Първоначално изпратено от Nikola
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
КРЗ Одесос (ODES)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от хималайски бикПървоначално изпратено от ghettoffКРЗ е доста скъп все още. Но тази акция я взех под лупа.
Може би това, че от лятото ще пуснат и новия плаващ док и ще увеличат приходите с още 30%.
Коментар
-
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от ghettoffПървоначално изпратено от хималайски бикПървоначално изпратено от ghettoffКРЗ е доста скъп все още. Но тази акция я взех под лупа.
Може би това, че от лятото ще пуснат и новия плаващ док и ще увеличат приходите с още 30%.
Аз примерно не се кефя на печалба, а на кеш. Иначе ако използваш маркет кепа за основа това кое е по-скъпо или евтино използвай тъпото P/Е, което на ОДЕС е значително по-ниско от това на Каолин.
Коментар
-
Първоначално изпратено от хималайски бикПървоначално изпратено от ghettoffКРЗ е доста скъп все още. Но тази акция я взех под лупа.
Коментар
-
Anton Chigurh
Много добре аргументирано мнение от nabliudatel. И аз съм на това мнение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SEBULBAПървоначално изпратено от MartiОще по-добре
Големия ръст на печалбата тук може би е най-неочакван !
И кризата в ремонтния сектор може би няма да се състои !!!!!
...цирк...
Що се отнася до цената... позицията е не особено ликвидна.. и за да се състои растежа тук са необходими някои предпоставки, като отдръпване на по-високи нива на поръчките на продавачите и известно преустановяване на продажбите директно на наредилите се купувачи.... дотогава лично аз си мисля, че нито някой би могъл да разкара по-голям пакет на текущи цени, нито ще видим глупав купувач който да вдига цената и веднага след него някой да се из..ре с извинение :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от MartiОще по-добре
Големия ръст на печалбата тук може би е най-неочакван !
И кризата в ремонтния сектор може би няма да се състои !!!!!
...цирк...
Коментар
-
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от хималайска мечкаПри тази добра печалба се надявам, че може и да решат пак да отделят за дивидент.
Коментар
Коментар