IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

БТК (5BT / BTC)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• лошо - БТК е изнесла 3-ти GSM в отделна фирма!

Иванушка Такова чудо "независим" няма, ако изобщо има то няма да е в нашият филм. А независимите и те са хората и получават заплатки и някой трябва да им плати за това.
    Сещам се малко переферно, май беше за Чешки телеком консултант по сделката бе ДжПИ Морган всичко много добре ама в един момент решиха те да приватизират някакви врътки правеха и чехите ги хванаха ..... по нататъка незмам как е завършила историята, но не си прави заключенията като счетоводител.

Коментар

Умирам за оценки на независими наблюдатели :-) Ако беше толкова лесно да се толкова лесно да се търгува на борсата всеки щеше да бъде милионер :-)

Коментар

Оценката на стойността на БТК от независим наблюдател е 1.07 млрд. евро.за 100%от акциите за миналата година. Ако разделим на 8.7 млн. акции и прибавим печалбата се получава, че сега сме около равновесната цена и по натам ще се влияе само от спекулациите.

Коментар

Гаро, не се сърди ами слушай старото.
          Аз на 200 лева ще си купя акции, защото ще си струва. Сега не си струва.
          Съвсем приятелски съветвах такива като тебе да си приберат профита на високите нива! Направили сте печалба, няма лошо, поздрави за което!
          Но трендът е надолу и това ми беше мисълта. Цените на БТК се държат изкуствено високо. За съжаление free float е малък и тази позиция оттук нататък лесно ще се "клати" от големите.

Коментар

Добро утро на всички!
            Тази сутрин вътрешното ми дяволче се паникьоса и ме подтикваше да панически да продам за да си спася профита! Познато чувство :-) Тогава ме е обземало, когато съм продавал на локален минимум!
            Явно дъното е близко :-), но истинското дъно ще дойде на нивата, където Биг Мама усеща застрашени по натътъшните си покупки от страна на стабилни играчи. Вътрешният ми дявол обаче винаги е бил добър индикатор за тези нива :-)
            Такива като скептика никога няма да си купят акции или ако си купят няма да са на далавера!
            На 200 лева аз бих продал, а не бих купувал акции на БТК, защото достигането на подобни нива би означавало появата на някакви сериозни фундаментални проблеми!

Коментар

До 200 лева не знам дали ще слезе чак, но съм напълно съгласен с теб, че търпението е най-важното качество на успешния инвеститор/трейдър.

Коментар

• БТК

Развалят сделката и пускат 65 те процента срещу компенсаторки на борсата

Коментар

Не знам дали е редно да казвам добър ден на Гаро, Стойко и останалите фенове на надценената БТК

От няколко дни ви предупреждавах да продавате на все още високите нива. За покупка обаче е рано. Еуфорията явно преминава. Днес е третият ден на изтрезняване, при това - вече сериозно. Добре дошли обратно на нива под 300 лева

Както писахме - опитният ловец умее да дебне, а младоците стрелят рано-рано. БТК я чакаме първо на нива около 250, а после - около 200. Трендът е логичен и неизбежен. Въпрос на време.

Коментар

• БТК

Добро утро !
                    (за Стойко Добро утру!) ;-)

Мечо, първия въпрос е личен и по добре да не го коментираме.
                    2. За аматьорите никога не е късно да направят някоя глупост. А не бих се учудил и на акъла профи играчите. Туак играта не е за счетоводители БТК.
                    3. Овладяване на компанията изисква жертви . Е при едно осредняване на акциите жертвата няма да е голяма. А при тези цения със сигурност нама да дойде някой "троянец"
                    4. А сделката няма да бъде развалена
                    5. Корекцията може да се развие 270-290 и ако не се получи в този диапазон зона под ценови контрол от биковете то следващата спирка новата около 220.

Коментар

• БТК

Кратка и дълбока.
                      Настоящото мнение е лична прогноза и не представлява инвестиционен съвет или препоръка за покупка ил

Коментар

• БТК

Корекцията е факт. Коментари?

Коментар

• БТК

"Още в първите дни след идването си новият собственик е предупредил, че не се нуждае от майки и хора, на които им остават по-малко от 5 г. до пенсия."
                          в. Стандарт

Новият собственик на БТК не спазва куп договорки и най-вероятно или ще бъде глобен или сделката ще бъде развалена.

Коментар

• за мечките

Да не забравяме и оптимизацията на разходите.

Коментар

• за мечките

Ида, ида-а-а.

Коментар

• за мечките

Qsno e, che samo vsqvat panika. Da ne im obrustame vnimanie.

Коментар

Working...
                                X