Искате ли да чуете нещо много смешно понеже кеша ми е само кум 150 лв реших защо пък да не си взема малко от PLOBT и взех 4 бройки на 34.30 и след 7 минути гледам предлагат пакета на 35 и продавам и се кефя след което виждам, че заради комисионните излизам на загуба от 1 левче
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пловдив-БТ АД (4CV / PLOBT)
Collapse
X
-
Докога ще гледаме такива грозни картинки, някой изкупува от 28лв. до 34лв. пет минути преди да се пусне офертата за мажоритарния пакет на 35лв. А утре ще прочетем пак някоя статия за наложени глоби на стойност 20к за сделки за по 20лв. с които се манипулирали пазара!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Мненията ми не са препоръка за покупка или продажба на акции!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПухчеПървоначално изпратено от AladdinЕто в такива моменти се забелязва недостатъка на Cobos и невъзможността да се разглеждат всички оферти продава.
Момента е напрегнат щото ако изтървете момента на прехвърляне на пакетите после ви чака съдбата на SUN а тя е срив в цената.
Каква ли минимална цена за акция са обявили това е въпроса
Продажба покупка все тая. Бил съм свидетел както на приватизация на цена кажи речи двоина и повече спряма счетоводната пример SUN. Така и на приватизация по-малка от счетоводната.
Навремето Овчаров запомнил съм го ме подлъга с един такъв табак та духах супата после та съм малко наплашен от табаците.
Иначе кои знае и на 40 може да минат пакетите но може и да мина на по-малко успех на смелите а иначе тия дето знаят каква е цената те са ясниНе е препоръка.
Коментар
-
Пухче
Първоначално изпратено от AladdinЕто в такива моменти се забелязва недостатъка на Cobos и невъзможността да се разглеждат всички оферти продава.
Момента е напрегнат щото ако изтървете момента на прехвърляне на пакетите после ви чака съдбата на SUN а тя е срив в цената.
Каква ли минимална цена за акция са обявили това е въпроса
Коментар
-
Ето в такива моменти се забелязва недостатъка на Cobos и невъзможността да се разглеждат всички оферти продава.
Каква ли минимална цена за акция са обявили това е въпросаНе е препоръка.
Коментар
Коментар