IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

БТК (5BT / BTC)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
    ...толкова акции има само артио...
    Не е така берта!
    В ТР има АК, можеш да погледнеш. Има поне още трима с пакети колкото изтъргуваните вчера и днес бройки.

Коментар

• Батя,

ако няма някакви напасвания и обирания и преразпределение на пакети...толкова акции има само артио, но не вярвам да продават така на дребно.

най вероятно са чужди фондове , а после се прехвърлят пак същите акции по разни места... само така мога да си обясня действията от последните дни...

а КФН си дреме ...защото законът в настоящия си вид им позволява да създават идеална среда за инсайдър трейдинг...

като си помисля само как би реагирала Щатската SEC на тяхно място..не се изненеадвам защо БФБ е последна дупка на кавала ...
      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• къдравите бройки накрая при последните сделки ме навеждат на мисълта че може би пакета за продажба тук свърши
        сега ще чакаме да видим на колко ще пуснат търговото от КФН, като знаем че минимума е 2,80

*имам акции

Коментар

• събитието, към което препращаш няма отношение - говорим за рекламната му кампания от от определено дружество

а пък тази в средата от моя линк /Стоянка Мавродиева/ държи, когато пътува в служебни командировки да бъде в хотел, в който предварително да може да си избере възглавничките по меню......да не и се нащърби главичката
          Last edited by lion of oz; 13.12.2012, 23:23.

Коментар

• Първоначално изпратено от lion of oz Разгледай мнение
            Мастодонт е......

ето още към жокера:

http://www.fsc.bg/Programa-za-zashti...estvoto-bg-767

на картинката всички са на държавни длъжности от председател до директор

"Споделени мигове в Париж" да ви говори нещо? и по специално едни билбордове и картинки в цигарите, които се произвеждат от.......

и да....това е мишката........за другите неща в следващия епизод, ако има такъв
            Ми кво - хубавици
            http://www.cross.bg/1340965

Да не би някоя да присъства и на двете събития, най си харесах тази в средата
            Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Мастодонт е......

ето още към жокера:

http://www.fsc.bg/Programa-za-zashti...estvoto-bg-767

на картинката всички са на държавни длъжности от председател до директор

"Споделени мигове в Париж" да ви говори нещо? и по специално едни билбордове и картинки в цигарите, които се произвеждат от.......

и да....това е мишката........за другите неща в следващия епизод, ако има такъв
              Last edited by lion of oz; 13.12.2012, 22:42.

Коментар

• Тук стана интересно Само да не излезе след много напъване, че било не слон, а мишка
                Не е препоръка.
                Custodite sortem vestram

Коментар

• нека да помисля малко

на първо време - жокер.......да видим

някой от вас да e пушил цигари Ева, а пък да е бил на пресконференция на КФН ?

Коментар

• апартамент срещу акции

Продавам двустаен апартамент в София , Зона Б-17, срещу акции. Приемам оферти на ЛС.

Коментар

• Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнение
                      еми щом се знае каква е минималната цена, значи няма да има големи изненади в неприятна посока!
                      Ти май не разбираш, че когато има важна информация за дадена компания, колкото по-рано се оповести толкова по-добре за пазара. Нали се сещаш, че в момента всички служители на БТК могат да се запознаят с търговото и да си дадат мнението за него, дори и продавачките в мола, а инвеститорите не. Не мога да се съглася, че това е нормално.

Коментар

наистина ли смятате, че в тази комисия може да се случи нещо, което логично да следва от нормативната уредба?

знаете ли какво се случва с и в тази институция, откакто беше превзета от лицето, което уж я представлява и неговите орки?

имате ли идея за какво се харчат парите на т.нар."данъкоплатци"/демек балъци/ в т.нар. "финансов надзор"?

ако въобще ви пука, защото принципно на никой на му дреме, може и да взема да ви светна

само не знам дали това няма да навреди и на медията, и доколко въобще е готова за подобна информация, защото уверявам ви говорим за отвратителни нещица

на мен ми прави впечатление, че откак Дянков пусна Сметната Палата да гони надзора за отчетност...изведнъж публичните им прояви секнаха. може и да бъркам, но мисля, че предпочетоха да си траят вместо да поемат удара и да си гледат работата сериозно.

може и да греша нямам познати там. индикатор за мен са медиините прояви на председателя ..скоро не съм го гледал по някоя телевизия..
                        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

наистина ли смятате, че в тази комисия може да се случи нещо, което логично да следва от нормативната уредба?

знаете ли какво се случва с и в тази институция, откакто беше превзета от лицето, което уж я представлява и неговите орки?

имате ли идея за какво се харчат парите на т.нар."данъкоплатци"/демек балъци/ в т.нар. "финансов надзор"?

ако въобще ви пука, защото принципно на никой на му дреме, може и да взема да ви светна

само не знам дали това няма да навреди и на медията, и доколко въобще е готова за подобна информация, защото уверявам ви говорим за отвратителни нещица
                          Е, като си казал А, кажи и Б - пука ни
                          Не-заслужил инвеститор

Коментар

• наистина ли смятате, че в тази комисия може да се случи нещо, което логично да следва от нормативната уредба?

Коментар

• Първоначално изпратено от bloom Разгледай мнение
                              Цената на търговото не може да е под пазарната (последните 3 месеца) или под ликвидационната, така че няма как някой да даде драстично по-ниска цена, а дори и да даде 1 лев например за БТК, едва ли някой ще очаква КФН да одобри такава цена. Ако предположим, че КФН одобри все пак ниска цена, тогава инвеститорите, които не са знаели цената пак са прецакани, защото има такива, които я знаят и си търгуват, докато другите умуват.

С промените в ЗППЦК вече оповестяването ще е задължително, ама защо всичко в тази държава трябва да е задължително по закон за да си свърши някой работата.
                              еми щом се знае каква е минималната цена, значи няма да има големи изненади в неприятна посока!

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                                Може би не е зле ДВИ на БТК да даде становище.
                                За мен е по-интересно защо няма единни критерии в случай на налагане на временна забрана КФН да се обоснове защо я е наложила. Оставам с впечатлението, че чиновниците са доста пестеливи откъм обяснения само в определени случаи от последните няколко месеца

За сравнение, случай от март т.г., пак при наложена временна забрана са доста по словоухотливи.
                                http://www.fsc.bg/public/upload/files/menu/206TP.pdf

Не е препоръка.
                                |^^^^^пиво^^^^\\|""\\_,_
                                |___________||__|___|)
                                (@)(@)""*|(@)(@)**(@)

Коментар

Working...
                                X