IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пловдив-БТ АД (4CV / PLOBT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• днас не пуснаха миноритарния пакет?!може да означава,че има кандидат за цялото количество на по-висока цена.Надявам се утре пак да се получи аукцион.

Коментар

• Първоначално изпратено от Пухче
      Първоначално изпратено от Jim Rogers
      Още един пример, как наивността и глупостта, рано или късно се наказват.

Тук преди някой друг месец, се продаваха изобилно количество акции на 15 лв., имаше добри сделки и на около 10 лв., мисля.

Честито, на търпеливите и сериозни инвеститори.
      даже и на 8лв,аз влязох на това ниво.Днес излязох,дано не съм сбъркала
      Имах предвид, добрите пакети. Тези по 50-100 бр. акции, не ги броим.

Още веднъж, честито, на сериозните и търпеливи инвеститори, които инвестират в стойност.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jim Rogers
        Още един пример, как наивността и глупостта, рано или късно се наказват.

Тук преди някой друг месец, се продаваха изобилно количество акции на 15 лв., имаше добри сделки и на около 10 лв., мисля.

даже и на 8лв,аз влязох на това ниво.Днес излязох,дано не съм сбъркала

Коментар

• Още един пример, как наивността и глупостта, рано или късно се наказват.

Коментар

• Тук цената надмина очакванията ми.Имах съвсем друг таргет.

Коментар

• блгодаря, Пухче
              успех!!

Коментар

• Първоначално изпратено от ipsie
                дайте линк за дивидента, моля

благодаря
                http://kompanii.investor.bg/?cat=10&cid=247&type=6

Коментар

• дайте линк за дивидента, моля

благодаря

Коментар

• БУЛГАРТАБАК - ХОЛДИНГ АД (57B) източник: plovdiv24.bg 14 Юли 2008 09:19

Пускат акциите на Булгартабак-Пловдив на фондовата борса утре
                    На 15 и 16 юли пускат акциите на Булгартабак - Пловдив и Стара Загора на фондовата борса, съобщи председателят на синдикат "Подкрепа" в пловдивската цигарена фабрика Мария Георгиева. Обещанията пред синдикатите съкратените работници да си получат обезщетенията до 12 юли са спазени и пълният размер на парите са изплатени изцяло още преди седмица, каза Георгиева. Най-голямото обезщетение е било от порядъка на 36 работни заплати, при среден размер на заплатата около 900 лева. Болшинството от работниците в бившата цигарена фабрика в Пловдив са с трудов стаж над 30 години, уточни Мария Георгиева. "Абсолютно всички работници сме с надеждата, че след продажбата ще се върнем на работа във фабриката, защото всичките 300 работника, които бяхме съкратени, сме тесни специалисти", каза Мария Георгиева. На въпрос откъде идва тази надежда, тя отговори, че това е обявил при посещението си в Пловдив, преди два месеца, самият министър на икономиката Петър Димитров. "Имаме подкрепата и на общинското ръководство", каза Георгиева. Марката на цигарена фабрика Пловдив в момента се произвежда в Благоевград и в София, и е на пазара, информираха синдикалистите. Неофициално се говори, че за акциите на Булгартабак-Пловдив и Стара Загора на фондовата борса ще играят Ковачки, и акционерите в "Пещерска гроздова". Интерес към цигарените фабрики имало и от руски фирми. Очакват се и инвеститори от Европа и Турция. Това обяви преди време в Пловдив министърът на икономиката Петър Димитров. Продажбата на Българската фондова борса ще може да се следи от виртуална информационна зала

Коментар

• DALI 6TE IMA TURGOVO SLED PRIVATIZACIJATA NA PLOBT I NA KAKVA CENA
                      Kiro , за да има търгово трябва нов собственик , за да има нов собственик трябва да има успешна приватизация и добра цена на мажоритарния пакет.......да не слагаме каруцата пред коня... иначе една цена от 28-30 лева при конкуренция изглежда нормално тук....
                      Не е препоръка за покупко продажба на акции....защото предположението ми е над 24.90 лв.

Коментар

• DALI 6TE IMA TURGOVO SLED PRIVATIZACIJATA NA PLOBT I NA KAKVA CENA

Коментар

• http://www.investor.bg/?id=65905

Коментар

• noko6 написа:
                            kaputov написа:
                            интересно,има много продавачи при цени доста под минималната за миноритарния пакет.Едва ли са заблудени камилчетаSmile
                            +1 Помня,че 106 доста продаваха по позицията
                            noko6 , нещо си притеснен ,че няма продавачи или купувачи.... , а пакетчето на ПФБК беше от 2000 акции...ако това га смяташ за голямо... и се влачеше от два месеца и Наба го купи и не само тук .....просто тогава нямаше купувачи на 15 лв.... а до 14 юли можеш да продаваш и на 10 лв., това е твое право.... , а вътрешната информация е много кът ... по принцип....
                            Не е препоръка да се продава под минималната в момента...

Коментар

• Първоначално изпратено от kaputov
                              интересно,има много продавачи при цени доста под минималната за миноритарния пакет.Едва ли са заблудени камилчета
                              +1 Помня,че 106 доста продаваха по позицията

Коментар

• Браво трябва да се пишат смислени коментари

Първоначално изпратено от sony
                                1. Така написана тази информация е манипулирене с цел натискане на акцията на долу.
                                2. Да не говорим, че при приватизация - практика е и се записва, че след продажбата всякакви в последствие присъдени в полза на трета страна спорове се поемат и са за сметка на продавача, сиреч държавата, в случая БТХ.
                                За да не си помисли нещо някой размислите ми не са препоръка за нищо освен за това да поумнявате, но

Коментар

Working...
                                X