IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

М+С хидравлик АД (MSH / MCH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Браво бе Гари, навреме го откри това . Всъщност какво те бърка теб тази чисто техническа грешка? Същата грешка я има и в баланса ако си забелязал, в частта му за текуща печалба.

Коментар

• Различното е в постъпленията от клиенти. Написали за цялата миналата година цифрите, а не за първото тримесечие на 2005 г.

Коментар

• Гари, кое е различното в паричния поток, единствената разлика която аз открих е 2 хил лв, което може и от закръгляния да се е получило. всичко останало от това което е обявено в тримесечния отчет съответства на това което е в отчета от преди 3 месеца.

може и аз да не съм разбрал нещо

иначе за печалбата си прав.

поздрави

Коментар

• Temata sam q pusnal kogato cenata beshe pod 50 lv

Коментар

• И защо толкова се радвате на този ръст на печалбата. Расте ама е по-малка отколкото за същия период на 2004 г. да речем. Има разни несъотвествия в цифрите. В този тримесечен отчет миналогодишните данни са доста различни от тези подадени миналата година. Особено в паричните потоци.
            Няма спор, че дружеството е едно от най-добрите на борсата, но тези 180 лева ми се виждат множко. Във всеки случай не е без пари както е заглавието на тази тема. По-скъпа акция като абсолютна стойност няма все пак.

Коментар

• "Пуснато на: 12 Окт 2005 12:26 Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

В MCH от известно време влиза някой много голям вероятно чужд инвеститор. Ценита на която купува е около 130лв за акция . Не ми се вярва да играе за 10% печалба, а по скоро за 50-100% ! "

Четет ИНВЕСТОРА хора! Внимателно четете !

Коментар

• Otkrihme toplata voda s nqkolko godini zakasnenie !

Коментар

• И за съжаление в отчета има счетоводни врътки. Увеличението на оборота не отговаря на увеличението на печалбата. Иначе аз искам и 300лв да стане.

Коментар

• Айде днеска до 200! Или поне до 199,99
                    Това е лично мнение и не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Като гледам какви движения имаме преди отчетите може да се каже, че е пълно с инсйадери и всяка новина е предварително изчерпана.

Коментар

• ЯХО-О-О-О-О-О-О-О-О-О !!!!!!!!!!!!!
                        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Отчета мен поне не ме изненада, то се виждаше отдалече за какво иде реч.

Коментар

• Печалбата на М+С Хидравлик с ръст от 71.9% за първото тримесечие...

http://www.investor.bg/?cat=5&id=36284

Коментар

• Ми толкоз кинти има новобранецът, толко купува... поне можеше да се надцаква по-смело за едничката си акция...
                              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Продайте му на човека бе серсеми.
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X