IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

БТК (5BT / BTC)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Какво става тук днес , що т'ка с лев надолу?

Коментар

• Оправиха го

оправиха го ))
      Явно, макарч е в сайта на Вивател, няма никъде е-майла за връзка с УС, самия УС чете този форум, з-то е реагирал- това все пак е добре, не мислите ли ?!

Коментар

• Не говорим ли за това в такъв случай ?

Коментар

• Сега се сещам, че наистина в Кауфланд са по-възпитани и любезни към клиентите.
          Аз ходих до един от бившите офиси на 2ВЕ- в Ст.град, там са ужасни.
          Три пъти вече ходя, и все ми "губят" талона за регистрация....
          След доста разговори на т4ел.123, все пак се "изпуснаха", че системата им давала грешки и не регистрирала всички карти....
          Предполагам,ч е понеже ми казаха от магазина, че след раб. време, вяечер , въвеждат регуистрациите на картите, те ги въвеждат, и после хвърлят в коша заявленията за регистрация. После се оказва , че картите не са регистрирани поради факта,ч е системата дава "фира", но и заявлението вече е изхвърлено и трябва да пиша ново...вече трети път...такова разкарване може да се случи само в България...

Коментар

• в Кауфланд се възползвах от офиса и услугите им...поради липса на време
            мен пък една патка заспала ме заплаши във Райфайзен...впоследствие беше уволнена

Коментар

• в кой магазин, да ида и аз там....
              предполагам, 4е в наследство от 2ВЕ, имат магазини на франчайзинг, с отвратително отношение към клиентите и всякаква липса на сиситеми за качество на работата.

Коментар

• моите ги регистрирах без проблем

Коментар

• една от възможно най-недружелюбните компании в България

Първоначално изпратено от Pyramid
                  Факт е, те са една от възможно най-недружелюбните компании в България. Така са се изолирали от света, че на сайта им даже няма връзка /и никой не знае!/ кой им е системен администратор, нямат един скапан e-mail към УС, а мейл-формата им изобщо не работи като хората но, няма кой да я оправи...
                  В момента, просто източват, каквото имат / и охраната на портала им на площад Руски паметник го знае/ и - до там.
                  Дали не им дърпа конците Gordon Gecko, а?
                  В тази връзка, очаквайте обратно изкупуване по 0.10 лв/акция ;-)
                  Така е наистина са една от най-недружелюбните компании.
                  Три пъти ходих да си регистрирам предплатената карта, но все още не е регистрирана, имали някви проблеми с софтуера. На моите запитвания, кой е виновен за това, аз ли?, те ми отговориха- "без коментар".
                  Повтарят ми единствено като латерна на тел.123- "ваша е отговорността за регистарция, трябва да отидете пак в магазина".
                  На въпрос , ще получа ли компенсация за изгубеното време, ми отговориха, " няма да получите".
                  А когатро продължих да настоявам, да ми кажат у кого е вината ,ч е трябва да ходя 4-ти шпът да си регистрирам картата, ме заплашиха:"ако продължавате да питате това, ще Ви блокираме картата (!!!)"

Коментар

• "СИ" любими теми. Собствени /свои/ - използване на възвратно местоимение.
                    Малиййй, какъв съм гаден, а? ;-)

Коментар

• Първоначално изпратено от EquityPrivate
                      Появиха се слухове, че се опитвали да си изкупят обратно дълга на 40% и да го канселират вместо да плащат главници и лихви.
                      Тая компания е ясно че върви към продажба и този път ще я купи стратегически инвеститор може би в края на 2010 или началото на 2011.
                      AIG естествено никакви пари няма да са направили от цялото начинание, но ще са си начесали крастата.

Приватов, ти си бил жив........
                      не очаквах.....
                      защото забрави старите ти любими теми

Коментар

• Ще са си друснали, да си го речем, една чекия за наша сметка :-(

Коментар

• Появиха се слухове, че се опитвали да си изкупят обратно дълга на 40% и да го канселират вместо да плащат главници и лихви.
                          Тая компания е ясно че върви към продажба и този път ще я купи стратегически инвеститор може би в края на 2010 или началото на 2011.
                          AIG естествено никакви пари няма да са направили от цялото начинание, но ще са си начесали крастата.

Коментар

• Факт е, те са една от възможно най-недружелюбните компании в България. Така са се изолирали от света, че на сайта им даже няма връзка /и никой не знае!/ кой им е системен администратор, нямат един скапан e-mail към УС, а мейл-формата им изобщо не работи като хората но, няма кой да я оправи...
                            В момента, просто източват, каквото имат / и охраната на портала им на площад Руски паметник го знае/ и - до там.
                            Дали не им дърпа конците Gordon Gecko, а?
                            В тази връзка, очаквайте обратно изкупуване по 0.10 лв/акция ;-)

Коментар

• открйте десетте разлики

http://www.vivacom.bg/
                              http://www.vivacom.com

Коментар

• http://www.investor.bg/?cat=5&id=83688

БТК тайно спазарила имоти
                                в. Стандарт

Имоти за милиони е спазарила БТК. От началото на годината досега телекомът е сключил предварителни договори за продажбата на около 80 недвижимости за сумата от 100 млн. евро, съобщи наш седмичник. Сред спазарените са телефонните палати във Варна, Пловдив, Бургас, Велико Търново, централният офис на БТК в столицата, софийски имоти на ул. "Оборище", бул. "Вапцаров" и др. Договорките са станали без съгласието на Министерството на транспорта, което държи т. нар. златна акция. На събрание на телекома държавата се противопостави на продажбата на сградите и оспори в съда създаването на отделно дружество "БТК имоти", което да управлява и продава недвижимостите.

Коментар

Working...
                                X