IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

М+С хидравлик АД (MSH / MCH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
    Аз пък не мога да върна смукача , пред мен 5 иенски ;- първото било очистително за артериите пасирана сардини със зехтин лимон и тученица /било рендето на тръбите/ , второто градинско домати от по над половин кило, полято зехтин и ситен лук и листа босилек , трето с градинска гергана само с балсамико и олои, четвърто печени зелени пипериии , маслини и сирйенее и двойно припечената гроздова ииии ,,, сега да влезе Софиксов и да ми върне смукача
    От една порода сме

Коментар

• Аз пък не мога да върна смукача , пред мен 5 иенски ;- първото било очистително за артериите пасирана сардини със зехтин лимон и тученица /било рендето на тръбите/ , второто градинско домати от по над половин кило, полято зехтин и ситен лук и листа босилек , трето с градинска гергана само с балсамико и олои, четвърто печени зелени пипериии , маслини и сирйенее и двойно припечената гроздова ииии ,,, сега да влезе Софиксов и да ми върне смукача

Коментар

• Браво на КФН!

Коментар

• Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнение
          Големи са сладури КаФеНето! Адресирали са писмото до "М+С Хидравлик" АД, ул. "Козлодуй" №68, 6100 гр. Козлодуй".

Следва ли да се приеме, че разпоредбата няма да бъде спазена? Хахахахаххахаххаха! Не мога да спра да се смея!
          Писмата са ги сбъркали, ама в решението не са. Сега ново ОСА. СД какво ще предложи - приетият на ОСА увеличен дивидент или нещо различно? Като го чета май има формално нарушение на ЗППЦК-то, ама не в ущърб на миноритарите. Тъпа работа!

Коментар

• Големи са сладури КаФеНето! Адресирали са писмото до "М+С Хидравлик" АД, ул. "Козлодуй" №68, 6100 гр. Козлодуй".

Следва ли да се приеме, че разпоредбата няма да бъде спазена? Хахахахаххахаххаха! Не мога да спра да се смея!

Коментар

Уникални просто и то с една от най-прозрачните и добри компании!!!
              айде уво за кфн!!!

Коментар

• И още претенции
                http://www.infostock.bg/infostock/co...ments/MCH/6456

Коментар

• Vidqh na otkrivaneto na stroitelstvoto na industrialniq park v Bojurishte pano s imenata i logata na firmite ,koito shte se nastanqvat tam.NQkoi hodil li e na mqsto da vidi koi sa i da cukne snimka da postne tuk,Osven nemcite s klimaticite,mi e interesno da chuq koi sa drugite chuh neshto za optika

sori no nqmam kirilica na kompa ,samo romanica
                  в Швеция ДДС-то е 20% + и учебниците са безплатни диференциална геометрия комплексен анализ

Коментар

• Каквото и да си говорим, това е едно от най-добрите дружества на БФБ-София. Очакванията им са за полугодието да реализират близо 8 млн. лв. печалба, и то в период на криза. Евала! Дивидентът дали е 40 или 60 стинки ми е все тая!

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                      Мда тук явно се опитват да опровергаят разказа ми от ходенето на оса .
                      Аз също мисля че е хубаво това че структурата на акционерите е толкова шарена и се контролират - иначе да са "инвестирали" в дял на интернешънъл асет банк и в новия застраховател.
                      Ами да, като нищо като при Хеса, май се пънеха да се набутат в интернешънъл асета. Незнам дали не го и направиха. А днес мисля, че играчорите се самобалонираха. Първо, защото предложението за дивидента беше 40 стинки и разликата до 60 е само 20 стинки, съответно само 20 стинки е логично да се вдигне след новината. Второ, защото предложението за 40 стинки е отдавна известно и съответно отиграно. Сега май го играят неразбралите.
                      Не е препоръка
                      търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански

Коментар

• Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение
                        Дружествата от структурата на Стара планина са едни от най-коректните към акционерите си.
                        Мда тук явно се опитват да опровергаят разказа ми от ходенето на оса .
                        Аз също мисля че е хубаво това че структурата на акционерите е толкова шарена и се контролират - иначе да са "инвестирали" в дял на интернешънъл асет банк и в новия застраховател.
                        Last edited by tony1975; 01.07.2013, 06:53.

Коментар

Хайде , хайде ;- добре че са подпрени от и от ХИКА, ако не я тази конкуренция, ще заприлича на ЕЛХИМа и онова ЧОРАПЕНОТО в Русе ли беше
                          По-скоро - добре че са двете вътре да се контролират.

Щото ХИКА-та държи ЕМКА - не че е лошо предприятието, ама тази година реши да даде дивидент за първи път и то 3 ст. - горе долу колкото ЕЛХИМа

Коментар

• Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение
                            Дружествата от структурата на Стара планина са едни от най-коректните към акционерите си.

Хайде , хайде ;- добре че са подпрени от и от ХИКА, ако не я тази конкуренция, ще заприлича на ЕЛХИМа и онова ЧОРАПЕНОТО в Русе ли беше

Коментар

• Я, браво, бе....
                              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                                браво!

Коментар

Working...
                                X