Първоначално изпратено от Yori
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
КРЗ Одесос (ODES)
Collapse
X
-
Скоро говорих с хора от бранша
те ми казаха, че одесос е най-квалитетния кораборемонтен завод в акваторията на черно море
имали са някаква конкуренция от украинска страна, но това вече не е така по понятни причини
влизат много кораби за ремонт, които не оперират в черно море,
минават дълъг път покрай турски и гръцки ремонтни за да дойдат тук
но ниската ликвидност си е проблем
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Тия са за адвокат и пред КФН да обяснят , защо и от какъв зор купиха миналата година за 5,0 мил.лв. КИС (колективна инвестиционна схема) от държателите на техните акции П.Фондове!
Задавах им въпроси и ме увериха, че така ще спечелят ,- но нали виждаш резултата е минус 1,4 мил. след продажбата. От кумова срама същите ПФта вдигнаха дивидента на ГОСА.
За останалото- хубавия ръст на заетост и ефективност,- нямам какво да добавя...,
Благодаря за разяснението на КИС
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4850 Разгледай мнениериск печели, риск губи
С такъв спред, математически не можеш да си на плюс ! и всяко отваряне на позиция е с отрицателна очаквана стойност -EV !
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4850 Разгледай мнениеИнта, просто преглеждам цифрите на пръв поглед от отчета без да чета допълнителна информация. Изобщо не съм и запознат с дейността, така както явно ти си и имаш наблюдения. Нямам идея какво е КИСовете)споменаваш го 2 пъти вече в последните няколко коментара)
Просто ми направи впечатление хубавия ръст на печалбата, двойния резултат от оперативна дейност както и над 5 пъти повече наличен кеш. Определено няма гаранция за нищо(огромен дивидент), но картината е по-добра просто. Поне на пръв поглед. Компанията е супер малка, ликвидността - нулева, но като част от диверсификацията се надявам да е добра възможност. При мен ИХЛБ не се отплаща добре за момента, и тука възвръщаемостта е нищожна поради високата цена на влизане, но пък надеждата си остава
Тия са за адвокат и пред КФН да обяснят , защо и от какъв зор купиха миналата година за 5,0 мил.лв. КИС (колективна инвестиционна схема) от държателите на техните акции П.Фондове!
Задавах им въпроси и ме увериха, че така ще спечелят ,- но нали виждаш резултата е минус 1,4 мил. след продажбата. От кумова срама същите ПФта вдигнаха дивидента на ГОСА.
За останалото- хубавия ръст на заетост и ефективност,- нямам какво да добавя...,
- 2 Харесвания
Коментар
-
Инта, просто преглеждам цифрите на пръв поглед от отчета без да чета допълнителна информация. Изобщо не съм и запознат с дейността, така както явно ти си и имаш наблюдения. Нямам идея какво е КИСовете)споменаваш го 2 пъти вече в последните няколко коментара)
Просто ми направи впечатление хубавия ръст на печалбата, двойния резултат от оперативна дейност както и над 5 пъти повече наличен кеш. Определено няма гаранция за нищо(огромен дивидент), но картината е по-добра просто. Поне на пръв поглед. Компанията е супер малка, ликвидността - нулева, но като част от диверсификацията се надявам да е добра възможност. При мен ИХЛБ не се отплаща добре за момента, и тука възвръщаемостта е нищожна поради високата цена на влизане, но пък надеждата си остава
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4850 Разгледай мнениеИзглежда предстоят интересни дни тука. Добра печалба, колко ли ще отиде за дивидент?
За сега се виждат само поразиите от -1,4мил. от натиска на ПФтата по КИСовете, никой не знае кога ще ги наПудрят(да избегна една неудобна дума) пак да ги отсрамят!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4850 Разгледай мнениеИзглежда предстоят интересни дни тука. Добра печалба, колко ли ще отиде за дивидент?destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
С голяма доза къмет и + грешния бутон... се измъкнах от КИСовете
-"11. Приемане на решение за разпределение на печалбата на дружеството и за разпределение на дивиденти – проект за решение – ОС взема решение за разпределение на дивиденти от печалбата за 2021 г. на дружеството в размер на 3.00 лв. (три лева) за акция;"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майната Разгледай мнениедивидента ще покаже кой прав ) кой крив ама кат знам кой е маджо
Нямам нужда от тяхния интерес и вътрешни замитания!!!
Коментар
Коментар