IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

БТК (5BT / BTC)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• БТК

Аз мога да споделя, че съм ползвал различни като вид на достъпа доставчици.
    Dial-up няма да го коментирам. Като започна телефона да цъка на 5 мин импулс преминах към кабелен интернет - Евроком. Наистина по ужасен интернет не съм ползвал - скорост рядко по-висока от Dial-up, а пък колко често липсваше не е истина. Преминах на оптична мрежа - скорост дори два пъти над обявената, обаче често го нямаше. Понякога ми скъсваха нервите по цяла седмица и като правило проблемите бяха винаги преди обед. Обикновено в такива моменти не могат да бъдет открити и просто седиш и чакаш. Честно губил съм пари. Прекъсвал е и точно гогато цъкам върху бутона за сделка. Сега ползвам ADSL - надежден. Досега никакъв проблем с връзката с БФБ - за мен най важното. Скорстта е общо взето колкото оптиката. Досега не съм имал сериозен проблем. Като им звъннеш след това трима ще ти се обадят да питат какъв е бил проблема. Абе засега съм доволен.

Коментар

• БТК

Абе Банго-Манго що тогава не си вземете в офиса кабеларката за интернет доставчик и.....

Коментар

• БТК

В подкрепа на Мечка, ще кажа че интернета който ползвам в домашни условия е на същия оператор и няма никакви проблеми, а оптичният интернет в фирмата ни беше също от там и скоростта и подръжката беше по-добра от ADSL, както и цената. Нищо лично нямам против БТК и интернета им, но трябва още много да работят. В допълнение на Мечка ще посоча, че за цената на ADSL зо домашен абонат, от кабелен оператор получаваш освен интернет/ със същото качество/ в допълнение кабелна телевизия и HBO, а ако се случи проблем минаваш на DIAL UP, или се свързваш по телефон с брокер или който ти трябва.
        Отговор "С" на въпроса в долния ми постинг е "Вашко-клепалото"

Коментар

• БТК

Защо да са 1:100 000? Кабелен интернет (моля не го бъркайте с кварталните LAN мрежи) има във всички големи градове, т.е. би трябвало да има техническо покритие на поне 80-90% от потенциалния пазар. Не съм ползвал ADSL, но пък мога да кажа, че вече около 2,5 години технически проблеми с кабелния интернет практически не съм имал.
          Настоящото мнение е лична прогноза и не представлява инвестиционен съвет или препоръка за покупка ил

Коментар

• БТК

Вашко..............
            Как ще обясниш факта, че аз ползвайки ADSL не можех да отворя страницата и да заредя платформата на ИП ползващ също ADSL? Както и това, че никой техен клиент независимо от доставчика си няма достъп до тях? В кого е била причината?
            А: В Минчо Празников;
            В: В кабелен оператор от Сусурлево;
            С: В ........
            D: БТК.

Коментар

• БТК

Не бъркаш!
              Има обаче още нещо - клиентите, които могат да си прекарат еврокомски интернет отнесени към тези с шанс за ADSL са 1:100 000
              If you're not sure - google it!

Коментар

• БТК

Поправете ме ако бъркам, но ADSL който БТК предлага за 50 лв. на месец дава скорост на download 56К, а кабелния интернет на Евроком за същата цена кове 62-63К и в същото време телевизията излиза без пари...
                Настоящото мнение е лична прогноза и не представлява инвестиционен съвет или препоръка за покупка ил

Коментар

• БТК

Бонго в момента инвестора върви доста бавно и не се обновява "преглед на темите".
                  Дали БТК не са виновно че инвестора се поцепва?

Коментар

• БТК

Bongo кога ли ще вденеш накрая ако изобщо вденеш че не БТК има проблем а другите доставчици имат такъв.
                    БТК/други БГ доставчици-няма връзка
                    БТК/чужбина-има връзка
                    Други БГ доставчици/чужбина-няма връзка
                    Е,къде е проблема?
                    Извода понеже НЕ ВДЯВАШ е :Правете бизнес с онези измислените интернет доставчици.Ще успеете(да потънете).

Коментар

• БТК

Ти си го направи извода, но явно не можеш, защото се скапаха именно връзките на БТК към другите доставчици. Който се е обадил в БТК и знае какво да пита го е разбрал. Проблема е вече цял ден и затова нямахме връзка с много адреси, а брокерите които са през БТК, не могат нито да им се отварят страниците, нито през платформите да котират. Помисли си и може да загрееш. Интересно как търгуваш на сто места като само дрънкаш из всички възможни теми, но явно с това си и оставаш, а и тези дето най-много говорят и се хвалят с печалбите си най-малко работа вършат.

Коментар

• БТК

Бонго а по-полека за ЕС.
                        Докато има такива европейци като теб и колегите ти............нищо не се знае,може и да разминем за известно време ЕС-то.

Коментар

• БТК

Тоя пак се обади(бонгото).
                          Човече ти разбираш от интернет колкото батето от ядрена физика.
                          Затова и смяташ че БТК има проблем с интернета щото си неграмотен.
                          И аз нямах достъп до инвестора в посоченото от теб време но за сметка на това имах отлична връзка както с брокера така и всичко останало в интернет.
                          Извода си го направи сам със смотаните си колеги.

Коментар

• БТК

Последно по темата служещо и като доказателство: Как беше интернета на абонатите на БТК - ADSL през 25-те минути от 15:15 до 15:40? Защото моят умря. Нямях достъп до Инвестор, COBOS и FOREX брокера си, а колеги работещи с ADSL имаха същия проблем.
                            Имахме оптичен интернет през голям оператор, но ни се стори бавно и скъпо за качеството си и с радост от самият старт се прехвърлихме към БТК, но скоростта е същата, дори в началото беше по-бавна, прекъсванията по-чести, а цената по-висока, но най-лошо стана, когато на два пъти нямахме нито нет нито телефон и то за по 5-6 часа в работно време.
                            Нямам нищо против БТК като компания, дори ще се радвам да се развива и проспери. Но има още толкова много да се работи и толкова неща тотално да се променят, а за 1 година напредъка е толкова бавен, че не мога да не бъда, леко невярващ. Самият факт, че си подават финансовия отчет с месец и нещо закъснение, показва, че там цари хаос и още не се знае на кого къде му е местото. А смотаването с GSM оператора, и липсата на елементарно обяснение за забавянето от страна на компанията ме карат да не съм уверен в доброто и развитие в краткосрочен план.
                            Колкото до обясненията, че нямало значение решенията, глобите и санкции на КЗК и ВАС, ще кажа, че след 1,5г. при влизането ни в ЕС, с това отношение и политика към институциите и конкурентите, няма да прокопса дълго, защото институциите на ЕС не си поплюват/справка Майкрософт/, а и тогава ще усети какво е яка конкуренция.
                            На инвестиралите дългосрочно пожелавам до 1-3 г. да пъде препродаден мажоритания пакет на голяма компания от бранша и при едно добро управление ще дойдат и резултатите, както и добра печалба за дребните инвеститори в една вече първокласна компания.
                            Успех.

Коментар

• БТК

Бонго,ако ми видиш форекс акаунта ще ти се напукат петите от яд а нямам спомен да съм ставал за смях нито във фирекс форума нито където и да било.
                              ........................................
                              Аналитичните отдели на доста големи банки са дали становището си по темата БТК.
                              Квалификациите са от рода на:"перлата на БФБ","единствената компания която си струва на БФБ" и т.н.
                              И накрая кво?Явява се един бОНГО и почва да прави анализи от рода на "утре ще вали значи БТК е кофти инвестиция","мазната баница която току що изядох е от вчера значи ще продам 200$ срещу евра".
                              .................................................. .....

Коментар

• БТК

W susedna thema nqkoi e pusnal analiz na ING. Mislq, che e mnogo tochen.

Коментар

Working...
                                X