IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

М+С хидравлик АД (MSH / MCH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Стенли
    И един боец търси 1 акция от сутринта и се надцаква с по 1 стотинка, сега виждам, че е вече на 168, още малко и ще купи на 169,88 , ако купи на 168 ще спести парички за утрешния Капитал почти !!!
    Майкя и хора! Как не му продадоха на човека, той толкоз пъти вдига цената

Коментар

• С по 1 акция няма как да е боец на някоя могъща армия , не, че ще е лошо ако е такъв .

Коментар

• Първоначално изпратено от Здравко
        То този боец май е само авангарда на някоя едричка армия.
        Ами, според мен се опитва да вдига изкуствено цената, но с една акцийка едва ли ще направи нещо

Коментар

• То този боец май е само авангарда на някоя едричка армия.

Коментар

• И един боец търси 1 акция от сутринта и се надцаква с по 1 стотинка, сега виждам, че е вече на 168, още малко и ще купи на 169,88 , ако купи на 168 ще спести парички за утрешния Капитал почти !!!

Коментар

• Tarsqt se okolo 1600 br nad 160, takova neshto e nqmalo po poziciqta.

Коментар

• Е-е-е-е, банда, преувеличавате, неговата кожа... без сплит няма как да се изюрка толко преди влизането ни в ЕС. И мене би ми се щяло, ама не вярвам, мамка му...
                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• 250 в края на Август.

Коментар

• Много банки взеха да откриват основите на математиката, мирише на пролет и на 200 лева

Коментар

• И двете хидравлики се изстреляха...
                      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Не знам дали четат всички, но тез които не четат ГУБЯТ със сигурност.

Коментар

• Мнооого поръчки на bid-а ! 170 е на косъм,а кандидатите са много.

Коментар

• http://kompanii.investor.bg/?cat=85&id=35729

Коментар

• http://cash.bg/br15-06/glavna.html

Коментар

• Истината, е че всичко до един четат инвестора. Да не би Райфата да са напирали?

Коментар

Working...
                                X