изпратено от vesterland
          Щом отмине поредната еуфория около отчетите ще се наложи пак да се мисли с главите...и тогава на преден план ще излязат дружества, чийто показатели не са надути до пръсване с въздух под налягане, имат стабилен ръст и ясна перспектива.Трудно е да се намери по-подходящ пример от Одесос-а
          Давам пример веднага, за да не се затрудняваш в търсенето - ГАГБТ има по-добри показатели. Но Одеса също е добър вариант. Просто сега излезе на мода. Всички знаеха, че има добри показатели и когато беше на 200 лева, но никой не искаше да купува, докато не тръгне нагоре. Не ви ли прави впечатление, че доста често обемите растат с цената? Прсото се изчаква сигнала за старт в надпреварата. Тук сигнала го дадоха Капман. Някак дружеството стана по-атрактивно след като те влязоха тук и това придаде увереност на колебаещите се дали да влязат.

Коментар

• Щом отмине поредната еуфория около отчетите ще се наложи пак да се мисли с главите...и тогава на преден план ще излязат дружества, чийто показатели не са надути до пръсване с въздух под налягане, имат стабилен ръст и ясна перспектива.Трудно е да се намери по-подходящ пример от Одесос-а

Коментар

• Първоначално изпратено от Tradera
              С 20 милона си купуваш плаващ док и го слагаш кадето си искаш и имаш КРЗ. Плащаш на работниците от Одесос двойно и Одесос фалира .
              Мамина гугутка! (казва един колега)
              Опитай да сложиш плаващ док "където си искаш" и ще почнеш да проумяваш някои неща.
              Питай Делфин-ци как се прави КРЗ,ама питай за онова,което никой и никога няма да ти каже!

Коментар

• Първоначално изпратено от Пламен
                Investorrr, как ти хрумна да сравняваш КРЗ и ГАЗ. От поста ти излиза, че последното е подценено за сметка на първото. Пиши в темата за ГАЗ и се възмущавай на воля.

Отделно от тази, техническа забележка имам доста резерви към самото ГАЗ, но не смятам да ги споделям, защото най-малкото това не е темата за това дружество.
                Ами от една икономическа група са, въпреки, че в Одеса участието им е само сериозно миноритарно...верно, че не стават за сравнение, както казах стойността им е много различна, а пазарните им капитализации временно явление - всяка сесия се определят според търговията

Коментар

• Investorrr, как ти хрумна да сравняваш КРЗ и ГАЗ. От поста ти излиза, че последното е подценено за сметка на първото. Пиши в темата за ГАЗ и се възмущавай на воля.

Отделно от тази, техническа забележка имам доста резерви към самото ГАЗ, но не смятам да ги споделям, защото най-малкото това не е темата за това дружество.

Коментар

• Първоначално изпратено от Investorrr
                    Първоначално изпратено от djaza
                    Първоначално изпратено от Investorrr
                    Първоначално изпратено от pacient
                    Първоначално изпратено от zaho
                    e padna mi 4eneto dneska
                    spored mene 3kratno uveli4enie na pe4albata+split+SOFIX i predlojenie za zakupuvane ot 4ujd investor.
                    predpolagam 4e tova sa 4ast ot novinite
                    dobre 4e ne prodadoh dosega
                    ne e preporuka.
                    samo razsujdenia na edin neprazen 4ovek.
                    не са необходими всички тия екстри, потенциалът е факт, само търсенето липсваше- неефиктивност на пазара
                    Каквото да ми приказвате, не можете да ме убедите, че Одеса струва повече от ГАЗ - това вече за мен е неефективност на пазара - казвам ви го малко да се замислите
                    Не се притеснявай. Пак ще изчезнат продавачите скоро
                    Това на нормален пазар не може да се случи - всеки знае /поне аз така си мисля/, че ГАЗ е много по-квалитетно дружество от ОДЕСа, но Одеса е на макса, а ГАЗ никаква реакция - 5 сделки има днес на кръст. Направо нямам думи за нашия пазар...не е препоръка...
                    Припони си датата 10.07.2007 от 11.15 до 13.00 часа

Коментар

• Първоначално изпратено от djaza
                      Първоначално изпратено от Investorrr
                      e padna mi 4eneto dneska
                      spored mene 3kratno uveli4enie na pe4albata+split+SOFIX i predlojenie za zakupuvane ot 4ujd investor.
                      ne e preporuka.
                      не са необходими всички тия екстри, потенциалът е факт, само търсенето липсваше- неефиктивност на пазара
                      Каквото да ми приказвате, не можете да ме убедите, че Одеса струва повече от ГАЗ - това вече за мен е неефективност на пазара - казвам ви го малко да се замислите
                      Това на нормален пазар не може да се случи - всеки знае /поне аз така си мисля/, че ГАЗ е много по-квалитетно дружество от ОДЕСа, но Одеса е на макса, а ГАЗ никаква реакция - 5 сделки има днес на кръст. Направо нямам думи за нашия пазар...не е препоръка...

Коментар

• По данни от отчетите от 5 г. назад и прогнозирайки консервативно бъдещата добавена стойност за акционерите реалната цена в момента е 400 лв с 20% годишен ръст оттам нататък, поне по мойте сметки. GAZ също е подценен, но ... какво от това

Коментар

• Първоначално изпратено от Investorrr
                          e padna mi 4eneto dneska
                          ne e preporuka.

Коментар

• Първоначално изпратено от pacient
                            e padna mi 4eneto dneska
                            ne e preporuka.

Коментар

• Ако трябва да перефразираме друг български класик:

БОЖЕ, КОЛКО КЕШ ИМА ПО ТОЯ СВЯТ, БОЖЕ!
                              изразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.

Коментар

• Първоначално изпратено от zaho
                                e padna mi 4eneto dneska
                                ne e preporuka.

Коментар

Working...
                                X