Първоначално изпратено от kubrat
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
КРЗ Одесос (ODES)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапаПървоначално изпратено от Бантустански добитъкКакво толкова. И тук ли започвате като лафа на монбат, кой бил на "първичния" пазар и кой на "вторичния". И даже монбат щеше да печели от кризата. Добре спечелиха. Добре, че Бобоков подпира, че иначе под 2 лева.
Тук подобна заблуда се отитвате да пробутвате. Но IHLBL има и кораборемонтен завод, конкурент на ODES, така че ...
Не е препоръка.
Първоначално изпратено от christolgПървоначално изпратено от Бантустански добитъкРано е тук да съдим какво е дереджето. Тук договорите са дългосрочни и ще си проличи със закъснение. Но след като съсипаха IHLBL, значи да не прибързваме с корабостроителния бизнес.
Не е препоръка.
Ааааааааа ужасссссссссс бледоликия бизон и тука са появил .Хихихихихихиих . Бав мама му тоя бизон е кат кризата насвякъде огрява.Ашкоосун бизоне що не съм та познавал преди с твоя нюх да надушваш прясната люцерна не милион а милиард щях да имам аферим бледолики машала И от ремонт на кораби разбираш виждам.цар си давай се така бледолики бизоне
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бантустански добитъкКакво толкова. И тук ли започвате като лафа на монбат, кой бил на "първичния" пазар и кой на "вторичния". И даже монбат щеше да печели от кризата. Добре спечелиха. Добре, че Бобоков подпира, че иначе под 2 лева.
Тук подобна заблуда се отитвате да пробутвате. Но IHLBL има и кораборемонтен завод, конкурент на ODES, така че ...
Не е препоръка.
Първоначално изпратено от christolgПървоначално изпратено от Бантустански добитъкРано е тук да съдим какво е дереджето. Тук договорите са дългосрочни и ще си проличи със закъснение. Но след като съсипаха IHLBL, значи да не прибързваме с корабостроителния бизнес.
Не е препоръка.
Ааааааааа ужасссссссссс бледоликия бизон и тука са появил .Хихихихихихиих . Бав мама му тоя бизон е кат кризата насвякъде огрява.Ашкоосун бизоне що не съм та познавал преди с твоя нюх да надушваш прясната люцерна не милион а милиард щях да имам аферим бледолики машала И от ремонт на кораби разбираш виждам.цар си давай се така бледолики бизоне
Коментар
-
Какво толкова. И тук ли започвате като лафа на монбат, кой бил на "първичния" пазар и кой на "вторичния". И даже монбат щеше да печели от кризата. Добре спечелиха. Добре, че Бобоков подпира, че иначе под 2 лева.
Не е препоръка.
Не е препоръка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бантустански добитъкРано е тук да съдим какво е дереджето. Тук договорите са дългосрочни и ще си проличи със закъснение. Но след като съсипаха IHLBL, значи да не прибързваме с корабостроителния бизнес.
Не е препоръка.
Коментар
-
Не е препоръка.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бантустански добитъкРано е тук да съдим какво е дереджето. Тук договорите са дългосрочни и ще си проличи със закъснение. Но след като съсипаха IHLBL, значи да не прибързваме с корабостроителния бизнес.
Не е препоръка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВескоПървоначално изпратено от хималайски бикПлатени са авансови вноски, докът се конструира и лятото се инсталира. що не прочетеш какво пише за дока в отчета, ами се правите на лапнишарани.
А за това дали е по-скъпо от Каолин - според мен всички сте в огромна заблуда относно този Каолин, в смисъл, че си го представяте като голяма скъпоценност.
Гетов, щом мислиш, че Каолин е по-добро, ами купи си от него. Нямаш проблем.
Май търсим под вола теле, а ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от хималайски бикПлатени са авансови вноски, докът се конструира и лятото се инсталира. що не прочетеш какво пише за дока в отчета, ами се правите на лапнишарани.
А за това дали е по-скъпо от Каолин - според мен всички сте в огромна заблуда относно този Каолин, в смисъл, че си го представяте като голяма скъпоценност.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВескоПървоначално изпратено от хималайски бикПървоначално изпратено от ghettoffКРЗ е доста скъп все още. Но тази акция я взех под лупа.
Може би това, че от лятото ще пуснат и новия плаващ док и ще увеличат приходите с още 30%.
Коментар
Коментар