Егати колоса!!! Да му крепят... капитализацията с по 10 акции! Майтааааааап!!!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БТК (5BT / BTC)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеще поживеем ще видим ... то веднъж на 2 години да е ...при текущата цена пак си струва
Дали ще дочакам да смениш аватара си с този, докато излезеш на печалба:
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениене знам кой се гъбарка с тия акции дето хем ще ги даде ниско...хем като му ги поискаме си ги прибира ... да ги слага на някаква нормална цена и да му ги купим.
или...някой се опитва да натиска цената по балъшки начин....
явно не му се чака
да си призная и аз го правя тоя номер отвереме-навреме, и доста често минава
който си има зор да държи висока цена, да е готов да си плаща съответната "такса спекуланти"
Коментар
-
Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнениеДвата лева премия, която получаваш няма и два часа по-късно!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеИ какво и струва на тая акция 2 лв ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеТова е минала работа, дали и догодина се очаква такъв дивидент?това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениедивидент от 60 стинки... примерно...
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеИ какво и струва на тая акция 2 лв ?това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеуау
не знам дали грешка е било, но ако някой е накарал брокера да пусне пазарна може с основание да му се сърди за отиграването... доста груба изцепка.. чак съмнителна
жалко, че не бях на компа да се накълва на 2,хх
честито на печелившите
Коментар
-
уау
не знам дали грешка е било, но ако някой е накарал брокера да пусне пазарна може с основание да му се сърди за отиграването... доста груба изцепка.. чак съмнителна
жалко, че не бях на компа да се накълва на 2,хх
честито на печелившитеLast edited by bertram; 04.10.2011, 15:58.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
Коментар