IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

М+С хидравлик АД (MSH / MCH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Dnes se ochartava, kato mnogo dobur den za za MCH.

Коментар

• Е па не си давайте зор де!

Три дни време имате.

Коментар

• точно се чудех и аз в момента, откъде накъде такива ми ти разлики там в потоците. Да не би отдясно да са оставили годишните, Ама днеска наистина ни смляха с отчети

Коментар

• Опа, моя грешка то днес доста отчети станаха Това изтъняване на оперативния паричен поток изобщо не ми харесва.

Коментар

• Е не е отрицателен паричният поток де. Макар и да не е много впечатляващ.

Коментар

• На мен лично ми харесва подобрението на gross profit margin, на net profit margin-a (имайки в предвид това притесненията свързани с оборота трябва да отпаднат), ROE и ROA да видим какво ще стане в q2 so far so good.

Коментар

• ....но тези 180 лева ми се виждат множко.
                Не са много Гари, още ще расте. И има и по скъпи акции като ХДПАТ например

Коментар

• Не твърдя, че значи нещо. просто грешка. С верните цифри отчетът щеше да изглежда по-добре.

Коментар

• Браво бе Гари, навреме го откри това . Всъщност какво те бърка теб тази чисто техническа грешка? Същата грешка я има и в баланса ако си забелязал, в частта му за текуща печалба.

Коментар

• Различното е в постъпленията от клиенти. Написали за цялата миналата година цифрите, а не за първото тримесечие на 2005 г.

Коментар

• Гари, кое е различното в паричния поток, единствената разлика която аз открих е 2 хил лв, което може и от закръгляния да се е получило. всичко останало от това което е обявено в тримесечния отчет съответства на това което е в отчета от преди 3 месеца.

може и аз да не съм разбрал нещо

иначе за печалбата си прав.

поздрави

Коментар

• Temata sam q pusnal kogato cenata beshe pod 50 lv

Коментар

• И защо толкова се радвате на този ръст на печалбата. Расте ама е по-малка отколкото за същия период на 2004 г. да речем. Има разни несъотвествия в цифрите. В този тримесечен отчет миналогодишните данни са доста различни от тези подадени миналата година. Особено в паричните потоци.
                            Няма спор, че дружеството е едно от най-добрите на борсата, но тези 180 лева ми се виждат множко. Във всеки случай не е без пари както е заглавието на тази тема. По-скъпа акция като абсолютна стойност няма все пак.

Коментар

• "Пуснато на: 12 Окт 2005 12:26 Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

В MCH от известно време влиза някой много голям вероятно чужд инвеститор. Ценита на която купува е около 130лв за акция . Не ми се вярва да играе за 10% печалба, а по скоро за 50-100% ! "

Четет ИНВЕСТОРА хора! Внимателно четете !

Коментар

• Otkrihme toplata voda s nqkolko godini zakasnenie !

Коментар

Working...
                                X