Че кво - Пепи като позореше с изказванията си Пушлякът - да не е станал 118 кинта?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
М+С хидравлик АД (MSH / MCH)
Collapse
X
-
Инвестора трябва да направи класация Акция на месеца. Предлагам този месец да е МСН! Честито на печелившите, но не забравяйте за вълновият принцип на всяка позиция. Ще има Шампанско и сълзи. Номера е да сте от тези с шампанското. Само ще ви кажа, че щом Пепи взе да се навърта тука - скоро ще има спад. Погледнете кво стана с RXB, като се появи там.
Коментар
-
Първоначално изпратено от безименПървоначално изпратено от Poncho... Разумно е да се купува само от стари акционери, които ...
Но следващите продажби вече се извършват по оная пазарна логика, която не винаги съвпада с тази на масовия спекулант... :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho... Разумно е да се купува само от стари акционери, които ...
Но следващите продажби вече се извършват по оная пазарна логика, която не винаги съвпада с тази на масовия спекулант... :-)
Коментар
-
Anton Chigurh
Супер Суперрррр!Честито!
Коментар
-
Мноооооооооого скъпо! Сигурно т'ва дружество е суууууууупер. Над 60 % за две седмици. Брей! Брей!
Не съветвам никой да отваря позиция тук сега /на тези цени/. Разумно е да се купува само от стари акционери, които с малко пари могат да надуят много цената. Все пак ще трябва да продават доста акции след някой и друг месец.
Коментар
-
И значи чакам си днеска аз някой на късичко да ми продаде нещо по ефтинко, ама не би. То ако върви тъй и другата седмица - току виж се превъртяли всичките свободни акцийки на цени над 5лв. и за 3.50 ще трябва да чакаме да се появят новите след месец-два ....)
П.П. Майтапя се ей - някои да не вземат сега да ми се обиждат!
Коментар
Коментар