If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Мноооооооооого скъпо! Сигурно т'ва дружество е суууууууупер. Над 60 % за две седмици. Брей! Брей!
Не съветвам никой да отваря позиция тук сега /на тези цени/. Разумно е да се купува само от стари акционери, които с малко пари могат да надуят много цената. Все пак ще трябва да продават доста акции след някой и друг месец.
И значи чакам си днеска аз някой на късичко да ми продаде нещо по ефтинко, ама не би. То ако върви тъй и другата седмица - току виж се превъртяли всичките свободни акцийки на цени над 5лв. и за 3.50 ще трябва да чакаме да се появят новите след месец-два ....)
П.П. Майтапя се ей - някои да не вземат сега да ми се обиждат!
Не малко, ами доста, но пазар кво да го правиш! Сигурно ще върне малко, но не вярвам да бъде много сериозно преди отчета или генерирането на някаква новина.
Не е препоръка за покупко/продажба, а просто мнение! Поздрави на КаФеНе!
Ей- смяхме се навремето на пишлеменцето с едната акцийка дето смени сто оферти купува , ама бизнесменче излезе, че и заема дето е взел ще си върне, че и печалбичка ще му остане.
[quote="JFKenedy"]Абе какво се правите на ударени,хората ви казават че това са старите акции,вие не, та не.
Днеска брокера на Юнионбанк нещо се е отнесъл и продаде от новите акции (1000 бр. на 5 кинта)quote]
Кви нови акции, кви пет лева и 40 ст. бе, бате
Новите акции ще ти влязат по подсметката след месец и половина, дотогава сме на 6 кинта
Коментар