Поне тук няма паникьосани да разпродават
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пловдив-БТ АД (4CV / PLOBT)
Collapse
X
-
Пухче
-
Първоначално изпратено от СтенлиПреди да пишете ентусиразирано, вижте внимателно какво са си писали хората в поясненията към отчетите . За половината от имотите съществуват съдебни спорове .
2. Да не говорим, че при приватизация - практика е и се записва, че след продажбата всякакви в последствие присъдени в полза на трета страна спорове се поемат и са за сметка на продавача, сиреч държавата, в случая БТХ.
Коментар
-
Moje da ima i drugi tyrgowe, na drugi ceni, ako nqma kupuwa4i na pyrwiq.
Коментар
-
Боец, незнам кой е купил и кой е продал а и никак не ми пука честно казано... ДОбре си цитирал, но за да е максимално коректно трябваше да пейстнеш ето това инфо:
"Към 31.03.2008 г. в баланса са включени земи и сгради с балансова стойност около 2,800 х.лв. (31.12.2007 г.: 1,946 х. лв.)., за които дружеството няма документи за собственост и/или по отношение на които има спорове и претенции на трети страни".При балансова стойност на сградите и конструкциите от 8.1 млн. лева, 2.8 млн. лева не са 14% както си смЕтал Wink, а си е точно 35%. С това мисля да приключа. Успех!
Ако смяташ ,че пакета ще се купува от инвеститори на БФБ юли ........ то те и 10 лв. няма да дадат......чака се друг купувач/и/ , ако купуваха миналия септември .... щяха миноритарния да мине най малко на 30 лв........А останалото е ,гроздето е кисело...... Още двадесетина дни и ще видим кой прав , кой крив.....
Коментар
-
Още от май има споразумение за съкращение на работниците и са обезщетени май с 1,8 заплати за 1 прослужена година ..................................
Първоначално изпратено от wolfdogПървоначално изпратено от мнугу тапътъ уфтцъТова не е препоръка за покупка или продажба автора притежава акции
А и не забравяйте това:
Първоначално изпратено от KristoБУЛГАРТАБАК - ХОЛДИНГ АД (57B) източник: focus-news.net 25 Юни 2008 12:35
.................................................. ...........
Очакват се инвеститори от Европа и Турция. Това обяви преди месец в Пловдив министърът на икономиката Петър Димитров. На заявилите интерес купувачи, се дава възможност да посетят базите на цигарените фабрики, а чрез виртуална информационна зала ще се следи продажбата на Българската фондова борса.
Цветана ТОНЧЕВА
В предизборна година едва ли ще сринат цената а и тя не е висока за мажоритарният пакет
Това не е препоръка за покупка или продажба автора притежава акцииЗа да не си помисли нещо някой размислите ми не са препоръка за нищо освен за това да поумнявате, но
Коментар
-
Първоначално изпратено от мнугу тапътъ уфтцъТова не е препоръка за покупка или продажба автора притежава акции
А и не забравяйте това:
Първоначално изпратено от KristoБУЛГАРТАБАК - ХОЛДИНГ АД (57B) източник: focus-news.net 25 Юни 2008 12:35
Очакват се инвеститори от Европа и Турция. Това обяви преди месец в Пловдив министърът на икономиката Петър Димитров. На заявилите интерес купувачи, се дава възможност да посетят базите на цигарените фабрики, а чрез виртуална информационна зала ще се следи продажбата на Българската фондова борса.
Цветана ТОНЧЕВА
В предизборна година едва ли ще сринат цената а и тя не е висока за мажоритарният пакет
Това не е препоръка за покупка или продажба автора притежава акции
Коментар
-
А и не забравяйте това:
Цветана ТОНЧЕВА
Това не е препоръка за покупка или продажба автора притежава акцииЗа да не си помисли нещо някой размислите ми не са препоръка за нищо освен за това да поумнявате, но
Коментар
-
А и незнам откога не са си правили преоценка на имотите
Това е правилният цитат за др. няма документи но не са проблемни и % е 23:
Ръководството на дружеството оценява вероятността за възникване на проблеми при доказване правото му на собственост относно имоти на стойност 1,898 х.лв. (31.12.2007 г.: 1,030 х. лв.), основно поради предявени претенции от трети лица по отношение на тях или поради придобиването им не в изискуемата от закона форма.
Първоначално изпратено от СтенлиБоец, незнам кой е купил и кой е продал а и никак не ми пука честно казано... ДОбре си цитирал, но за да е максимално коректно трябваше да пейстнеш ето това инфо:
"Към 31.03.2008 г. в баланса са включени земи и сгради с балансова стойност около 2,800 х.лв. (31.12.2007 г.: 1,946 х. лв.)., за които дружеството няма документи за собственост и/или по отношение на които има спорове и претенции на трети страни".При балансова стойност на сградите и конструкциите от 8.1 млн. лева, 2.8 млн. лева не са 14% както си смЕтал , а си е точно 35%. С това мисля да приключа. Успех!За да не си помисли нещо някой размислите ми не са препоръка за нищо освен за това да поумнявате, но
Коментар
-
Боец, незнам кой е купил и кой е продал а и никак не ми пука честно казано... ДОбре си цитирал, но за да е максимално коректно трябваше да пейстнеш ето това инфо:
"Към 31.03.2008 г. в баланса са включени земи и сгради с балансова стойност около 2,800 х.лв. (31.12.2007 г.: 1,946 х. лв.)., за които дружеството няма документи за собственост и/или по отношение на които има спорове и претенции на трети страни".При балансова стойност на сградите и конструкциите от 8.1 млн. лева, 2.8 млн. лева не са 14% както си смЕтал , а си е точно 35%. С това мисля да приключа. Успех!
Коментар
-
Айде Стенли цитирай твоите данни за половината имоти че са проблемни или просто си говорим ей така или ни яд че не сме купили
"МЕЖДИНЕН ДОКЛАД ЗА ДЕЙНОСТТА НА "ЦИГАРЕНА ФАБРИКА ПЛОВДИВ" АД за първото тримесечие на 2008 годинa "
"няма документи за собственост и/или по отношение на които има спорове и претенции на трети страни. Ръководството на дружеството оценява вероятността за възникване на проблеми при доказване правото му на собственост относно имоти на стойност 1,898 х.лв. (31.12.2007 г.: 1,030 х. лв.), основно поради предявени претенции от трети лица по отношение на тях или поради придобиването им не в изискуемата от закона форма. Тези имоти представляват парцели в гр.Хисаря, с.Богдан, с.Розино, с.Калояново и с.Бенковски, земи и сгради в гр. Пловдив както следва: земя и административна сграда на ул. А. Велешки; и земя и сграда на ул. Ц. Дюстабанов."
А това е едва 14 % от всичките нетекущи активи - сгради и имоти
Някой май се ядосва, че не си е купил а ?
Коментар
-
Investorrr написа:
МнениеПуснато на: 15:40:22 ч. | 13.08 2007 г.
Щом при тази мога да кажа обратна на всякакви трендове акция, са изкарали бройки за разпродажба, значи се чака бичи тренд Smile) Акцията е перфектна за мечи тренд, според мен.
Коментар
Коментар