IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

БТК (5BT / BTC)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• последно повикване

браво равновесие. това беше добро ;-))))))0

Коментар

• последно повикване

Изпратили двама специалисти по маркетинг на тропически остров за да изследват пазара на обувки единият пише че няма никакъв потенциал всички ходят боси, другият пише - "Има огромен потенциал всички са боси"

Коментар

• последно повикване

Ние сме малка страна и половината са цигани и само 10% от хората имат личен компютър.

Коментар

• последно повикване

Investor.bg: Новите Интернет потребители увеличиха печалбата на BT с 44%

Британската телекомуникационна компания BT Group PLC отчита ръст в печалбата си за изминалото тримесечие от 44% основно поради увеличения брой на Интернет потребителите й.

Чистата печалба за тримесечието възлиза на 435 млн. паунда в сравнение с реализираната за същото тримесечие на миналата година печалба в размер на 303 млн. паунда.

Приходите на ВТ за периода са се повишили с 1.7% до ниво от 4.87 млрд. паунда.

За цялата изминала фискална година чистата печалба на компанията възлиза на 1.8 млрд. паунда 1.4 млрд. паунда за предходната година.

Годишните приходи на компанията са се повишили минимално до 18.62 млрд. паунда от реализираните през предходната година 18.52 млрд. паунда.

Компанията разчита на Интернет услугите си за осигуряване на бъдещ растеж поради силния ръст на конкуренцията при традиционните телекомуникационни услуги. От ВТ са доволни от постигнатия ръст на Интернет потребителите си, които са се удвоили за изминалата година и са достигнали планираното по-рано ниво от 5 млн. потребители.

В същото време обаче спад регистрират потребителите на фиксирани телефонни услуги, които са се понижили за годината с 9% поради силната конкуренция и спада в цените на услугите.

След изнесените данни акциите на BT се повишиха с 4.5% до 210.25 пенса в ранната търговия на лондонската фондова борса.

Коментар

• последно повикване

Какво става с това БТК? Днес пак минаха зашеметяващи обеми:

250247 бр. по средна цена 405.00 лв

Това са на 100 милиона лева .....

Коментар

• последно повикване

Последно повикване за нови пътници на ракетата бтк. До края на юни 10% ъп, сравнително рисково обаче.
              If you're not sure - google it!

Коментар

• не било това ми онова

Така е то
                пък после пак купувайте БТК-преоблякъл се илия, огледал се пак в тия!
                ама докато се преобличал му видели онези части

Коментар

• не било това ми онова

Инвестиционният посредник "Булброкърс", който консултира държавата при продажбата на остатъчния дял от 35% от акциите на БТК на борсата, влиза в управителния съвет на компанията. Изпълнителният директор на "Булброкърс" Иван Ненков става член на управителния съвет, съобщиха от телекома вчера.
                  В управителния съвет влизат още представители на компании, които са допринесли за продажбата на акциите на борсата срещу компенсаторки. Инвестиционното дружество на СИБанк - "СИЕСАЙЕФ", което се представлява от изпълнителния директор на банката Данаил Каменов, също влиза в управителния съвет на БТК.
                  Според информационната система "Дакси" собственици с равни дялове на "СИЕСАЙЕФ" са шефът на СИБанк Цветелина Бориславова и Светослав Божилов. Дружеството е регистрирано на 2 март. В управлението му влизат и членът на УС на "Булгартабак холдинг" Евгени Пальов и Данаил Каменов.
                  / ние чакаме чужденци от кръга Адвент да влизат в БТК, а то и наши момчета са успяли....всъщност следите към истинските собственици отново с български произход :-)))...кръгът около ".............." BG :-)))
                  Няма значение къде си, с кой си и с какво се занимаваш - радвай се на всеки момент, на всеки ден!

Коментар

• не било това ми онова

И аз го търсих , но няма отчет.Трагедия, много зле .

Коментар

• не било това ми онова

какво точно значи репо-сделка и какви са правилата?
                      извинета за въпроса но съм леко непросветен!

Коментар

• не било това ми онова

Оле-е-е-е-е ма ти отчет ли чакаш бе?

Коментар

• не било това ми онова

Аз ли съм сляп или БТК още не е публикувала отчета си за 1-во тримесечие?
                          Настоящото мнение е лична прогноза и не представлява инвестиционен съвет или препоръка за покупка ил

Коментар

• не било това ми онова

Пакет от 561 455 акции, представляващи 6.805% от капитала на БТК, се изтъргуваха на блоков пазар по време на вчерашната борсова сесия. Акциите се прехвърлиха чрез една сделка при единична цена за акция от 421 лева за акция. Това означава, че за целия пакет беше платена сумата от 236.3 млн. лева. Кои са страни по сделката все още не е ясно, като те ще бъдат обявени от Централния депозитар едва през следващата седмица. Интересно е да се отбележи, че това е репо сделка (такава с клауза за обратно изкупуване на ценните книжа при определени условия), а като се има предвид голямата сума по сделката, може да се предположи, че става въпрос за чуждестранен инвеститор.

/...кои ли пък са тези :-)...отговор следващата седмица :-)
                            Няма значение къде си, с кой си и с какво се занимаваш - радвай се на всеки момент, на всеки ден!

Коментар

• не било това ми онова

Офшорка купи 9.8% от БТК
                              (ПАРИ) - 2005/5/17
                              --------------------------------------------------------------------------------

ПАКЕТЪТ от 9.84% от капитала на БТК, изтъргуван на борсата миналата седмица, е купен от TELECOM INVEST HOLDING AG - дружество, регистрирано в Цуг, Швейцария. Според запознати става въпрос за офшорен тип фирма, това обяснява защо за дейността й не се знае почти нищо. Според анализатори най-вероятно става въпрос за вътрешно разместване между досегашните акционери в телекома. Преди това пакетът беше собственост на Barclays Bank, която го купи през януари на приватизационния търг.
                              Акциите /811 445 броя/ минаха през блоковия сегмент на Българската фондова борса във вторник миналата седмица. Декларираната цена за акция беше 195.50 лв.

/спете спокойно дребни акционери,акциите отиват все по-близко до истинките си притежатели :-)

Коментар

• не било това ми онова

и капитала им е супер CHF 150'000, а и действат от дълго време-2 месеца и половина,изоб=о стратегически инвеститор

Коментар

Working...
                                X