IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

КРЗ Одесос (ODES)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Puncho разликата с MCH е че там на собствениците може да се вярва много повече.

Коментар

• КРЗ ОДЕСОС, ще започне да им харесва над 100-те лв. , за сега само гледат и се чудят !!!

Коментар

• Е, отчета започна ли да ви харесва. Сравнен MCH единствената разлика май е цената на акцията. Ама ваша работа...

Коментар

• Първоначално изпратено от Хапчо
          Точно затова г-н Соколов си мисля, че е редно когато правите сравнения за база да изпозлвате одитираните отчети, тогава когато за един и същи период има и одитиран и неодитиран отчет!
          Интересна логика имаш. Определено обаче и investor.bg, и finance news bg сравняват неодитирания отчет за 2005-та с неодитирания отчет за 2004-та както бих направил и аз, между другото. Каква гаранция имаш че грешките от неодитирания отчет за 2004-та няма да се повторят и в неодитирания отчет за 2005-та??????

Иначе аз също не смятам повишението на разходите по възнаграждения за задължително нещо лошо. Един от най-големите проблеми пред ОДЕС е намирането на специалисти и ако през 2005-та те са наели още такива (от там и увеличение на разходите по възнаграждения) това е една чудесна новина. Но ако разходите по възнагражденията са се увеличили не защото има нови работници, а защото мениджмънта е станал по-лаком?

Коментар

• Колеги,
            дявола не е толкова черен.Сегашния отчет сравнен с одитирания за същия период на миналата година дори е по-добър.Единствено притесняващо е намаляване на приходите
            МНЕНИЕТО МИ НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Определено: ), както и инфо за предстоящи договори, но това не е голямо зло за сериозни фирми. Дразни, но по-важно ми е дали ще изработят парите, които си раздават.

Коментар

• За мен един от най-лошите сигнали за дадено дружество винаги е бил намаляването на разходите за възнаграждения. От тази гледан точка увеличението на тези разходи трябва да е добър знак, освен ако не са се повишили значително разходите зазаплати на мениджмънта за сметка на работниците. Тази информация обаче е по-трудно достъпна.

Коментар

• аз лично се чудя колко точно са дебели Крепостните стени на Одесос ?! все пак по-големи разходи за заплати не винаги е лош знак !

Коментар

• Ами Констанца е най-близо, ама сигурно отговора е крз варна
                    Дано 2006 е по-успешна.

Първоначално изпратено от Nikola
                    7 кораба са смачкани от ледове по Дунава (не знам под какъв флаг пътуват). Познайте къде ще се ремонтират.
                    изразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.

Коментар

• Абе, дебнете за евтини акции, ама НЕМА и няма да има. Тази година цената на ОДЕС е яко нагореее !!!

Коментар

• 7 кораба са смачкани от ледове по Дунава (не знам под какъв флаг пътуват). Познайте къде ще се ремонтират.

Коментар

• Точно затова г-н Соколов си мисля, че е редно когато правите сравнения за база да изпозлвате одитираните отчети, тогава когато за един и същи период има и одитиран и неодитиран отчет!

Коментар

• Освен това има и още една разлика между одитирания и неодитирания отчет за 2004 г. - разходите за данъци. Сега ако погледнете неодитирания за миналата година, пак няма разходи за данъци.

Коментар

• Първоначално изпратено от Хапчо
                              Алън, обясни на нас невежите къде точно ги виждаш тези 4 милиона разлика, защото разликата е точно 2 612 хил.лв. Увеличението на разходи за заплати и осигуровки е точно 945 хил. лева, справка одитирания отчет за 2004 и неодитирания за 2005 година.
                              Точно така, но ако сравниш неодитирания отчет за 2004-та с одитирания отчет за 2004-та, в неодитирания разходите за заплати са с 1.667 милиона по-малко. Ти как ще обясниш тази разлика и смяташ ли че и през 2005-та не може да се получи някаква подобна разлика между одитирания и неодитирания отчет???

Коментар

• Абе Пепи, ти Панев познаваш ли го? И откога той разбира от такива неща а?

Коментар

Working...
                                X