IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

М+С хидравлик АД (MSH / MCH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Лари, днес е 12.Май а не 01.Април
    МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Стига, бе, Лари, това вярно е вярно ли? :-)
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• добре де, но защо на сайта на борсата го няма това нещо. нали е инфо и то ценно все пак.

Коментар

• Ето ви новина:
          С определение на Старозагорския окръжен съд е допуснато включване на нови точки в дневния ред на насроченото за 19.05.2006г. общо събрание на MCH:
          1. Увеличаване на капитала със собстствени средства чрез издаване на нови акции - от 260 368 лв. на 13 018 400 лв.
          Да няма грешка - 50 пъти.
          2. Изменения и допълнения в устава в резултат на увеличението.
          Който не вярва може да провери в търговския регистър.

Айде честито :-))))

Коментар

• Някой беше казал за една друга позиция, че върха от миналата година ще е дъно за тази година. Струвами се и за MCH важи същото
            Това е лично мнение и не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Очакано Яхо-о-о-о-о... изкушава ме да изляза, ама со тоя сексапилен отчет кой знае... може да си остане на високите нива...
              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Честит нов рекорд

Коментар

• Dnes se ochartava, kato mnogo dobur den za za MCH.

Коментар

• Е па не си давайте зор де!

Три дни време имате.

Коментар

• точно се чудех и аз в момента, откъде накъде такива ми ти разлики там в потоците. Да не би отдясно да са оставили годишните, Ама днеска наистина ни смляха с отчети

Коментар

• Опа, моя грешка то днес доста отчети станаха Това изтъняване на оперативния паричен поток изобщо не ми харесва.

Коментар

• Е не е отрицателен паричният поток де. Макар и да не е много впечатляващ.

Коментар

• На мен лично ми харесва подобрението на gross profit margin, на net profit margin-a (имайки в предвид това притесненията свързани с оборота трябва да отпаднат), ROE и ROA да видим какво ще стане в q2 so far so good.

Коментар

• ....но тези 180 лева ми се виждат множко.
                              Не са много Гари, още ще расте. И има и по скъпи акции като ХДПАТ например

Коментар

• Не твърдя, че значи нещо. просто грешка. С верните цифри отчетът щеше да изглежда по-добре.

Коментар

Working...
                                X