IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

БТК (5BT / BTC)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• БТК

За последно, че нещо се изнервих. Странджа, прочети това, което си написал. Май сам се обърка, а?
    Сполай ви в търговията с телекоми, деца!

Коментар

• БТК up, up

Аз също мога да споделя моя опит: На работното място ползвам ADSL и съм нямала никакви сериозини проблями върши ми постоянна работа и при сняг, и при дъжд и при бури, вечер съм на някакъв кабелен интернет който при най малкия дъжд или буря прекъсва до след 10-15 часа /горяли им някакви си устройстав по шахтате/ мен какво ме интересува. Освен това тези с кабела не мога да ги открия когато има авария, а от БТК ми се обаждат да ме информират кога и защо няма да имам интернет, а след като го оправят поне три пъти ми се обаждат да проверят как съм/нали телефонията им е безплатна/. Е в крайна сметка каво ме грее че кабела е по-евтин от ADSL. :-)
      Горенаписаното не е препоръка за търговия с акции. :-)

Коментар

• БТК up, up

Банго ами защо не си смените доставчика ?! Аз на съм казал че са перфектни а че няма кой да им се упре в бг, хайде намерете си по добър доставчик какво ви спира? И съм видял доста доставчици , да! за съжаление съм ползвал услугите на Орбител , Спектър нет , Кейбъл / и още няколко по малки / и не пиша щото ми се спи а щото в това съм сигурен.

Коментар

• БТК up, up

Bongo, защо не си вкарате някоя кабеларка за корпоративни нужди вместо да плащате 450 лева на БТК?

Съвсем скоро кабеларките ще започнат да плащат дебели суми на БТК за ползване на каналите, а висящите по блоковете кабели ще бъдат свалени!

Коментар

• БТК up, up

Да не са сменили и името от БТК на Югоагент .

Коментар

• БТК up, up

Много жалко, че в БГ и една дискусия не може да се води нормално. Има личности, които винаги трябва да са последна инстанция и най-отгоре. Не търпят друго мнение и ако някои изкаже такова започва една канонада от обиди и подигравки, без никакви доводи. Накакъв си Вашко, коЙто стана за смях в FOREX форума, обижда, наричайки тъпак човек, когото не познава, само защото има мнение различно от неговото и то по спорен въпрос, а за сведение на "пробващия"/отново компетентен, кой какво има и какво бил виждал/ , ползвам ADSL в офиса и то като корпоративен клиент на БТК с месечна сметка 450 лв., а вечер съм на кабелен за 22 лв. в жилището си и по-рядко имам проблеми с него. Когато има повреда в мрежата на БТК, нямаме нито интернет, нито телефон и изобщо не можеш да работиш с клиенти/имаме и електронен магазин/ по никакъв начин, както и да търгуваш на пазарите/Форекс, БФБ, CFD/, защото нито приемаш нито предаваш. Тогава за каква непрекъснатост на връзката говорим, при положение, че плъх, ром или кьорав работник прекъсне един кабел и впоследствие чакаш с часове отстраняване на "аварията". Често цели квартали нямат телефон по 10 дни, заради някакви повреди или кражби.
              Алигатор е прав, че закупилите срещу копенсаторки спечелиха, тези до 400 лв. преди дивидента също, но илюзията, че сега били евтини/щото били само 12 лв.???/ и ще станат 30 е много наивна.
              Ако някой купува с хоризонт 1-3 години и евентуална препродажба на мажоритарния дял добре, но вижте примера с RXB, на колко оценяват компаниите ни на един истински пазар, които не може да се манипулира така лесно като нашия и акциите се приземиха от 6,15 на 3 лв.

Коментар

• БТК up, up

До 3 години ще има 500 000 абоната на ADSL, което средно 40-50 лева прави 250-300 милиона допълнителни приходи или 25-30% увеличаване на продажбите!

Коментар

• БТК up, up

60-70% доходност за следващите 12 месеца ще е "малко" над инфлацията, освен ако компромисната фигура за министър председател не се казва Жан :-)

Коментар

• БТК up, up

БТК е добра инвестиция само за тези ,които си вкараха компенсаторките тук .При сегашната цена процента на възвръщаемост не се различава много от този на инфлацията .

Коментар

• БТК up, up

Bango, не гледай резултатите от първото тримесечие, защото тарифите на БТК се увеличиха от второто тримесечие! Благодарение на по ниските резултати от първото тримесечие не предвиждам увеличение на печалбата със 100%, а "само" с 50-60%!

Коментар

• БТК up, up

Банго , ясно е че ти интернет от БТК не си ползвал , обаче си мисля че и друг интернет ползваш рядко , защото при гарантираните услуги /скорост и непрекъснатост на връзката/ няма кой да им се опре. Относно коефициентите на печалби и цена немога да коментирам защото не съм наясно ама и не знаех че това има някакво отношение към цените на акциите на БФБ - те хората кремиковци и химко купуват я пък вие за коефициент на печалба/цена говорите ?! И за да е ясно на такива като банго И МОБИЛНИТЕ ОПЕРАТОРИ ПЛАЩАТ НА БТК за пренос /като звъниш на някой който е в бс от сф разговора ти влиза в клетката на мтел иот там пооптиката на бтк иизлиза в през клетката на мтел в бс.

Коментар

• БТК up, up

Ало нулевата,сетрата на Албена Вулевата справките за телекомите по света са общодотъпни.......
                          Чети!
                          А колко е печалбата на МобилТел ми е през .....те просто не са публична собственност(поне пряко).
                          А тоя ......... който обясняваше колко е кофти ADSL-а.Е тъпако аз ползвам ADSL още от началото а
                          интернет от 1998 и ще ти кажа че НЯМА И НЕ Е ИМАЛО по качествен интернет от ADSL-а на БТК в БГ и ако някой твърди обратното или не е виждал интернет през живота си или е ......
                          Абе кво да отварям..............

Коментар

• БТК up, up

през януари, февруари или март? щото пише че отчета е за първо тримесечие
                            а къде е този отчет между другото

Коментар

• БТК up, up

Мобилтел вече се продаде
                              http://investor.bg/News/BG/ViewNews.asp?ID=20787

Коментар

• БТК up, up

има един нюанс който е важен когато гледаш отчетите - Мобилтел се продава а БТК вече е продадена
                                освен това БТК се преструктурира а МТел вече само може да губи дял и да намаляват цени - това й е апогея
                                докат БТК се готви направо да предлага и трето поколение с тази мрежа а Мтел сега ще започва мрежата си

Коментар

Working...
                                X