IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пловдив-БТ АД (4CV / PLOBT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Искате ли да чуете нещо много смешно понеже кеша ми е само кум 150 лв реших защо пък да не си взема малко от PLOBT и взех 4 бройки на 34.30 и след 7 минути гледам предлагат пакета на 35 и продавам и се кефя след което виждам, че заради комисионните излизам на загуба от 1 левче

Коментар

• Докога ще гледаме такива грозни картинки, някой изкупува от 28лв. до 34лв. пет минути преди да се пусне офертата за мажоритарния пакет на 35лв. А утре ще прочетем пак някоя статия за наложени глоби на стойност 20к за сделки за по 20лв. с които се манипулирали пазара!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Мненията ми не са препоръка за покупка или продажба на акции!

Коментар

• Браво на купуващите
        Постъпиха добре 35 кинта

Не е препоръка.
        Не е препоръка.

Коментар

• е тва е взеха ми ги без аукцион na 34.55 при мин. 32.4ops: и още си стои толкова а ...а купуват на 35 че и продавачи има,а сделка няма

Коментар

• ... Лелеееее :shock:
            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от noko6
              как станаха тези сделки на 34 без аукцион?!При мен на КОБОСа макс. е все още 32.4
              10X за разкритието COBOSA нещо се бъгна
              Не е препоръка.

Коментар

• как станаха тези сделки на 34 без аукцион?!При мен на КОБОСа макс. е все още 32.4

Коментар

• вдигат цената,май искат да избягнат аукциона

Коментар

• Първоначално изпратено от noko6
                    Е то кой вижда всички оферти?А и не мисля,че пропусналите да продадет СУН са загубили много.Сигурно ще има търгово.
                    Аха не едно а 5 търгови като при GAGBT

He e препоръка.
                    Не е препоръка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Пухче
                      Първоначално изпратено от Aladdin
                      Ето в такива моменти се забелязва недостатъка на Cobos и невъзможността да се разглеждат всички оферти продава.

Момента е напрегнат щото ако изтървете момента на прехвърляне на пакетите после ви чака съдбата на SUN а тя е срив в цената.

Каква ли минимална цена за акция са обявили това е въпроса
                      ето точно за това продадох част от акциите си

Продажба покупка все тая. Бил съм свидетел както на приватизация на цена кажи речи двоина и повече спряма счетоводната пример SUN. Така и на приватизация по-малка от счетоводната.

Навремето Овчаров запомнил съм го ме подлъга с един такъв табак та духах супата после та съм малко наплашен от табаците.

Иначе кои знае и на 40 може да минат пакетите но може и да мина на по-малко успех на смелите а иначе тия дето знаят каква е цената те са ясни
                      Не е препоръка.

Коментар

• Е то кой вижда всички оферти?А и не мисля,че пропусналите да продадет СУН са загубили много.Сигурно ще има търгово.

Коментар

• Първоначално изпратено от Aladdin
                          Ето в такива моменти се забелязва недостатъка на Cobos и невъзможността да се разглеждат всички оферти продава.

Момента е напрегнат щото ако изтървете момента на прехвърляне на пакетите после ви чака съдбата на SUN а тя е срив в цената.

ето точно за това продадох част от акциите си

Коментар

• Ето в такива моменти се забелязва недостатъка на Cobos и невъзможността да се разглеждат всички оферти продава.

Не е препоръка.

Коментар

• тия по 1000 дали на са от миноритарния?Мисля си че преди да пуснат големия пакет може да вдигнат цената за да избегнат аукциона и тогава ще останат доста непродадени на такива които се чудят къде да сложат
                              Дали не стана ясно вече кой е купил SUN

Коментар

• Първоначално изпратено от kaputov
                                днас не пуснаха миноритарния пакет?!може да означава,че има кандидат за цялото количество на по-висока цена.Надявам се утре пак да се получи аукцион.
                                Най-вероятно ще го пуснат утре към 12ч.

Коментар

Working...
                                X