JFK, като гледам офертите "продава" май има и други "отнесени". Освен ако не са пуснали къси продажби вече на БФБ.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
М+С хидравлик АД (MSH / MCH)
Collapse
X
-
Абе какво се правите на ударени,хората ви казават че това са старите акции,вие не, та не.
Днеска брокера на Юнионбанк нещо се е отнесъл и продаде от новите акции (1000 бр. на 5 кинта), после се усети и купи 800 обратно, но чак на 5,40. Няколко рибока се набълбукаха малко покрай него о около 400 броя.
Това се случи днес, какво толкова го нищите!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSE guySub Zero, искаш да кажеш, че тези изтъргувани до сега 2200 акции и офертите продава са само стари акции и в тях няма от увеличението на капитала ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSE guySub Zero, искаш да кажеш, че тези изтъргувани до сега 2200 акции и офертите продава са само стари акции и в тях няма от увеличението на капитала ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tuj-toИзвинявам се за лаишкия въпрос - кога точно става реалното разцепване на капитала и по партидите на притежателите на акции се зареждат новите бройки акции? Тези оферти продава на Кобоси-те с какви акции стават?
На мен Делтасток още не са ми заредили новите в Брокер-а и в телефонния разговор с тях не изглежда да знаеха конкретен срок в който ще свършат това.....Някаква намеса лична в ЦД ли трябва за да ми ги разнесат по партидата и съответно Делтасток да ми ги заредят?
Коментар
-
Извинявам се за лаишкия въпрос - кога точно става реалното разцепване на капитала и по партидите на притежателите на акции се зареждат новите бройки акции? Тези оферти продава на Кобоси-те с какви акции стават?
На мен Делтасток още не са ми заредили новите в Брокер-а и в телефонния разговор с тях не изглежда да знаеха конкретен срок в който ще свършат това.....Някаква намеса лична в ЦД ли трябва за да ми ги разнесат по партидата и съответно Делтасток да ми ги заредят?
Коментар
-
Anton Chigurh
4 по 1000 Не бе просто дадох идея.
А тук голямо надлъгване пада. Дали ще се срещнат окол 4.80?
Коментар
Коментар