If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Импе,продавай братче.Сега му е майката.Иначе ще се спука!!!
Кое ще се? ХЕС-ът ли? Не-е-е-е, преди сплитът няма да се...
А и като се има предвид, че съм ги пазарувал на ... малей, сега погледнах бумагите си - 2.8 - 3.7 кинта !!! - какво да се шубелисвам? :-) :-) :-)
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Имам си още от мноого отдавна! Една немалка част продадох на етусиастите като теб. А на тия цени не бих купил никога!
В момента събирам парички в очакване един друг истински балон да се спука
Няма повече да разисквам темата-има си друга такава, но просто не е сериозно да говориш за ДЕКОТ като за голяяям балон.
Пак се изстреля... а ХЕС-ът още стинка и ще удари ревлюто, ако не го е ударил веч... :-)
Що - компаниите са си много секси.... загубили си ХЕС основният клиент... като им е качествена продукцията, нов ще си намерят, да.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Тази компания държи 7% от световния пазар на хидравлични мотори и макар цената и да е пораздута в момента, има сериозни възможности и потенциал да оправдае тази, а и още по-високи цени!
Друг е случаят с ХЕС, който загуби основният си клиент и балонните му цени в момента, а и тези след сплита може и да не се оправдаят.
От тези дето правят сплит DEKOT също е един голяяям, голяяям балон.
Коментар