If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Браво бе Гари, навреме го откри това . Всъщност какво те бърка теб тази чисто техническа грешка? Същата грешка я има и в баланса ако си забелязал, в частта му за текуща печалба.
Гари, кое е различното в паричния поток, единствената разлика която аз открих е 2 хил лв, което може и от закръгляния да се е получило. всичко останало от това което е обявено в тримесечния отчет съответства на това което е в отчета от преди 3 месеца.
И защо толкова се радвате на този ръст на печалбата. Расте ама е по-малка отколкото за същия период на 2004 г. да речем. Има разни несъотвествия в цифрите. В този тримесечен отчет миналогодишните данни са доста различни от тези подадени миналата година. Особено в паричните потоци.
Няма спор, че дружеството е едно от най-добрите на борсата, но тези 180 лева ми се виждат множко. Във всеки случай не е без пари както е заглавието на тази тема. По-скъпа акция като абсолютна стойност няма все пак.
В MCH от известно време влиза някой много голям вероятно чужд инвеститор. Ценита на която купува е около 130лв за акция . Не ми се вярва да играе за 10% печалба, а по скоро за 50-100% ! "
Коментар