IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

М+С хидравлик АД (MSH / MCH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• И при мене дивидента дойде.
    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от ПешоКенин Разгледай мнение
      Здравейте, някой получил ли си е дивидента? Датата, която определиха за начало на изплащането е 02.Юли.
      да при мене е дошъл

Коментар

• Здравейте, някой получил ли си е дивидента? Датата, която определиха за начало на изплащането е 02.Юли.

Коментар

• Импе, създаваш впечатление на слязъл от влака ;- моели остана на пирона у Трън баш
          Дано да си прав, ама на дали

Коментар

• Първоначално изпратено от 4850 Разгледай мнение
            Имам чувството, че дивидентите, които ще прибереш тази година от дружеството ще се инвестират отново в него

...а те все още не са почнали да ги изплащат
            Дреме ми на самолетът, я повечето акции ги шитнах барабар со дивидентът.... част от тях вече си ги зех обратно, значително по-тънко - така си увеличих дивидентната доходност с около 50%.
            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Имам чувството, че дивидентите, които ще прибереш тази година от дружеството ще се инвестират отново в него

...а те все още не са почнали да ги изплащат

Коментар

• Какво - бръзата - искаш да речеш, че цената ще падне под шестак ли?

Не невъзможно - ще видим.

Коментар

• бързата

Коментар

• Коя кучката?

Коментар

• Да не стане като в поговорката с кучката

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                        Колко купи бе ИМпе....за 100 ...или за цели 200лв..
                        За колкото ми продадоха. Не ми изпълниха цялата поръчка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                          Благодаря на който ми снесе.... още малко нямаше ли?
                          Колко купи бе ИМпе....за 100 ...или за цели 200лв..

Коментар

• Благодаря на който ми снесе.... още малко нямаше ли?

Коментар

• с кой език работят програмистите-настройчици на cnc машините фанук с бейсик ли?някой да знае?

нямам предвид тие ,които правят главния софтуер,той си върви с машината апосле операторите пак правят по малки програмки на нея......нещо като java и java development kid и eclipseима и клавиатура на машините и търсих в нета понеже в бг няма техникуми с такова образование и намерих колежив САЩ

и там пише ,че ги учат на основи на програмирането явно се пише няколко реда само

General:
                              School name: Pine Technical College
                              URL: http://www.ptc.tec.mn.us/trade/machine_tool/
                              Contact name: Mike Radmanovich
                              Contact phone number: 1-800-521-PINE
                              E-mail: radmanm@ptc.tec.mn.us
                              CNC related degrees offered: From a 2 YR Degree to a 1 Semester Certificate
                              Courses related to:
                              Basic machining practice?: Yes
                              Shop math? Yes
                              Blueprint reading? Yes
                              Computer aided design? Yes
                              Computer aided manufacturing? Yes
                              3d programming?No
                              CNC manual programming? Yes
                              Setup and operation? Yes
                              Other courses related to CNC:
                              Lab equipment:
                              Machine types:Bridgeport, Hass, DynaMite, Ikegai, Warner Swasey, Leblond and Takasawa Engine Lathes, Bridgeport Mills some with power feeds and readouts and a Millpower 2 axis
                              Control types: Fanuc, Millpower
                              CAD system/s: EdgeCam & MasterCam
                              CAM system/s: EdgeCam, AutoCad, & MasterCam
                              DNC systems: EdgeCam, Procomm

We offer basic machining skills through mid-level CNC. We do it well by not being to diversified.. Our shop is part of a small college in a small country town with lots of recreation.. The locale shops need trained machinists thus providing alot of opportunity for many.
                              Отговори с цитат
                              в Швеция ДДС-то е 20% + и учебниците са безплатни диференциална геометрия комплексен анализ

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                                up up up!!!
                                Шемата, гледай голда да не ъпне, че вероятно, няма да е добре за хартиите, ако се случи да ъпне
                                Не е препоръка... !!!
                                "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

Working...
                                X