Първоначално изпратено от TRAPPER
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
М+С хидравлик АД (MSH / MCH)
Collapse
X
-
Е-е-е, ако не сега, по-нататък ще го направят.
И защо да не снасят дивидент? Фабриката печели яко - има кинти и за инвестиции. Но сплитът за мен е най-умното което може да се направи - така пазарната капитализация и ликвидността ще се повишат значително.
Да.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Anton Chigurh
Според мен и дивидент не трябеа да изплащат. Най-важното според мен в момента за дружествата на БФБ е CAPEX-а, колкото повече, толкова по-добре. В последните години МЦХ води доста агресивна инвестиционна политика, което няма как да не рефлектира върху значително по-добри финансови резултати в следващите години. Чисто фундаментално дружеството седи много добре, като подобрява по-важните си показатели през последните 3 години. Тук основеният проблем е free float-а.
Коментар
-
М+С хидравлик АД-Казанлък /MCH/, свиква ОСА на 19.05.2006 год. от 12.00 ч. в гр. Казанлък, ул. Козлодуй № 68 при следния дневен ред:
- Доклад на управителните органи за дейността на дружеството през 2005 год.;
- Приемане на годишния финансов отчет на дружеството за 2005 год.;
- Доклад на регистрирания одитор за 2005 год.;
- Решение за разпределение на финансов резултат;
- Освобождаване на членовете на управителните органи от отговорност за дейността им през 2005 год.;
- Промени в органите на управление на дружеството;
- Избор на регистриран одитор;
- При липса на кворум, събранието ще се проведе на 02.06.2006 год. от 12.00 ч. на същото място и при същия дневен ред.
- Поканата за ОСА предстои да бъде публикувана в Д.В.
Последната дата за сключване на сделки с акции на това дружество на Борсата, в резултат на които приобретателят ще може да упражни правото си на глас в ОСА, е 03.05.2006 год.
аз лично не виждам сплит засега, не знам защо сте толкова сигурни. на второ място cenhl имат 30% от предприятието и това съвсем не съответства на дела им в hes.
иначе и аз имам от тия акцийки
Коментар
-
Anton Chigurh
Прав си ти отвори очите на всички във форума, че мцх ще стане 30 лв. Благодарим даскале
Коментар
-
Anton Chigurh
Стига сте отваряли очите на даскала.
Коментар
-
1. ХЕС-ът прави сплитченце.
2. Тия работи се определят от мажоритарят.
3. ХЕС-ът и М+С имат общ мажоритар.
4. И двете си приличат - мощни предприятия со малък уставен капитал и многократна по-голяма пазарна капитализация.
5. Следователно да.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар