IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

БТК (5BT / BTC)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dnevnik 15
    Досега имаше очаквания, че ВИВА няма да успеят да увеличат печалбата от времето на монопола или поне да я задържат подобна.Последния отчет показа , че преструктурирането дава резултати.Дори и разходите по двумесечните масирани TV реклами не влошиха финансовия резултат.За мен отчета е много добър.
    БТК в момента е най-подценената компания от пазара.

Притежавам акции и неправя препоръки за покупко-продажба.
    има шанс разходите да са ги сложили във Вивател (абсолютно всички)
    затова консолидирания отчет да е толкова зле

Коментар

• Досега имаше очаквания, че ВИВА няма да успеят да увеличат печалбата от времето на монопола или поне да я задържат подобна.Последния отчет показа , че преструктурирането дава резултати.Дори и разходите по двумесечните масирани TV реклами не влошиха финансовия резултат.За мен отчета е много добър.
      БТК в момента е най-подценената компания от пазара.

Притежавам акции и неправя препоръки за покупко-продажба.

Коментар

• Pechalbata e OK.

Коментар

• скоро инвестора бяха пуснали сравнение на БТК с унгарския телеком което не беше много в полза на нашия но аз лично съм повече оптимист

някой има ли по-конткретни очаквания на евентуална цена на продажба?

каква цена на акция са платили на бьорголфсон за чешката компания

Коментар

• Първоначално изпратено от Кали
            Първоначално изпратено от netware5
            От няколко месеца нямам акции там.
            netware5, поне една акция не си ли запази, чисто емоционално? Имам предвид старата тема за компенсаторките от лихвоточки, за която много хора ти дължат благодарности.)
            За съжаление не. А може би трябваше за да ми напомня славните времена. Всъщност аз на два пъти правих врътки с целия пакет, като го продавах при обиранията в края на месеца и си го купувах обратно в рамките на два дена. Добри пари направих, но последния път излязох малко алчен, та докато се усетя и цената стана недобра за влизане. Но пък освободих много ресурс - БТК ми беше половината от портфейла.
            Поздрави на теб!
            He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5
              От няколко месеца нямам акции там.
              netware5, поне една акция не си ли запази, чисто емоционално? Имам предвид старата тема за компенсаторките от лихвоточки, за която много хора ти дължат благодарности.)

Коментар

• ...аз не съм специалист , ама в консолидирания отчет за Q4 пише , че приходите от продажби на услуги са 246 млн. спрямо 241 млн за предходния период , което какво значи ? Че Vivatel е почнал да компенсира спада при фиксираната телефония или какво?

Коментар

• Първоначално изпратено от INSIDER-A
                  Вгледай се малко и ще видиш, че консолидирания отчет е само за Q4. Споко ;-)
                  Мда, прав си. Заблудил съм се, защото на баланса пише "1 януари - 31 декември 2006" и хич не съм видял, че на ОПР пише Q4. Всъщност няма какво да се безпокоя, както казах - вън съм от позицията

Коментар

• Вгледай се малко и ще видиш, че консолидирания отчет е само за Q4. Споко ;-)
                    МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Първоначално изпратено от фен1
                      Първоначално изпратено от netware5
                      Колеги, имате ли коментари по отчета? Много драстична разлика между консолидирания и неконсолидирания..... Май им омръзна да делят печалбата с миноритарите....
                      Май си се объркал
                      в консолидирания няма ръст на печалбата, а в неконсолидирания има 100% до 280 млн. лв.
                      ТОЕСТ СА РЕШИЛИ ДА ДЕЛЯТ ПЕЧАЛБАта

свери си часовника

Лично мнение е че исландецът е решил да продава и затова надува отчета с цел да продаде на добри нива (за каквито може да се приемат и текущите)

от това пазара само ще спечели

Мнението не е препоръка за покупка или продажба
                      Консолидирания е на загуба. От няколко месеца нямам акции там.

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5
                        Колеги, имате ли коментари по отчета? Много драстична разлика между консолидирания и неконсолидирания..... Май им омръзна да делят печалбата с миноритарите....
                        Май си се объркал
                        в консолидирания няма ръст на печалбата, а в неконсолидирания има 100% до 280 млн. лв.
                        ТОЕСТ СА РЕШИЛИ ДА ДЕЛЯТ ПЕЧАЛБАта

свери си часовника

Лично мнение е че исландецът е решил да продава и затова надува отчета с цел да продаде на добри нива (за каквито може да се приемат и текущите)

от това пазара само ще спечели

Мнението не е препоръка за покупка или продажба

Коментар

• Колеги, имате ли коментари по отчета? Много драстична разлика между консолидирания и неконсолидирания..... Май им омръзна да делят печалбата с миноритарите....

Коментар

• Първоначално изпратено от lynx
                            Според мен се е объркал. Вероятно е искал е да въведе 11.331 а е написал 13.31. Да се радва и да внимава, че историята помни и къде по фатални грешки.
                            Dano da ne se e preebal mnogo i da vidim cenata tam v skoro vreme.

Коментар

• Може и да не се е объркал, а да е искал да се прави на гявол, ама те тия номера при откриването на сесията не са за всеки. Навремето преди 2 години като си регистрирах Кобос, брокерката ми изрично ме предупреди да избягвам номерата при откриване на сесията и ако все пак реша да ги правя - да се обаждам предварително, щото много лошо може да стане.
                              И досега считам, че тия номера са само за ИП-та - и платформата им е по-бърза, и за това са учили, и опит имат.

Та дискутирания случай си е жив пример....

Коментар

• Според мен се е объркал. Вероятно е искал е да въведе 11.331 а е написал 13.31. Да се радва и да внимава, че историята помни и къде по фатални грешки.

Коментар

Working...
                                X