Puncho разликата с MCH е че там на собствениците може да се вярва много повече.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
КРЗ Одесос (ODES)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ХапчоТочно затова г-н Соколов си мисля, че е редно когато правите сравнения за база да изпозлвате одитираните отчети, тогава когато за един и същи период има и одитиран и неодитиран отчет!
Иначе аз също не смятам повишението на разходите по възнаграждения за задължително нещо лошо. Един от най-големите проблеми пред ОДЕС е намирането на специалисти и ако през 2005-та те са наели още такива (от там и увеличение на разходите по възнаграждения) това е една чудесна новина. Но ако разходите по възнагражденията са се увеличили не защото има нови работници, а защото мениджмънта е станал по-лаком?
Коментар
-
За мен един от най-лошите сигнали за дадено дружество винаги е бил намаляването на разходите за възнаграждения. От тази гледан точка увеличението на тези разходи трябва да е добър знак, освен ако не са се повишили значително разходите зазаплати на мениджмънта за сметка на работниците. Тази информация обаче е по-трудно достъпна.
Коментар
-
Ами Констанца е най-близо, ама сигурно отговора е крз варна
Дано 2006 е по-успешна.
Първоначално изпратено от Nikola7 кораба са смачкани от ледове по Дунава (не знам под какъв флаг пътуват). Познайте къде ще се ремонтират.изразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.
Коментар
-
Anton Chigurh
7 кораба са смачкани от ледове по Дунава (не знам под какъв флаг пътуват). Познайте къде ще се ремонтират.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ХапчоАлън, обясни на нас невежите къде точно ги виждаш тези 4 милиона разлика, защото разликата е точно 2 612 хил.лв. Увеличението на разходи за заплати и осигуровки е точно 945 хил. лева, справка одитирания отчет за 2004 и неодитирания за 2005 година.
Коментар
Коментар