IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

М+С хидравлик АД (MSH / MCH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• И за съжаление в отчета има счетоводни врътки. Увеличението на оборота не отговаря на увеличението на печалбата. Иначе аз искам и 300лв да стане.

Коментар

• Айде днеска до 200! Или поне до 199,99
      Това е лично мнение и не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Като гледам какви движения имаме преди отчетите може да се каже, че е пълно с инсйадери и всяка новина е предварително изчерпана.

Коментар

• ЯХО-О-О-О-О-О-О-О-О-О !!!!!!!!!!!!!
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Отчета мен поне не ме изненада, то се виждаше отдалече за какво иде реч.

Коментар

• Печалбата на М+С Хидравлик с ръст от 71.9% за първото тримесечие...

http://www.investor.bg/?cat=5&id=36284

Коментар

• Ми толкоз кинти има новобранецът, толко купува... поне можеше да се надцаква по-смело за едничката си акция...

Коментар

• Продайте му на човека бе серсеми.
                  Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Стенли
                    И един боец търси 1 акция от сутринта и се надцаква с по 1 стотинка, сега виждам, че е вече на 168, още малко и ще купи на 169,88 , ако купи на 168 ще спести парички за утрешния Капитал почти !!!
                    Майкя и хора! Как не му продадоха на човека, той толкоз пъти вдига цената

Коментар

• С по 1 акция няма как да е боец на някоя могъща армия , не, че ще е лошо ако е такъв .

Коментар

• Първоначално изпратено от Здравко
                        То този боец май е само авангарда на някоя едричка армия.
                        Ами, според мен се опитва да вдига изкуствено цената, но с една акцийка едва ли ще направи нещо

Коментар

• То този боец май е само авангарда на някоя едричка армия.

Коментар

• И един боец търси 1 акция от сутринта и се надцаква с по 1 стотинка, сега виждам, че е вече на 168, още малко и ще купи на 169,88 , ако купи на 168 ще спести парички за утрешния Капитал почти !!!

Коментар

• Tarsqt se okolo 1600 br nad 160, takova neshto e nqmalo po poziciqta.

Коментар

• Е-е-е-е, банда, преувеличавате, неговата кожа... без сплит няма как да се изюрка толко преди влизането ни в ЕС. И мене би ми се щяло, ама не вярвам, мамка му...

Коментар

Working...
                                X