IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

БТК (5BT / BTC)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• не било това ми онова !

Ветеране според теб как се прави билинг система. Очевидно си го представяш по следната схема: Виждаме се вечерта с теб в кръчмата и си казваме. Абе що не вземем да си направим една билинг система в БТК-то. Ти отиваш сутринта в БТК. Носиш кутийката с билинг системата, от 9 до 9:30 я инсталираш и в 10:00 часа с Джоана Джеймс посрещате в кол центъра първият радостен клиент, който с насълзени от радост очи чете разпечатката от билинга))
    А заплатите от 700 лв. са си съвсем реални и дори според мен са твърде ниски. Хората си ги взимат вече 4 месеца и бачкат яко за бонусите с които дохода отива докъм 1 000.

Коментар

Хайде Марто тогава кажи взимаш ли 700 лв. плюс бонуси, а увеличение има ,но то е предимно 8% ,но има и увеличение на работното време с повече от 8% и от тук, като цяло има всъщност намаление :-)
      Няма значение къде си, с кой си и с какво се занимаваш - радвай се на всеки момент, на всеки ден!

Коментар

• по въпроса за билинга

е 300 лв. не бяха и когато БТК беше държавна :-)

Коментар

• по въпроса за билинга

Ветеране,

Иди на online.telecom.bg и след това приказвай!
          He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

подводничар (явно от водите на БТК),
            не се опитвай да манипулираш четящите тук, за заплати от 700 лв. заплатите средно в БТК настоящем са около 300 лв., направете анонимна анкета и ще разберете истината за колко е гол Царят :-)
            Подводничар явно манипулираш със заплатите,хайде сега опитай за отговориш и за билинг системата защо Балонна Теле компания НЯМА БИЛИНГ ми ЛЪЖЕ ежемесечно доверилите се на някакви уж икономични планове, какви икономии щом нямаш обратна връзка? СРАМ!
            Ще се радвам и Ясен Груев да вземе думата,но не като подводничар :-)))
            Няма значение къде си, с кой си и с какво се занимаваш - радвай се на всеки момент, на всеки ден!

Коментар

• BTC

до Ветерана : аз работя в БТК и имам акции. Гарантирам, че на всички вдигнаха заплатите от 01/01/2005 дори и на тези които имат възможност да напуснат доброволно т.е. работят
              в по стари централи

Коментар

Не разбрах кой твърди, че намаляват заплатите в БТК. Сигурно на Леля Гинка склададжийката са и намалили заплатата, но аз поне знам друго. В Дирекция продажби преди взимаха средно по 400 лв. нетна заплата, сега са с по 700 + бонуси. Верно че не е кой знае какво, но все пак това не ми звучи като намаление на заплатите.

Коментар

рибаря & Деси,

как по социалистически разсъждавате :-)))
                  по-високи заплати, по-качествени професионалисти,повече приходи от продажби,повече печалби повече дивиденти за акционерите, по-високи цени на акциите (реални)
                  ...в момента БТК нямат дори елементарен билинг за отчитане на разговорите по различните си планове У дома,Сити и т.н. представяте ли си например имате 120 мин. градски и 80 мин. извънградски и в същото време нито по телефон нито по интернет нито никак можете да си контролирате колко сте говорили :-)))....може би и това е добре за акционерите като се спестяват пари за билинг :-))) само,че това се нарича с една дума РЕЗИЛ :-)))...икономиката майка на мизерията :-)))
                  БТК - (Б)алонна (Т)еле (К)омпания :-)))

Коментар

Според мен заплатите мотивират персонала. Ако БТК вземе пример от гръцките фабрики за конфекция, то служителите й моментално ще напуснат, защото в сферата на телекомуникациите има голямо търсене на работна ръка. Все пак да не забравяме колко бяха младите хора в БТК докато беше държавна. Ако сега почнат да ги гонят с намаляване на заплатите, нищо добро няма да постигнат. А точно като инвеститори там трябва да се възмущавате от тези глупости на мениджмънта.

Коментар

Ветеране,

Като акционер в БТК много се радвам, че намаляват заплатите там. Аз не съм благотворително дружество, а капиталист. Като такъв одобрявам всяко начинание на мениджмънта, което намалява разходите. Също така не ме интересува дали БТК ще стане Бритиш Телеком. Интересува ме Вива да си свърши работата така, както я е вършила на други места по света - да изправи компанията на крака, да я направи привлекателна за някой голям телеком и да МУ Я ПРОДАДЕ НА БЕЗБОЖНА ЦЕНА! Ей това искам аз. Така че въобще не жаля, че им намаляват заплатите. Сигурен съм, че на кадърните ги увеличават, а на тия, дето си мечтаят за мързела от времето на бай Тошо - ги намаляват. Това е и начин да ги накарат да напуснат доброволно и съкратят персонала повече от договореното с държавата и синдикатите!

Що се отнася до г-н Ейлуърд, сигурем съм, че той си свърши прекрасно работата по вкарването на компанията в релси след приватизацията. Сега той ще отиде да върши същата работата на друго място, защото в това е специалист. А сега на негово място идва друг човек, специалист по други работи, който ще я направи печеливша апетитна хапка за някой голям инвеститор от телеком сектора.
                      He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

По-малки заплати=немотивирани работници=напуснали кадърни работници=останали некадърни работници

Коментар

По-малки заплати = повече печалба=повече инвестиции/повече дивидент/=по висока цена на акция/при препродажбата на БТК/= в моя джоб повече парички :-)
                          Горенаписаното не е препоръка за търговия с акции. :-)

Коментар

намалянето на заплатите на служителите не е ли по скоро загриженост за акционерите.Така че тово е по скоро добра новина за този който има акции

Коментар

Круме,
                              твърдя,че БТК си остава БАЛОН при тези цени и то не го казвам тихо :-) имам приятели които работят там все още:-) и то здраво, млади са и са кадърни и от тях научавам,че първо не са им вдигнали заплатите както се пише , а по -скоро са им ги намалили :-) т.к. са им увеличили работното време като цяло, урязали са им допълнителните пари които са взимали преди като социални придобивки и като цяло повтарям крайните пари които получават са ПО-МАЛКО ОТ ПРЕДИ !!!! Много от младите кадърни служители на БТК НАПУСКАТ и отиват към алтернативните оператори, които им дават над ДВА ПЪТИ ПО-ВИСОКИ заплати от БТК !!!!!!!
                              И не на последно място направи ли ви впечатление,че напусна изп.директор на БТК г-н Уилям Ейлуърд,човекът,който има най-голяма заслуга за придобиването на БТК от Вива и човекът на който се разчиташе най-много БТК да стане компания от типа на Бритиш Телеком, да но не...той се отказа като видя,че ВИВА има съвсем други намерения, а не да развива компанията!!!
                              Новакът Денис Уолах е в пъти под класата на г-н Уилям Ейлуърд!
                              ВИВА също не плаща договорените заплати на директорите си,нещо което ще се отрази съвсем скоро, ще има и други напуснали!
                              Много скоро някой ще препрочете отново приказката "Царят е гол" :-)))

Коментар

Ами не знам какво да се коментира, освен защо е този "екшън", както някой го е нарекъл в друга тема...

Коментар

Working...
                                X