IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

М+С хидравлик АД (MSH / MCH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
    Имам предвид че не знам кой какво е писал за 5. Обаче има нещо по-важно - тази трансформация е тотално недоразумение - да се извади мцх + неохим и на тяхно място да се набутат трейс и хвар. Още един път се доказва, че критериите за софикса са чисто спекулантен базсис, а не фундаментален. Всущност няма нито един фундаментален критерии - нещо на което оббърнах внимание още тогава, когато ги снесоха ... за съжаление ... това е резултата - яко дружсетов като мсцх да е аут, заради най-вече алонираните акции, (като цена, което спря търговията и т.н.) но и нямаше да се напомпят дотам, ако не беше фонда. Недомислици ... съжалявам най-много за мцх, че тр. да напусне. това е най-дългодаващото дивиденти дружество, ако не се лъжа .... определящо за отрасъл и .т.н. а кой отрасъл определят хвар и трейс и т.н. ...абе куче влаче рейс стана
    Кой е казвал че Софикса е фундаментално ориентиран,то там можеше да влезе и Енергонито (чисти хартии) стига да не беше фалиргало......ей че търговия ставаше там -леко се размечтах

Коментар

• Рекапитулация Ден първи. Quo vadis?
      Обем 4131. 1,69% от наличните в ЕТФ.
      Оборот 31889. 1,58% от стойността на придобиване на наличните в ЕТФ
      Спад -9,70%
      Прецаканото е прав, дето разсъждава тъй. С изключение на сентенцията на Костолани "След акции не се тича". В случая обаче тя тича към назе. Зависи кой на чий ъгъл я чака, на седмия, на шестия, на петия... Балига?

Коментар

• Имам предвид че не знам кой какво е писал за 5. Обаче има нещо по-важно - тази трансформация е тотално недоразумение - да се извади мцх + неохим и на тяхно място да се набутат трейс и хвар. Още един път се доказва, че критериите за софикса са чисто спекулантен базсис, а не фундаментален. Всущност няма нито един фундаментален критерии - нещо на което оббърнах внимание още тогава, когато ги снесоха ... за съжаление ... това е резултата - яко дружсетов като мсцх да е аут, заради най-вече алонираните акции, (като цена, което спря търговията и т.н.) но и нямаше да се напомпят дотам, ако не беше фонда. Недомислици ... съжалявам най-много за мцх, че тр. да напусне. това е най-дългодаващото дивиденти дружество, ако не се лъжа .... определящо за отрасъл и .т.н. а кой отрасъл определят хвар и трейс и т.н. ...абе куче влаче рейс стана
        Не е препоръка... !!!
        "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

Откакто е над 6 почти не поглеждам темата. Много рядко, ако другите теми се е случило да ми втръснат. Осоебено пък откакто беше 8.... Истината е че всъщност цената тук ми е напълно безразлична. ... След акции не се тича (костолани) - не е препоръка.
          Не я поглеждаш, само пишеш.....

Коментар

Откакто е над 6 почти не поглеждам темата. Много рядко, ако другите теми се е случило да ми втръснат. Осоебено пък откакто беше 8.... Истината е че всъщност цената тук ми е напълно безразлична. ... След акции не се тича (костолани) - не е препоръка.
            Важи за абсолютно всяка една акция, но трябва да преживееш малко повече загуби, за д а го научиш. Немалка част от хората или не са преживели 2008, за по-назада да не се връщам, или са я забравили, но то затова и кризите са циклични.

Нищо лично към любовното послание (както го нарича Импе-то), някога имах акции в майката, а за тук съм си казал таргета. Факт е, че е една от най-чотавите компании на борсата и е от малкото, които следя. Ама то като се замисля, от всички, които следя, само химчето ми стои като небалонирана, ама там пък нямам никаква вяра в мажоритаря - абе хубаво и евтино верно си е оксиморон. И за жените важи

Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko
              Е някои писаха и за 5ца, там ще ти е по добре
              Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнение
                Като чета какво сте написали, все едно чета писъмцата ви до Дядо Коледа...

бравооо!

Звъннете на Ники!

Коментар

• Като чета какво сте написали, все едно чета писъмцата ви до Дядо Коледа...

Коментар

Сорим сега видях, че и Грую е писал за шестицата. - еми в случая съвпадение, не го видях, преди да пиша
                    Е някои писаха и за 5ца, там ще ти е по добре

Коментар

• Сорим сега видях, че и Грую е писал за шестицата. - еми в случая съвпадение, не го видях, преди да пиша
                      Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от mancev
                        На 7лв. ще се включа и аз
                        Ако слезе на 6 и нещо - ще помисля дали да сложа оферта. Дотогава - не пипам. Не е препоръка, разбира се. Някои могат да се радват и на 8
                        Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнение

Илай Уолас го прави уникално.

Невероятен бе -http://www.videoclip.bg/watch/350102

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

+1111 -Скоро някой беше постнал онази брилянтна реплика на стария банкер ;- жеста със свирещите пръсти пред очите - имитиращи песента на птичките в гората ....
                            Илай Уолас го прави уникално.

Коментар

• Първоначално изпратено от конфуций Разгледай мнение

Е на 5 лв P/E ще си е 14/15 и ще изглежда идеално.
                              Мда, присъединявам се към колегите, преди 6-цата няма дори да се подвуумя да купя тук. Иначе дружеството си е супер, просто е надуто като цена, поради липсата на алтернативи на борсичката ни
                              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

Хм, помпане може и да е имало, но наред с помпането са расли оборот и печалба, а е логично при растящ тогава пазар това да се отрази в цената на акцията. Така, че не мисля, че е само помпане от фонда, още повече, че активите му отдавна не растат за да помпят и тук.

+1111 -Скоро някой беше постнал онази брилянтна реплика на стария банкер ;- жеста със свирещите пръсти пред очите - имитиращи песента на птичките в гората ....

Коментар

Working...
                                X