IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

БТК (5BT / BTC)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• БТК

Благодаря , но се колебая дали да не си купя и от Албена Ад , какъв съвет ще ми дадете време ли е за покупки и как да диверсифицирам 23 500 лв. между туризъм и телекомуникации ?!

Коментар

• БТК

Пишещият да вземе да се вземе в ръце и да си купи акции на БТК :-)
      Горенаписаното не е препоръка за търговия с акции. :-)

Коментар

• БТК

Вече групата е готова за стартиране и това неимоверно ще повиши цената й. Като се има предвид ,че притежава и лиценз за ЗG някой би ли се ангажирал , за цена на компанията през есенния сезон , когато за два месеца с по ниски цени ще прибере до 30 процента от клиентите на другите два оператора. Ако М тел струва 1.65 млрд.евро , то оборота на БТК е два пъти този .Агресивната й политика ще доведе до невиждани приходи а от там и печалба .Ако БТК струва 3.48 млрд.евро , то цената на една акция през месец октомври - ноември няма ли да е 16-17.50 лв. , всичко това са догадки . Не им вярвайте .
        Пишещият няма акции от БТК !

Коментар

• БТК

ВАС реши окончателно, че третият GSM е законен

Христо Николов

5-членен състав на ВАС реши окончателно вчера, че даването на лиценз за трети GSM-оператор на БТК без търг или конкурс не е държавна помощ.
          Решението не подлежи на обжалване и с него на практика отпадна последната съдебна пречка пред третата мобилна мрежа. Съдът оставя в сила решението на Комисията за защита на конкуренцията (КЗК), с което се определяше, че с по-евтиния лиценз, даден на БТК, не се нарушават правилата на конкуренцията. Лицензът според тарифите на Комисията за регулиране на съобщенията би трябвало да струва към 216 млн. лв., но на БТК бе издаден срещу 54,16 млн. лв., тъй като това бе предвидено в стратегията за приватизацията на БТК. Това е и мотивът на петчленката на ВАС за решението, взето в полза на БТК.

Коментар

• БТК

Айде нема нужда от "Издънчо Надънов" съжаление да се получава. Изразил съм мнение за компанията и част от услугите и, както и виждане за развитието и. Ако имаш свое такова го изкажи, а не се включвай от коневръза, плюейки от една тема в друга.

Коментар

• БТК

Bango-Манго не знам с какво се знимаваш но като гледам какво парче си ми е жал и за фирмата ви и за клиентите ви!

Коментар

• БТК

Умният спекулант е търпеливият спекулант! :-)

Коментар

• БТК

Cibank izleze da kupuva BTC!
                  Mai shte imame povishenie sled kato se izcherpiat akciite na spekulantite!
                  Tragnala e rozovata pantera...

Коментар

• БТК

На всички които са ползвали ОПТИКА у дома пожелавам успех в опознаването на интернет технологиите.

Коментар

• БТК

За съжаление ползвах точно Евроком. По принцип държим два доставчика и когато взехме ADSL спряхме Евроком. Това стана преди около 2 -3 месеца. Е, наистина през този доставчик НАМАШЕ ама наистина НЯМАШЕ никакъв интернет. А, освен това не поддържаха и статични адреси. Не знам може проблемите да са били на местно ниво, но така или иначе се разделихме с тях.

Коментар

• БТК

Защото, Вашко-Смешко, в повечетодоговори има срокове, преди които не могат да се прекратят, ама това в твоето СПТУ не се учи и няма как да го знаеш.

Коментар

• Пончо

Пончо, сигурен ли си, че си бил абонат точно на Евроком кабел (КабелБГ). Не че ги защитавам - и те се държат малко като монополисти - но това за скоростта и техническите проблеми просто не е вярно. Горе долу веднъж на 10 дни се случва нещо да прекъсне нета за 2-3 минути, а скоростта несъизмерима с dial up. И със сигурност отношението цена/скорост е по-добро от ADSL.
                          Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.

Коментар

• БТК

Как пък се сетихте за това след сплита

Коментар

• БТК

Me4kata hi4 ne e najasno s internet-a
                              Edva li e imal vuzmojnost da polzva DSL

Коментар

• БТК

А, за цената. Изключвайки промоцията на БТК "инсталирай сам" въпреки че никой няма да ти докара кабели без да платиш обикновено 60-70 лв., мога да кажа, че ADSL ми струва месечно колкото оптиката само че сега достъпа е неограничен, а преди бях на 1GB.

Коментар

Working...
                                X