IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

БТК (5BT / BTC)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• не било това ми онова !

По-скоро си смехоран, отколкото ветеран.))

Коментар

не било Вашко ми ВЪшко :-)
      ...на какво съм ветеран ли :-)...хмм...... например ветеран на срещите ми в този форум с такива като теб :-)))
      Няма значение къде си, с кой си и с какво се занимаваш - радвай се на всеки момент, на всеки ден!

Коментар

Ветерана,ти на какво си ветеран?
        На борсата ,на баба тонкината нива или пък на пазара кирков?
        Много компетентно го даваш а си пълен въздухар.

Коментар

...не било дивидент ми пари за Адвент :-))
          Честит празник!
          Няма значение къде си, с кой си и с какво се занимаваш - радвай се на всеки момент, на всеки ден!

Коментар

Извинявайте за невежеството,ной за какъв дивидент става дума? Те ме каниха от БТК на ОСА, но сметнах,че и без мен ще се реши това,което трябва,обаче съм изпуснал явно нещо съществено.Пък и тов другото, за което става дума....

Коментар

За дивидента - и аз така мисля. Какво друго си чул?

Коментар

То дивидента е вече калкулиран в цената , но май се чака нещо друго, доколкото подучувам.

Коментар

Каза, но това е луда работа. БТК не струва 400. Вива венчърс никога не биха могли да го продадат за по 400 лв на акция. Сега ще платят добър дивидент, но какво от това? 400 лв не е базирана на реална оценка. Но, в края на краищата, честито на печелившите!

И какво се оказа? В този мечи пазар, спечелиха май само "повервалите" на БТК и Кремиковци:-)

Коментар

Kasah li predi mesec 400

Коментар

БОКО, не се обаждай, че ставаш смешен. IP телефонията се ползва във всяка кабинка за "евтини телефонни разговори" както и от алтернативните на БТК телекоми - тези, които поемат междуселищната и международната телефония, а за БТК остава само градската. У нас също така се ползва и от чужди компании изнесли съпорта си в България, заради евтината работна ръка. Така че ако преди 6 години беше се захванал с това сега можеше да си направил нещо, а не да разправяш: "До сега едно ГОЛЯМО НИЩО" явно визирайки себеси. Да не говорим колко хора ползват SKYPE, за да говорят с познатите си в чужбина.

От постовете ти, които прочетох, особено тези във Forex темата ми се струва, че твоята главна цел е да опонираш на хората и то по теми, за който нямаш никаква представа и най-много някой познат ти е споменал преди 6 години. Защо не прочетеш нещо преди да пишеш тук? Ако го направиш има шанс да проумееш, че пишеш глупости.

Коментар

Неграмотен не те разбрах.Ще купуваш ли БТК или няма да я купуваш?
                        Тая с IP телефонията един ме убеждаваше колко жестока далавера е преди 6 (шест) години..........
                        и кво?До сега едно ГОЛЯМО НИЩО.Така че не се пали толкова.А как инвестирам аз си знам.
                        Само че когато аз съм инвестирал ти си минавал прав под масата(ако изобщо си бил на този свят).
                        Не се пънете толкова щото сте още много зелени.

Коментар

La Costa, мерси за подкрепата докато ме няма.

Вашко-Клепалото, за теб може би идеята е да си вложиш парите и за 1 ден да ги изкараш удвоени. Но примерно китайците са влагали доста години (ако не ме лъже паметта над 500) за да построят някаква стена
                          Въпроса е какъв инвеститор си. На мен повече ми приличаш на спекулант.
                          Инвеститорите независимо за какво време инвестират, очакват нещо да се случи с предприятието кеото купуват аз бих купил БТК защото доста време ще са монополисти и печалбата им няма как да спадне под сегашната, особено след като пуснат и GSM услуга. Това ще се случи скоро и инвестицията ще се изплати за няколко години. Според мен старата телефония скоро ще бъде тотално изместена от IP-телефонията. Вече дори един шведски хакер написа SKYPE за смартфони т.е. може да говориш с цял свят за цената на 6К/секунда GPRS. При нас все още е скъпо, но какъв удар е срещу телекомите в развитеите държави, където всеки може да си позволи смартфон и интернета им е почти безплатен?
                          А нещата в областта на телекомуникациите се развиват толкова бързо, че наистина, никой неможе да ти каже какво ще е положението след 10 години а ти говориш за след 30.

Аз може да инвестирам за пенсия (живот и здраве след 40-50 години) в някое дружество като Албена, но не и в БТК, защото незнам какво ще се случи при тези компании.

Коментар

На Вашко-Клепалото бих препоръчал много да се учи от постингите на Неграмотен и много да мисли преди да пише в този форум, а най-добре въобще да не замърсява форума с постингите си.

Коментар

Явно не си инвеститор затова и не ги разбираш нещата.
                              Инвеститорите искат печалбите СЕГА а не след 20-30 години.............

Коментар

В момента неможе :-) а на къде отиват само ти незнаеш.

Коментар

Working...
                                X