Dnes se ochartava, kato mnogo dobur den za za MCH.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
М+С хидравлик АД (MSH / MCH)
Collapse
X
-
Anton Chigurh
-
Anton Chigurh
Опа, моя грешка то днес доста отчети станаха Това изтъняване на оперативния паричен поток изобщо не ми харесва.
Коментар
-
Anton Chigurh
На мен лично ми харесва подобрението на gross profit margin, на net profit margin-a (имайки в предвид това притесненията свързани с оборота трябва да отпаднат), ROE и ROA да видим какво ще стане в q2 so far so good.
Коментар
-
Гари, кое е различното в паричния поток, единствената разлика която аз открих е 2 хил лв, което може и от закръгляния да се е получило. всичко останало от това което е обявено в тримесечния отчет съответства на това което е в отчета от преди 3 месеца.
може и аз да не съм разбрал нещо
иначе за печалбата си прав.
поздрави
Коментар
-
И защо толкова се радвате на този ръст на печалбата. Расте ама е по-малка отколкото за същия период на 2004 г. да речем. Има разни несъотвествия в цифрите. В този тримесечен отчет миналогодишните данни са доста различни от тези подадени миналата година. Особено в паричните потоци.
Няма спор, че дружеството е едно от най-добрите на борсата, но тези 180 лева ми се виждат множко. Във всеки случай не е без пари както е заглавието на тази тема. По-скъпа акция като абсолютна стойност няма все пак.
Коментар
-
"Пуснато на: 12 Окт 2005 12:26 Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
В MCH от известно време влиза някой много голям вероятно чужд инвеститор. Ценита на която купува е около 130лв за акция . Не ми се вярва да играе за 10% печалба, а по скоро за 50-100% ! "
Четет ИНВЕСТОРА хора! Внимателно четете !
Коментар
Коментар