IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

М+С хидравлик АД (MSH / MCH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Кольо, не знам кой на кого отваря очите.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Стига сте отваряли очите на даскала.

Коментар

• Само, че тук цифрите говорят 4лв. дивидентче и сплитче 1/49 от Неразпределената печалба само!!!)))
        Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• 1. ХЕС-ът прави сплитченце.
          2. Тия работи се определят от мажоритарят.
          3. ХЕС-ът и М+С имат общ мажоритар.
          4. И двете си приличат - мощни предприятия со малък уставен капитал и многократна по-голяма пазарна капитализация.
          5. Следователно да.

Коментар

• АХЪ

Коментар

• Сплитче...
              Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Защо мислиш така , Императоре, би ли споделил?
                Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Кажи, искаш да ме питаш нещо ли, Ники? :-)

Коментар

• О БОЖЕ!

Коментар

• Август тая акция може да струва 25-28 кинта... ;-)

Коментар

• 200 лв към Август месец. Ще се чакаме там

Коментар

• Ще оставим това удоволствие за теб.

Коментар

• Тази година се пуска ново хале от 3 000 м2 с нови машини !!!!!!!
                            Това си е направо нов завод ! Е това е развитие ! Имат и 7% от световния пазар !
                            Чуствам как доста хора дебна да оберата всичко до 160.

Коментар

• razbira se tam nepi6e kalitko 4ii klient e, ili 4ii klient e imperatora. no ako analizira6 dalgite i kasite pozicii na vseki posrednik i sravni6 koj kakvo draska iz foruma, moje6 da se seti6 i koj ot kade targuva. razbira se ne e nujno da zadalbo4ava6 tolkova mnogo. ajde uspeh na investiralite v MCH

Коментар

• kak vijdam 4ii klient gi e kupil? posrednika prez koito targuvam mi e predostavil backofiski terminal, koito e osakatena versia na brokerskia terminal. taka vijdam koi broker kakvo kupuwa i prodava.

Коментар

Working...
                                X