IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

БТК (5BT / BTC)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• не било това ми онова !

Някой дребни предпочитат краткосрочна печалба от 25%, а не вземат да почака година, две за рентабилност от 250% минимум.
    Горенаписаното не е препоръка за търговия с акции. :-)

Коментар

Много е лошо всички си продадоха акциите на нива от 350 лева и сега няма с кого да си коментираме, а на 450 лева всички дреби ще са избягали от позициите си. И какво от това и сам войнът е войн.:-)

Коментар

м

Коментар

бр. извинявам се

Коментар

5768 фр. на 390 лв. Цената май ще подмине 400лв много скоро.

Коментар

Ветерана, тихо искам да си по тих от тревата ,като се изказваш неподготвен.

Коментар

...както се казва не било БТК ми било друго пак с "Б"
                БУЛБАНК ПЛАЩА 35.5% ДИВИДЕНТ !
                :-))
                Няма значение къде си, с кой си и с какво се занимаваш - радвай се на всеки момент, на всеки ден!

Коментар

• BTC

Abe kakvi sa tia mechti ???To niama tolkova pechalba na akcia -divident 38 kinta !Gluposti!

Коментар

• BTC

divident 38 lv? koga tova?

Коментар

• BTC

Хайде излетяхме.

Коментар

• BTC

Дивидент 38 лева на акция хич не е лошо, а?

Коментар

• BTC

Dnes ka4i o6te 3 leva

Коментар

• BTC

Uup- uup-uup

Коментар

• BTC

Sega kato se Ponaglasiha na pasara cena 400 leva na borsata isglejda realna.

Коментар

• BTC

БТК закла кабеларките
                                Монополистът вдига цените без предупреждение от 1 май

Поредната финансова тесла заби БТК. След като шоково вдигна тарифите за телефонни разговори на абонатите си от 1 април, частният монополист сега удря кабелните оператори. Без предупреждение компанията вдига с над 50% таксите за ползване на подземната й канална мрежа. Новите цени влизат в сила от 1 май. Операторите имат по-малко от 2 седмици да заявят, че ги приемат. Иначе кабелите им ще бъдат извадени от каналите, за които БТК твърди, че са нейна собственост. Нито един оператор, потърсен от "Стандарт", не беше получил официално предупреждение за предстоящото увеличение на цените. Със съобщение до медиите от БТК разгласиха, че от 1 май цената за линеен метър става 0,29 лв. Това е изнудване, което ще удари нашите абонати, коментираха шефове на кабеларки. Сега плащаме 0,19 лв. на метър за ползване на подземната мрежа. Тази такса е основно перо в разходите ни, коментира шефът на "Евроком кабел" Петьо Стайков. Според него решението на БТК е неправилно. Ако ни вдигнат цените, ние ще трябва да увеличим таксите за нашите абонати, категоричен е Стайков. Като вариант той посочи намесата на Комисията за регулиране на съобщенията. Тази стъпка на БТК може да се тълкува само като лесен начин за увеличение на приходите, без да има реално основание, коментира Димитър Радев, търговски директор на "Кейбъл Тел". В Столична община пък още чакат отговор от БТК как ще си плати за ползване на нейни земи. Общинарите обърнаха внимание на ръководството на телекома, че е крайно време да започне да плаща за това, че подземната й канална мрежа минава през чужди терени.
                                Виктория Илкова

Коментар

Working...
                                X