If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Имах предвид някой от немско странство да пусне инфо. Нали тоз инвестор го чете цял свят ;-)
Иначе и аз не знам как индексира гуглето.
Дайте идеи за търсачи в случай като този.
Димитър,
успокои ме :-) в сигурни ръце значи преминава почти 10%, с кратка няколко дневна история, но с голямо бъдеще, все пак е АД :-) ....спете спокойно дребни акционери :-)
Няма значение къде си, с кой си и с какво се занимаваш - радвай се на всеки момент, на всеки ден!
Генетик,
това TELECOM INVEST HOLDING AG, го няма в гугле :-) което говори лошо за купувача :-) мен например в гугле ме има на няколко страници :-)........но както всичко свързано с БТК може би не става въпрос за това ми онова например не за TELECOM INVEST HOLDING AG ми за "Инкомс-телеком холдинг" например :-).....или нещо кипърско :-)
Няма значение къде си, с кой си и с какво се занимаваш - радвай се на всеки момент, на всеки ден!
Desi pri tazi cena P/E e 19.58 ne 4e e visoko kato se sravni s drugite kompanii na BFB no spored men otlitaneto e dosta vertikalno do tazi tsena. Kazano 4estno dano se okazhesh prava, no vse pak spored men e dosta visoka tsena 4isto psihologi4eski, az prognoziram niva okolo 500...dano da gresha.
Коментар