IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

М+С хидравлик АД (MSH / MCH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• JFK, като гледам офертите "продава" май има и други "отнесени". Освен ако не са пуснали къси продажби вече на БФБ.

Коментар

• MCH М+С хидравлик АД-Казанлък
      1,00 BGN 2205 5,40 5,00 230,61 5,16 -97,76%
      Нормално ли е да се изчисляват % доходност в/у стара цена, при търгуване на нова...на БФБ?!

Коментар

• Абе какво се правите на ударени,хората ви казават че това са старите акции,вие не, та не.
        Днеска брокера на Юнионбанк нещо се е отнесъл и продаде от новите акции (1000 бр. на 5 кинта), после се усети и купи 800 обратно, но чак на 5,40. Няколко рибока се набълбукаха малко покрай него о около 400 броя.
        Това се случи днес, какво толкова го нищите!!!

Коментар

• Гари, въпросът ми беше друг - вярваш ли, че тези 2200 акции и още няколко хиляди с оферта "продава" са от "старите" акции?

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSE guy
            Sub Zero, искаш да кажеш, че тези изтъргувани до сега 2200 акции и офертите продава са само стари акции и в тях няма от увеличението на капитала ли?
            Естествено че все още само старите акции се търгуват. Новите след два месеца. Както при всяко увеличение на капитала.

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSE guy
              Sub Zero, искаш да кажеш, че тези изтъргувани до сега 2200 акции и офертите продава са само стари акции и в тях няма от увеличението на капитала ли?
              Не, пfчти 99% съм сигурен, че някой е допуснал грешка и е продавал "нови" акции без да разбере. Случвало се е и преди. После му се е наложило да ги купува обратно.

Коментар

• Sub Zero, искаш да кажеш, че тези изтъргувани до сега 2200 акции и офертите продава са само стари акции и в тях няма от увеличението на капитала ли?

Коментар

• Предвид очакваната печалба за тази година би трябвало да отидем м/у 6-8 лв , а ако има чужд интерес към цялото дружество .............

Коментар

• Първоначално изпратено от tuj-to
                    Извинявам се за лаишкия въпрос - кога точно става реалното разцепване на капитала и по партидите на притежателите на акции се зареждат новите бройки акции? Тези оферти продава на Кобоси-те с какви акции стават?
                    На мен Делтасток още не са ми заредили новите в Брокер-а и в телефонния разговор с тях не изглежда да знаеха конкретен срок в който ще свършат това.....Някаква намеса лична в ЦД ли трябва за да ми ги разнесат по партидата и съответно Делтасток да ми ги заредят?
                    Не ЦД, а Папата да се намеси, по-рано от месец и нещо няма да дойдат. Да не говорим, че може и в края на лятото да е. Не зависи от брокера ти - такива са законовите процедури в БГ.

Коментар

• mai 270 lv sa malko mnojko, skoro nadolu,
                      pone taka mislq az de.
                      Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Извинявам се за лаишкия въпрос - кога точно става реалното разцепване на капитала и по партидите на притежателите на акции се зареждат новите бройки акции? Тези оферти продава на Кобоси-те с какви акции стават?
                        На мен Делтасток още не са ми заредили новите в Брокер-а и в телефонния разговор с тях не изглежда да знаеха конкретен срок в който ще свършат това.....Някаква намеса лична в ЦД ли трябва за да ми ги разнесат по партидата и съответно Делтасток да ми ги заредят?

Коментар

• Ето ви го М+С за без пари - сега сте доволни ли? Ама като гледам последната сделка (5.4 май) и ококорих очички...
                          Да.
                          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Ей мушмороци, слушайте какво Ви казва SubZero, защото е прав човека

Коментар

• Та те вече се срещнаха на 5 !

Коментар

• 4 по 1000 Не бе просто дадох идея.

А тук голямо надлъгване пада. Дали ще се срещнат окол 4.80?

Коментар

Working...
                                X