IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пловдив-БТ АД (4CV / PLOBT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Интересно с тази акция.
    Най-малкото, че е обезпечена и с имоти в Пловдив.
    Ковачки ще играе за цигарената, ако му допадне цената
    Източник: News.Plovdiv24.bg 19:02 / 25.06.2008
    sony, предполагам не мислиш , че ако се намеси фирма от тютюневия бранш ,цената ще остане 24 лв.......................... та тя толкова беше декември.....

Коментар

• Ковачки ще играе за цигарената, ако му допадне цената
      Източник: News.Plovdiv24.bg 19:02 / 25.06.2008 Отпечатай Изпрати

© Plovdiv24.bg
      Ако цената ми допадне, ще играя за пловдивската цигарена фабрика, каза днес в Пловдив бизнесменът Христо Ковачки. По-рано през деня се разбра, че "Булгартабак холдинг" пуска неговия дял от акциите в най-старата цигарена фабрика в страната на фондовата борса на 15 и 16 юли. Ковачки припомни, че преди време купи за 100 хиляди лева цигарена фабрика в Босна и Херцеговина, той е собственик и на "Пазарджик- БТ". Искам да затворим цикъла и заедно с преработвателните мощности в Пазарджик да произвеждаме цигари, каза Ковачки. Иначе ми е най-лесно да произвеждам на ишлеме цигари за ЕС в Босна.

Завели сме дело срещу кмета на Карлово за отказ да ни въведе във владение в смесеното с общината дружество в град Баня, каза още Ковачки. Кметът или говори всеки път различни неща, или не вдига телефона, каза бизнесмена. Три пъти отлагахме срещи с инвестиционни фондове, заради проблемите с кмета на Карлово, каза още Христо Ковачки. Той смята да прави в Баня модерен спортен комплекс, община Карлово апортира терена в смесеното дружество.

Коментар

• Интересно с тази акция.
        Най-малкото, че е обезпечена и с имоти в Пловдив.

Коментар

• Днес ....инвестор - 13.49 ч. .. дневник....

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93
            Минимална цена 24.9 лв....... имах по големи очаквания.... но при положение ,че ми продаваха на 10 лв. и средната ми е 12 .... съм доволен..... много доволен...... ....
            П.П Дивидента е лев и нещо и ако се яви някоя акула ..... може и 30 лв.
            Не е препоръка .....

Мече, къде прочете какви ще бъдат параметрите на търга?

Коментар

• Цигарена фабрика Пловдив АД (ПЛОВДИВ - БТ АД) (4CV) източник: БФБ - София 25 Юни 2008 17:04

Цигарена фабрика Пловдив АД разпределя по 1.19 лв. брутен дивидент на акция
              На проведено ОСА от 24.06.2008 год., на Цигарена фабрика Пловдив АД-Пловдив /4CV/, е взето решение за разпределяне на дивидент за 2007 год., както следва;
              - Брутен дивидент на една акция: 1.195044 лв.;
              Право на дивидент имат лицата, вписани в регистрите на Централен депозитар като акционери 14 дни след датата на ОСА или към 08.07.2008 год.
              Последната дата за сключване на сделки с акции на това дружество на Борсата, в резултат на които приобретателят има право на дивидент, е 04.07.2008 год.

Коментар

• ATILA, благодаря ти за пожеланията ..... , но успехите ще ги броя след търга за Пловдив и Слънце...
                Успехи и на теб и най вече в застраховането.... .... пък реалистите нека си пишат за Софикс 700 ... с нашите компании може да прескочим и Софикс 2000 пункта.....

Коментар

• Честито, meche_cveti93!

Дано всичките ти инвестиции да са с такава и по-добра доходност!

Добрите инвеститори, с визия, заслужават своите успехи!

Коментар

• Минимална цена 24.9 лв....... имах по големи очаквания.... но при положение ,че ми продаваха на 10 лв. и средната ми е 12 .... съм доволен..... много доволен...... ....
                    П.П Дивидента е лев и нещо и ако се яви някоя акула ..... може и 30 лв.
                    Не е препоръка .....

Коментар

• БУЛГАРТАБАК - ХОЛДИНГ АД (57B) източник: focus-news.net 25 Юни 2008 12:35

Пускат акциите на “Булгартабак”-Пловдив и Стара Загора на фондовата борса през юли
                      Акциите на “Булгартабак”- Пловдив и Стара Загора, които са затворени отпреди месец, ще бъдат пуснати на борсата през месец юли, съобщиха за Агенция “Фокус” синдикалисти от цигарената фабрика в Пловдив. Това решение е гласувано на заседанието на Управителния съвет на холдинга в късния следобед вчера. Двете дружества ще се продават с лицензиите си за производство, но лицензиите за произвежданите марки няма да се продават. С решение на УС печалбата на фабриката в Пловдив от миналата година ще се разпредели между акционерите. На част от съкратените работници вече са раздадени обезщетенията в размер на 1,8 заплати за всяка прослужена година. Останалите работници, които са повече от половината, трябва да получат парите си до 12 юли според подписаното със синдикатите споразумение.
                      Очакват се инвеститори от Европа и Турция. Това обяви преди месец в Пловдив министърът на икономиката Петър Димитров. На заявилите интерес купувачи, се дава възможност да посетят базите на цигарените фабрики, а чрез виртуална информационна зала ще се следи продажбата на Българската фондова борса.

Цветана ТОНЧЕВА

Коментар

• какво стана на ОСА?Не намирам инфо?!Задругите две има,а тези не са пуснали.Явно дивидента ще е повече от отчаквания,ама дали ще изплащат част от задълженията към работниците и каква част?!

Коментар

• Освен , че дивидента е малко над лев..... някой има ли информация за параметрите със Слънце ..... разглеждани са във ВТН.....

Коментар

• нали беше от 11...не ми се излизаше в този пек
                            Познати от Пловдив така ми казаха ..... ?

Коментар

• ти на събранието ли си?нали беше от 11...не ми се излизаше в този пек

Коментар

• чува ли се нещо от ОСА?
                                noko6, рано е ..............ОСА почна в 12 часа..... сигурно ще има дивидент ....параметрите ще бъдат по интересни....
                                Не е препоръка...............

Коментар

Working...
                                X