IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

БТК (5BT / BTC)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• не било това ми онова !

Negramoten,ти наистина си неграмотен.
    3G поколението не можа да върне дори парите платени за лицензи а за печалба пък и дума да не става.
    На къде отиват телекомуникациите не знаят дори най-големите в този бизнес но явно ти знаеш.
    Знаеш защото си по-голям.По-голям но глупак разбира се.

Коментар

подводничар,
      време е за лулата на мира O.K. за това и подрасах малко да се намали резилът,защото БТК е могаща компания, а ги прави едни като от гаражите на кой там беше :-)...не искам да мисля,ако и с GSM-билинга нещата са така трагични какво ще е....
      Няма значение къде си, с кой си и с какво се занимаваш - радвай се на всеки момент, на всеки ден!

Коментар

Вашко-Клепалото, като пуснат GSM №3 може и 500 да минат. БТК е една добра средносрочна инвестиция (3 години) Пазара на телекомуникационни услуги бележи спад във формата която има в момента заради Internet. Големите телекоми в развитите страни намалят печалбата си в пъти. Съвсем скоро ще е времето когато телефоните ще са по скоро палмтопи и ще искат връзка с мрежата поне 1 Мbit/s. Там ще е печалбата, а не в телефонията.
        С IP-телефонията БТК вече губи толков много пари.. а не ми се мисли след 5-10 години какво ще е. Просото при телекомуникационните услуги нещата така бързо се менят.. в Япония от година има работеща 4G мрежа (четвърто поколение GSM) със скорост 166 Mbit/s. На там отиват нещата. Дано БТК се справи с предизвикателствата, защото M-tel и е много сериозне конкурент, особено след като спечели 3G class A.

Коментар

Вашко-Клепалото,
          истината боли :-) и с техническият директор Питър Ковел съм разговарял, не мога да се оплача на другия ден ми разрешиха проблемите , ама що така бе Миме :-)
          Няма значение къде си, с кой си и с какво се занимаваш - радвай се на всеки момент, на всеки ден!

Коментар

ОК Ветеране. Не споря за неща които не знам. Истината е, че колкото и да се опитваме да оплюваме БТК, компанията ще се развива по нормалната бизнес логика и в края на краищата всички (клиенти, акционери, доставчици, конкуренти) ще имат полза от това развитие.

Коментар

Да, прекъсването е ужасно, особено когато ползвахме Dail-up. Но и грешното номеронабиране е още по ужасно. На мен ми се налага да звъня по малките часове и когато се случи да го правя от стационарен телефон по незнайни причини, някой изкачващо въртящ избирач ме препрати на друг номер и събудя някое семейство в 3 часа. И докато бащата ме псува чувам и рев на бебе ми е направо страхотно.

Коментар

Да бе,не било това ами онова.И аз това казвам.
                Не били акциите на БТК по 300 а са по 400 а до месец два на 500.До две години 1000.

Ветеране що така бе пиле?Що си толкова злобен?Да не би жена ти да не ти пуска?
                Бил ГОЛЯМ КЛИЕН.Контактувал с Джоана Джеймс.Пич ти си на ниво "бай Генчо" и гаражен бизнес.

Коментар

Neg,
                  съгласен с теб,но как са ви зарибили всички с рекламата на БТК...
                  ...хора разберете НЯМА такива 11 ст. защото това е цена без ДДС истината ,е че първоначалната такса е 13.2 ст., а не 11 ст. - първата некоректност,втората е,че в празнични и след 9 часа и т.н. разговорът ви е безплатен чак до сутринта.....да ама пак не, мен не ме остават да говоря повече от 2-3 минути и ме прекъсват и пак набиране и пак 13.2 ст..............а в последно време още при свързването няма и 1 сек. и разговорът ми прекъсва. В къщи съм с аналогов телефон и отлитат веднага "безплатните" 13.2 ст за няма и секунда следва ново набиране и пак прекъсване и още 13.2ст. ново набиране....
                  Струва ли ви се коректно всичко това?
                  ...много често започна да се случва това "не било 11 ст. ми онова 13.2 ст. не било безплатно ми май по-скъпо,нямало увеличение ми имало намаление ...
                  :-)))
                  P.S. Марто драсни някой ред и кажи до 300 лв. ли е по-близка твоята заплата или до 1000 лв. в края на месеца!

Коментар

подводничар,
                    явно ти говориш за 5-6 човека които са от Продажби с големи клиенти /е аз съм един от големите клиенти и за да ми се уредят комуникациите в началото контактувах лично с Joanna James :-)/, но това не е БТК , аз говоря за средни заплати на служителите,които са гръбнакът на компанията...
                    ...просто не ми се пише пак до Joanna James, че току виж имаме нови уволнения :-)))

Коментар

Мен ме дразни БТК с поредното поскъпване на услугата. И с цялата си наглост ми пишат писмо, че са намалили цените, защото вече ми се отчита до секунда и в ненатоварените часове говоря безплатно. Ама кой да ми напише, че ще плащам по 11 ст. независимо дали са ме свързали погрешно, защото съм на аналогова централа. Голямя простотия преди говорих по 8 мин. за 9 ст., а сега плащам 11 ст. и отделно по 1,5 ст на минута, а те ми пишат, че са намалили цените!!! ИДИОТИ!

В мрежата на М-тел ми е по 20 ст./мин в натоварената часова зона и ми се отчита на 15 сек. (клиент съм на М-тел Клас). Така че за 15 сек. на GSM ми излиза 5 ст. а за 15 сек на БТК ми е 12,5 ст.
                      Разговор до 35 сек. ми излиза по-евтин на GSM. А според мен един разговор ако е повече от 3 мин. то той не е за телефон.

В ненатоварената до минута разговор ми е по-евтин отколкото на БТК.

Коментар

Ветеране не мога да разбера защо оспорваш нещо, което е факт. Нямам представа колко взимат останалите служители на телекома, но в Отдел Продажби, който работи с големите клиенти на БТК заплатите са такива каквито ти казвам.

Коментар

ПОДВОДНИЧАР, ще изчакаме Марто да каже колко взима 700 лв. че и 1000лв. с бонусите :-)))
                          а телекомуникационна услуга без БИЛИНГ е като Инвестора без форума или като НДСВ без Царя или като България без Левски....
                          ...РЕЗИЛ някаква комуникационна услуга да се пуска без готов прадварителен билинг по нея.Аз не вярвам в отчитането което ми се прадставя накрая, простичко е :-)
                          Моля те не пускай повече подводни мини защото те гърмят в батака на БТК и ...:-)))

Коментар

• Ветерана май нещо бяга по тъча

Ветеране,

Sorry, докато съм писал и ти си ми отговорил. Последния постинг в частта за билинга го игнорирай. Ще помисля по казаното от теб.
                            He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Ветерана май нещо бяга по тъча

Ветеране,

Не разбрах посети ли вече посочения от мен сайт за видиш, че билинг система има. Забелязвам също, че нещо избягваш да спориш по същество, а все те избива на заплатите в БТК. Ти да не си някой от уволнените по непригодност иля пък някой от тия с намалените заплати поради мързел? Подозрително добре си информиран за заплащането в БТК........
                              He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

netware5,
                                запознат съм повече отколкто подозираш по отношение на билингите :-))
                                там където ме изпращаш може да си направиш справка за изминалия месец,но не и ТЕКУЩА по отношение на изговорените минути от плановете Удома,Сити и т.н. ако не вярваш звънни на телефон 070017111 и попитай може ли да си следя колко минути съм изговорил текущо преди да ми дойде сметката?Отговорът е "НЕ!"
                                ето какво има всъщност на online.telecom.bg
                                "Възможност за домашни и бизнес телефонни абонати да проверят и платят online телефонните си сметки за ИЗМИНАЛИЯ календарен месец."
                                Аз говоря за друго, мисля разбра!?БТК НЯМА ОНЛАЙН ЕЖЕДНЕВЕН БИЛИНГ!
                                Нищо лично точно към теб :-)

Коментар

Working...
                                X