IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

КРЗ Одесос (ODES)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ники, ти ме запали за КРЗ-то, къде се намираме и кога ще ги отнесем тези 100лв ???

Коментар

• Мисля, че цената КРЗ му е вече прекалено висока и трябва да започне да пада....
      на никого нищо не препоръчвам

Коментар

• О-оооо, toranaga така кажи бе, за следващата среща на инвеститорите ще взема два чифта бокс. ръравици и ще видим тогава, кой - кого !!! Явно се налага да се защитава честта на КРЗ-то ОДЕСОС с бокс. ръкавици, ама щом трябва НЕМА КАК.

Коментар

• Първоначално изпратено от Пепи
          Ако пък направят сплит от КРЗ ОДЕСОС, просто не ми се мисли до къде ще стигне цената !!!
          Как не се сетих? Той сплита не е просто една техническа операция, а е нещо като "златното руно" за акциите. Още сега отивам да паля свещ за едно сплитче и при КДН.

Коментар

• [quote="Toranaga"]
            Първоначално изпратено от Пепи
            Ако пък направят сплит от КРЗ ОДЕСОС, просто не ми се мисли до къде ще стигне цената !!!
            Pepi a kakwo 6te stane ako ti prasna edna iaka kato te widia? Towa kak li 6te se otrazi na kursa na ODES? Prosto ne mi se misli!!!

Коментар

• Извинявай, че се намесвам, Туранага, но не закачай Пепи, моля те!
              Както всеки тук си хвали акциите, така и той. Просто го прави по различен, забавен, нетрадиционен начин.
              Оставете го да пише! Без него ще е много скучно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Пепи
                Pepi ne ti li omrazna da pi6e6 prostotii? 6to ne se razkara6 ot forum-a, za da stanat komentarite po-interessni i sa6testweni.

Коментар

• Ако пък направят сплит от КРЗ ОДЕСОС, просто не ми се мисли до къде ще стигне цената !!!

Коментар

• Колкото ИХЛБЛ 5 лева

Коментар

• Докато свят светува ще има кораби, а те трябва да се ремонтират и много корабчета бяха смазани от ледовете, така че в РЕМОНТА Е ИСТИНАТА. Абе, Вие какво искате КРЗ-то да ви показва две години последователно 12-14лв печалба за акция и да си го пазарувате на 95лв, Е НЕМА ДА СТАНЕ, цената е нагорееее и скоро 100-те лв ще ги отнесем !!!

Коментар

• ...

Коментар

• Ако направят един сплит ще е супер. Цифрата 100 като че ли подтиска психологически твърде много инвеститори.

Коментар

• Пожелавам на всеки да може да си сложи всичките си пари в най-доброто дружество.

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho
                              Аз не вярвам на никакви собственици, а само на пазара. Моите пари са негова собственост.
                              Ами че то на пазара е пълно с по-добри дружества от това

Коментар

• Аз не вярвам на никакви собственици, а само на пазара. Моите пари са негова собственост.

Коментар

Working...
                                X