Първоначално изпратено от precakanoto
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
М+С хидравлик АД (MSH / MCH)
Collapse
X
-
Рекапитулация Ден първи. Quo vadis?
Обем 4131. 1,69% от наличните в ЕТФ.
Оборот 31889. 1,58% от стойността на придобиване на наличните в ЕТФ
Спад -9,70%
Прецаканото е прав, дето разсъждава тъй. С изключение на сентенцията на Костолани "След акции не се тича". В случая обаче тя тича към назе. Зависи кой на чий ъгъл я чака, на седмия, на шестия, на петия... Балига?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Имам предвид че не знам кой какво е писал за 5. Обаче има нещо по-важно - тази трансформация е тотално недоразумение - да се извади мцх + неохим и на тяхно място да се набутат трейс и хвар. Още един път се доказва, че критериите за софикса са чисто спекулантен базсис, а не фундаментален. Всущност няма нито един фундаментален критерии - нещо на което оббърнах внимание още тогава, когато ги снесоха ... за съжаление ... това е резултата - яко дружсетов като мсцх да е аут, заради най-вече алонираните акции, (като цена, което спря търговията и т.н.) но и нямаше да се напомпят дотам, ако не беше фонда. Недомислици ... съжалявам най-много за мцх, че тр. да напусне. това е най-дългодаващото дивиденти дружество, ако не се лъжа .... определящо за отрасъл и .т.н. а кой отрасъл определят хвар и трейс и т.н. ...абе куче влаче рейс станаНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеОткакто е над 6 почти не поглеждам темата. Много рядко, ако другите теми се е случило да ми втръснат. Осоебено пък откакто беше 8.... Истината е че всъщност цената тук ми е напълно безразлична. ... След акции не се тича (костолани) - не е препоръка.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеОткакто е над 6 почти не поглеждам темата. Много рядко, ако другите теми се е случило да ми втръснат. Осоебено пък откакто беше 8.... Истината е че всъщност цената тук ми е напълно безразлична. ... След акции не се тича (костолани) - не е препоръка.
Нищо лично към любовното послание (както го нарича Импе-то), някога имах акции в майката, а за тук съм си казал таргета. Факт е, че е една от най-чотавите компании на борсата и е от малкото, които следя. Ама то като се замисля, от всички, които следя, само химчето ми стои като небалонирана, ама там пък нямам никаква вяра в мажоритаря - абе хубаво и евтино верно си е оксиморон. И за жените важи
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ZdravkoЕ някои писаха и за 5ца, там ще ти е по добреНе е препоръка... !!!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнениеКато чета какво сте написали, все едно чета писъмцата ви до Дядо Коледа...
бравооо!
Звъннете на Ники!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеСорим сега видях, че и Грую е писал за шестицата. - еми в случая съвпадение, не го видях, преди да пиша
Коментар
-
Първоначално изпратено от mancevНа 7лв. ще се включа и азНе е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнение
Илай Уолас го прави уникално.
Невероятен бе -http://www.videoclip.bg/watch/350102
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
+1111 -Скоро някой беше постнал онази брилянтна реплика на стария банкер ;- жеста със свирещите пръсти пред очите - имитиращи песента на птичките в гората ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от конфуций Разгледай мнение
Е на 5 лв P/E ще си е 14/15 и ще изглежда идеално.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Хм, помпане може и да е имало, но наред с помпането са расли оборот и печалба, а е логично при растящ тогава пазар това да се отрази в цената на акцията. Така, че не мисля, че е само помпане от фонда, още повече, че активите му отдавна не растат за да помпят и тук.
+1111 -Скоро някой беше постнал онази брилянтна реплика на стария банкер ;- жеста със свирещите пръсти пред очите - имитиращи песента на птичките в гората ....
Коментар
Коментар