IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

М+С хидравлик АД (MSH / MCH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4850 Разгледай мнение
    Резултатите за юни са по-ниски отколкото ги прогнозираха, а това не се беше случвало досега. Спрямо година по-рано има спад от близо 1.8 млн.

Още по-интересен се очаква да е и следващият месец - юли, където продажбите се очаква да продължат да спадат и то със силно нарастващ темп - 6.122 млн. лв. Това е приблизително 2.5 млн по-малко от същият месец на предходната година и с над 600 хил. или приблизително 10% спрямо предходният месец.

Единственото хубаво нещо в резултата за този месец е добрата нента възвращаемост - приблизително 20%

Как ли ще се отрази всичко това на пазара
    ами как - чакам ги на петарата а Импето не верваше!!!

Коментар

• Това е не малко влошаване на резултатие

Коментар

• Резултатите за юни са по-ниски отколкото ги прогнозираха, а това не се беше случвало досега. Спрямо година по-рано има спад от близо 1.8 млн.

Още по-интересен се очаква да е и следващият месец - юли, където продажбите се очаква да продължат да спадат и то със силно нарастващ темп - 6.122 млн. лв. Това е приблизително 2.5 млн по-малко от същият месец на предходната година и с над 600 хил. или приблизително 10% спрямо предходният месец.

Единственото хубаво нещо в резултата за този месец е добрата нента възвращаемост - приблизително 20%

Как ли ще се отрази всичко това на пазара

Коментар

• Първоначално изпратено от 4850 Разгледай мнение
          М+С Хидравлик АД обявява продажби за месец юни 2012 година в размер на 6 682 хил. лева и с натрупване от началото на годината в размер на 46 289 хил. лева. Междинната неокончателна брутна печалба за месец юни 2012 година е в размер на 1 479 хил. лева и 8 682 хил. лева с натрупване от началото на годината. М+С Хидравлик АД обявява прогноза за приходите от продажби през месец юли 2012 година в размер на 6 122 хил. лева и 52 411 хил. лева с натрупване от началото на годината.
          Демек прогнозират спад май?

Коментар

• М+С Хидравлик АД обявява продажби за месец юни 2012 година в размер на 6 682 хил. лева и с натрупване от началото на годината в размер на 46 289 хил. лева. Междинната неокончателна брутна печалба за месец юни 2012 година е в размер на 1 479 хил. лева и 8 682 хил. лева с натрупване от началото на годината. М+С Хидравлик АД обявява прогноза за приходите от продажби през месец юли 2012 година в размер на 6 122 хил. лева и 52 411 хил. лева с натрупване от началото на годината.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
              Да - с някои е ного трудно - примерно хесовиците хептен не търгуват... те и М+С и Медика бяха така - добре че - сплитове.
              импе и ти май бая позиции държиш?

Коментар

• Първоначално изпратено от zaho Разгледай мнение
                ами според мене си отговаря на цената горе-долу. просто проблемът е че
                е добра компания. една от 10тината качествени и затова трудно се пазарува.
                никой не ги пуска.
                и аз си чакам например Алкомет и си пълня бавно, но не снасят
                Да - с някои е ного трудно - примерно хесовиците хептен не търгуват... те и М+С и Медика бяха така - добре че - сплитове.
                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от zaho Разгледай мнение
                  ами според мене си отговаря на цената горе-долу. просто проблемът е че
                  никой не ги пуска.
                  Намерил си 10 качествени на БФБ?!?!
                  Браво - сподели моля(може и на лични)

Коментар

• ами според мене си отговаря на цената горе-долу. просто проблемът е че
                    никой не ги пуска.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                      Не говоря за +- 10стинки тогава, кога то голяма част от компаниите са около дъното си от март 2009 м+с е скъпичко май?
                      Не скъпичко. М+С е могъща компания, от Девета година дори заювците поумняха, а оттогава М+С - още по-могъщо.

Коментар

• Не говоря за +- 10стинки тогава, кога то голяма част от компаниите са около дъното си от март 2009 м+с е скъпичко май?

Коментар

Не ти ли е скъпо на 6,3 да влизаш тук при Софикс 300???
                          Ми няма да на 6.3. Знаеш горе-долу на какви нива съм влизал досега - около 6.13.

При 6.3 врътката ми горе-долу губи смисъл.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                            Ашколсун - горе-долу овреме си започнал.

Аз туканка спокойно ще си допълвам, докато пакетът отпреди сборището възстановя си. Нелошата доходност от врътката в АДСИЦ-ове ще инвестирам блажено и сосно.
                            Не ти ли е скъпо на 6,3 да влизаш тук при Софикс 300???

Коментар

ами не съм бил тук по това време почнах да купувам към края на 2008
                              Ашколсун - горе-долу овреме си започнал.

Аз туканка спокойно ще си допълвам, докато пакетът отпреди сборището възстановя си. Нелошата доходност от врътката в АДСИЦ-ове ще инвестирам блажено и сосно.

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                                Тони,мисля,че отчетите вече доста малко влиаят....пари няма....2007 никой не чакаше отети,всеки лев се набиваше в актив.....Помня,сигурно и други помнят как Оргахим нямаха отчет няколко месеца ....и ги спряха от търговия.Като ги пуснаха май края на август беше....от 250 лв за акция до края на септември отидоха на 900...Ккакви времена бяхха.....А сега се радваме на дивиденти...Не ,че е лошо....ама друго си е да вдигнеш портфейла няколко пъти за 6м....
                                ами не съм бил тук по това време почнах да купувам към края на 2008

Коментар

Working...
                                X