IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

КРЗ Одесос (ODES)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• А ти, Пепи, разбираш още повече от директора, защото можеш да осъзнаеш и разбереш в какво е прав?

Сполай Ви!

Коментар

• Ами иди му продай твойте акции на 250лв. Щом струват толкова сигурно ще ти ги купи :-)

Коментар

• И 50% фира да му сложиш на оценката..

Коментар

• Абе, Директора на КРЗ-то Недялко Панев си го е казал 250лв е цената на акция, нито по малко нито по вече, а смятам че той най-добре ги разбира нещата !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Хапчо
            Алън, обясни къде точно виждаш 4 милиона увеличение на разходите за заплати???? . Увеличението на разходи за заплати и осигуровки е точно 945 хил. лева, справка одитирания отчет за 2004 и неодитирания за 2005 година.
            ами това нормално ли е, при положение че са работили по-малко

НАМАЛЕНИЕ на приходите от дейност с 12% (39,2 милиона от 44,5 мил)

Коментар

• Нещо секнаха коментарите по позицията...Наиграхте се днес и сега сигурно сте намерили време да поразгледате по-внимателно отчета на Одесос?!?!?
              Драги спекуланти- това е едно от най-силните тримесечия на компанията, но Вие явно гледате само печалбата, приходите и за другите неща си затваряте очите.
              Миналата година въпросните 4 млн.бонуси не бяха отразени в Q4, а в консолидирания отчет...Сега тези пари са отразени още в Q4 06. Погледнете също и паричните потоци и кеша- те също са част от баланса на едно дружество

Коментар

• Да бе да, те АДВАНС, точно това ще направят ще кешират за да може ти да си купиш евтино. АДВАНСА не вярвам да си разделят с перспективните си позиции, за да може такива манипулатори като теб да си купуват !!!

Коментар

• В този ред на мисли бих заложил на акции, които ще изкарат отчети с по-добри резултати от 2004 (да си призная вече съм го направил).
                  Няма да конкретизирам да не кажеш пак че манипулирам
                  изразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.

Коментар

• Де да бях, сега нямаше да пиша по форумите, а щях да се плицикам на Малдивите с маргарита в ръка (на Мавриций също става)
                    То и на мене ми се иска като изкарат по-слаб годишен отчет акциите ми да се качват ама нейсе ...
                    Приемете реалността - Адванс и Елана имат няколко хиляди и ще кешират част от тях в следващите дни.

Първоначално изпратено от Пепи
                    Абе, манипулатор кво да го праиш. Иска КРЗ-то да прави 14 лв печалба, а той да си го купува на 50лв е НЕМА да стане. Цена от 110 -115лв е по реалистична на този етап !!!

Коментар

• Абе, манипулатор кво да го праиш. Иска КРЗ-то да прави 14 лв печалба, а той да си го купува на 50лв е НЕМА да стане. Цена от 110 -115лв е по реалистична на този етап !!!

Коментар

• Абслютно вярно, грешката е моя.

Първоначално изпратено от Хапчо
                        Алън, обясни на нас невежите къде точно ги виждаш тези 4 милиона разлика, защото разликата е точно 2 612 хил.лв.

Коментар

• Алън, обясни на нас невежите къде точно ги виждаш тези 4 милиона разлика, защото разликата е точно 2 612 хил.лв.

Коментар

• С картофки или без все едно, я изпапкват.

Коментар

• Като излезе одитирания за тази година ще ги сравняваме, по твоята логика защо не сравниш неодитирания за 2004 с одитирания за тази!?
                              Сравняваме това, което гл. счетоводител ни е дал да сравниме, а то е 4 (четири) милиона и това хич не ми вдъхва доверие. И докато сме на темата за доверието - на големите разлики м/у одитирания и неодитирания отчет не се гледа с добро око сред инвеститорите (за съжаление в ОДЕС май не им пука много много).
                              Но както казах вече истински притесняващо е намалението на приходите от основна дейност с 5 милиона ...

Първоначално изпратено от Хапчо
                              Алън, обясни къде точно виждаш 4 милиона увеличение на разходите за заплати???? . Увеличението на разходи за заплати и осигуровки е точно 945 хил. лева, справка одитирания отчет за 2004 и неодитирания за 2005 година.

Коментар

• Гери първо не съм нервен (ама и да бях ти нямаше как да го разбереш ); второ само гледай филма при условие, че досега не си разбрала, че ЦАЦКАТА ВИНАГИ Я ИЗЯЖДАТ!
                                МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

Working...
                                X