IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пловдив-БТ АД (4CV / PLOBT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тоз пък защо продаде на 26.721?!Аз бих си ги купил пак на тази цена.Не вярвам да избегнат търговото.
    дано да си продължат с производството на цигари,че да има хляб за Гагарина!

Коментар

• май дотук беше,сега надолу

Коментар

• Като опуснеш момента така е, от 35 на 27.
        Па като се има предвид корекцията от 27 на 10

Чест му прави на този дето въведе вероятно минимума или 35 кинта щото съм убеден, че можеха да изиграят дребните и докато се усетят да не фанат нищо.

Не е препоръка.
        Не е препоръка.

Коментар

• Нещо не ми е ясно. Защо не ми прие поръчка продава на 45 лв., а има записани поръчки и на 50 лв.?

Коментар

• Ами, честито, тогава на новия производител на цигари.

Само лиценза за производство на цигари, дори, е сериозен актив.

Коментар

• имат лиценз

Коментар

• Честито и на новия мажоритар, тук май имаме и лиценз за производство цигари, или нямаше?

Коментар

• Прекараха ни(аз поне се чувствам така) исках да участвам в аукцион,ама нямаше възможност за КОБОСите.И сега мах. е 32.4,а мин. 36.....
                  иначе браво на търпеливите да изчакат 11.56 аз се "набутах" с 1.01лв.

Коментар

• Така след като мина пакета едно СБОГОМ

Както се казва които намазал намазал сега само гледам колко време ще издържът и цените на 27 XA XA XA. :lol:

Не е препоръка.
                    Не е препоръка.

Коментар

• Аиде мина пакета
                      Не е препоръка.

Коментар

• Тука някой яко намаза филийката, но за съжаление не съм аз.

Коментар

• Ле ле какво стана.
                          Не е препоръка.

Коментар

• Егати офертите, егати чудото!

Коментар

• Първоначално изпратено от Phoenixheart
                              Искате ли да чуете нещо много смешно понеже кеша ми е само кум 150 лв реших защо пък да не си взема малко от PLOBT и взех 4 бройки на 34.30 и след 7 минути гледам предлагат пакета на 35 и продавам и се кефя след което виждам, че заради комисионните излизам на загуба от 1 левче
                              Браво Браво ))

И да вметна що за комисионна е това Аз от твоита операция щях пък да съм на печалба 1 левче :lol: :lol: :lol:
                              Не е препоръка.

Коментар

• нещо и стана на Ксетрата,щото и в инфосток беше така.Интересно що не продават,като това е предложението за големия пакет.Май ще видим по-голяма цена...

Коментар

Working...
                                X