IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

БТК (5BT / BTC)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• не било това ми онова

Kakto e trugnalo 6te vidim i 4isloto 500

Коментар

• не било това ми онова

тия от рибния пазар на Цуг май наистина ще излезнат,че са от Инком-телеком,те всички там сда се изнесли

Коментар

• не било това ми онова

Браво Mukito
        Като за начало ми стига.

Коментар

• не било това ми онова

Имах предвид някой от немско странство да пусне инфо. Нали тоз инвестор го чете цял свят ;-)
          Иначе и аз не знам как индексира гуглето.
          Дайте идеи за търсачи в случай като този.

Коментар

• не било това ми онова

Димитър,
            успокои ме :-) в сигурни ръце значи преминава почти 10%, с кратка няколко дневна история, но с голямо бъдеще, все пак е АД :-) ....спете спокойно дребни акционери :-)
            Няма значение къде си, с кой си и с какво се занимаваш - радвай се на всеки момент, на всеки ден!

Коментар

• TELECOM INVEST HOLDING AG

Da taka e, no tova e kruglo 4isko na koeto dosta akcioneri biha izleznali da prodavat.

Коментар

• не било това ми онова

Единственото в Google, което се намира

http://www.moneyhouse.ch/shab/2005_0...Holding_AG.htm

Коментар

• не било това ми онова

че ако е ново дружество как да го има в гугъла бе момче
                  имаш ли идея как индескира гугъла въобще

Коментар

Факт е, че до 500 лв. има едва 300 акции, просто не ми се мисли. Може още утре да сме на това ниво

Коментар

Ne sa brat i sestra sa.

Коментар

• не било това ми онова

Генетик,
                        това TELECOM INVEST HOLDING AG, го няма в гугле :-) което говори лошо за купувача :-) мен например в гугле ме има на няколко страници :-)........но както всичко свързано с БТК може би не става въпрос за това ми онова например не за TELECOM INVEST HOLDING AG ми за "Инкомс-телеком холдинг" например :-).....или нещо кипърско :-)
                        Няма значение къде си, с кой си и с какво се занимаваш - радвай се на всеки момент, на всеки ден!

Коментар

това "деси" и "ancho" e един човек
                          нали така

Коментар

Desi pri tazi cena P/E e 19.58 ne 4e e visoko kato se sravni s drugite kompanii na BFB no spored men otlitaneto e dosta vertikalno do tazi tsena. Kazano 4estno dano se okazhesh prava, no vse pak spored men e dosta visoka tsena 4isto psihologi4eski, az prognoziram niva okolo 500...dano da gresha.

Коментар

Moge 600 lv, no ne samo zaradi dividenta - a zaradi splita.

Коментар

До общото събрание 600 лева, който не вярва си е за негова сметка. :-)
                                Горенаписаното не е препоръка за търговия с акции. :-)

Коментар

Working...
                                X