If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Абе вие не спряхте да си чешате езиците с това Ем Си Ейч. Истината е че цената се наду доста и е далече от реалната. Според мен няма фундамент за тези ценови равнища, но за спекула става. Софикс добре го каза малко по-надолу. "Утепаа Зайците". Фактът, че "големите" пазаруват на тези нива говори, че цената няма да падне под 6 лв. Айде сега обратно към 6.50 и после ъп малко под 7.
ПС: Имам МЦХ купувани на 140 (~2.60) лв. и не смятам да продавам под 8. Успех.
Големите, с 5-10хил.броя ли ще са фактор според теб след 2-3 месеца?
Успех на всички!
Коментар
Anton Chigurh
Абе вие не спряхте да си чешате езиците с това Ем Си Ейч. Истината е че цената се наду доста и е далече от реалната. Според мен няма фундамент за тези ценови равнища, но за спекула става. Софикс добре го каза малко по-надолу. "Утепаа Зайците". Фактът, че "големите" пазаруват на тези нива говори, че цената няма да падне под 6 лв. Айде сега обратно към 6.50 и после ъп малко под 7.
ПС: Имам МЦХ купувани на 140 (~2.60) лв. и не смятам да продавам под 8. Успех.
Аз, съм напълно съгласен с SOFIX.
тя, колежке, а при ALUM не става ли така? Капман продава големи пакети пазара ги поема и цената стои стабилна.
Веско бре що им отваряш очите на тия кучани? Нали трабва да има и будали на които да прибираме кинтите
Малко грубичко, Софикс...все се надявам тук да си отворя очичките...
Макар че с теб не сме на много различно мнение, като изключа сегашния момент, който има потенциал
Може би, някои пропускат как последните цени на тази акция се оформиха след новина за сплит и в период на ДЕФИЦИТ НА ПРЕДЛАГАНЕ.
Цената, ако се трансформира стигна до 4-4,40лв. сегашни цени...
Наистина с кеф ще си купя акции от тази позиция на подобни нива...нищо, че има 7% световен дял от пазара
Коментар