IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

БТК (5BT / BTC)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• за мечките

Нещо не сте ми много ясни. И аз имам няколко въпроса към Вас?
    1. Някой от Вас (дето сега сте големи професори), купи ли си акции на БТК на търга в четвъртък? Съответно ако не си е купил дава ли си сметка колко процента изпусна за 2 дена?
    2. Щом доста различни "големи" и "професионални" инвеститори днес купуваха, дори и без Сибанк, а Вие твърдите, че цената ще пада - явно вършат глупост?
    3. Какъв е смисъла във вашия сценарий, Сибанк да купува на 330 и след това цената да остане в безтегловност?
    Ако не ми отговорите ще приема, че доста добре се оправяте с пазара, но понеже не сте си купили акции по 250 (220х1,13) сега ви е яд и/или се мъчите да всявате паника, та да оберете малко по-евтино това за което не се класирахте на 27.1
    Настоящото мнение е лична прогноза и не представлява инвестиционен съвет или препоръка за покупка ил

Коментар

• Джъстис

Джъ, ти така и не разбираш какво пиша.Жалко.

Коментар

• Джъстис

Мозък, така и не разбра, че аз не задава въпроси, а насочвам, че в отговорите на тези въпроси се крие отговора колко ще струва БТК утре.
        На теб просто ти се заяжда от любов към спорта.

Коментар

• Джъстис

Въпроси за лека нощ:
          1. Кой фонд с манталитета на Адвент би купил 65%, без да знае и да си гарантира останалите 35%. Само какви пазарлъци бяха, а защо ли нямаше някой по сириозен от тях. Можеби защото по цял свят се знае че всичко в България се урежда предварително.
          2. Ако Адвент не прихване 35-те% то : инвестициите + приватизазционна цена = 366 лв. на акция за Адвент.
          3. Ако акциите не са в Адвент (или свързани лица) , то колко усилия ще му бъдат нужни да продаде раздробената компания?
          4. Ако иска да укропнява след време при условие че държи само 65% колко ще му струва това, защото Гаро доста ну се е заканил? ;-)
          5. Нещо което ми отбегна в деня на презентацията на БТК, може би защото нямам ухото на институционален инвеститор. Перефразирам думите на шефа на БТК "Това са инвестициите, които сме заложили, но можем да не ги изпълним". Какъв жълт картон или по - точно си маркира тереторийката.

6. А дали Адвент изобщо иска да продава? Това е въпроса!

Стойко, братле теб мъчат ли те някакви въпроси?

Коментар

• Гаро

Bomona naistina ni6to ne razbiram ot tova koeto se opitva6 da kaje6 ili si misli6 4e znae6. Nikyde ne vidqh takyv komentar

Коментар

• Гаро

Че Мтел купи 90|% от КИ и като акционер ще следи всички решения по управлението на БТК И съответно ще води в стратегията на комуникациите

Коментар

• Джъстис

Аз ги задавам не на себе си. Казвам, че отговорите на тези въпроси крият в себе си цената на БТК.

Коментар

• Гаро

bomona tova ne e komentar a novina i kakvo trqbva6e da ni se izqsni ot neq?

Коментар

• Гаро

Еми аз като дребен акционер съм много доволен от действията на мениджърите на БТК - закриват дейност, която носи загуби и уволняват служители, от които компанията няма нужда.

Коментар

• Гаро

Отвори си сам страницата на "Стандарт". Напомням ти, че "Страндарт" е собственост на Мтел

Коментар

• Гаро

Явно, програмата за прекратяване и преструктуриране на всички губещи дейности е в ход :-)

Стойко, жалко е, че дори не осъзнаваш колко слабо си информиран :-(

Коментар

• btc

Си Банк купуваха основно за един порачител(няколко сварзани лица).порьчката им беше от 1-2год. за комп.Нещтата не са за тук ,но лицата са 3 -4 от вьрха на управляващите.тук говорим за игра от около 1 млрд. лв.Повече дискусии по вьпроса са излишни!

Коментар

• Гаро

БТК спря телеграмите
                            Хората в паника - няма как да пращат спешни съобщения

Новият собственик на компанията уволнява над 400 служители

От днес в държавата няма телеграми, а над 400 служители на БТК остават на улицата. Шефът на БТК Уилям Ейлуърд разписа заповед, с която от вчера компанията спира изпращането на спешни съобщения. Телекомът е единствената компания у нас, която извършва тази услуга. "Български пощи" няма такъв лиценз и не желае да го получи, защото това ще й донесе милиони левове загуби. Според юристи действията на БТК нарушават клауза от приватизационния договор. Защото в него е записано, че новият собственик на БТК трябва да запази предмета на дейност на компанията. А съкращенията трябва да се правят по план, съгласуван със синдикатите и съобразен с подписания Колективен трудов договор. Голяма част от служителите вече са уведомени, че остават на улицата. Стотици столичани вчера не успяха да пуснат спешните си съобщения.

Коментар

• Гаро

bomona, kopiraj go tuk tozi komentar da se posmeem

Коментар

• Гаро

Хора, прочетете днешния редакционен коментар на вестник "Стардарт" на първа страница. Колко неща ще ви се изяснят!

Коментар

Working...
                                X