IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

М+С хидравлик АД (MSH / MCH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Nikola
    Абе вие не спряхте да си чешате езиците с това Ем Си Ейч. Истината е че цената се наду доста и е далече от реалната. Според мен няма фундамент за тези ценови равнища, но за спекула става. Софикс добре го каза малко по-надолу. "Утепаа Зайците". Фактът, че "големите" пазаруват на тези нива говори, че цената няма да падне под 6 лв. Айде сега обратно към 6.50 и после ъп малко под 7.

ПС: Имам МЦХ купувани на 140 (~2.60) лв. и не смятам да продавам под 8. Успех.
    Големите, с 5-10хил.броя ли ще са фактор според теб след 2-3 месеца?
    Успех на всички!

Коментар

• Абе вие не спряхте да си чешате езиците с това Ем Си Ейч. Истината е че цената се наду доста и е далече от реалната. Според мен няма фундамент за тези ценови равнища, но за спекула става. Софикс добре го каза малко по-надолу. "Утепаа Зайците". Фактът, че "големите" пазаруват на тези нива говори, че цената няма да падне под 6 лв. Айде сега обратно към 6.50 и после ъп малко под 7.

ПС: Имам МЦХ купувани на 140 (~2.60) лв. и не смятам да продавам под 8. Успех.

Коментар

• Доста неща се промениха, но в различни посоки...коя ли ще надделее

Коментар

• Първоначално изпратено от Майната
          Като на 5 новите ви са евтини..)))))))))))))) защо старите на 160 -200 )) /3.2-4.0 / ви се струваха скъпи ))))))))!

Какво от тогава до сега се промени в MCH ? ))))))))
          Доста неща

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX
            Първоначално изпратено от анализатор
            Аз, съм напълно съгласен с SOFIX.
            тя, колежке, а при ALUM не става ли така? Капман продава големи пакети пазара ги поема и цената стои стабилна.
            Веско бре що им отваряш очите на тия кучани? Нали трабва да има и будали на които да прибираме кинтите
            Малко грубичко, Софикс...все се надявам тук да си отворя очичките...

Макар че с теб не сме на много различно мнение, като изключа сегашния момент, който има потенциал

Може би, някои пропускат как последните цени на тази акция се оформиха след новина за сплит и в период на ДЕФИЦИТ НА ПРЕДЛАГАНЕ.
            Цената, ако се трансформира стигна до 4-4,40лв. сегашни цени...
            Наистина с кеф ще си купя акции от тази позиция на подобни нива...нищо, че има 7% световен дял от пазара

Коментар

• Първоначално изпратено от анализатор
              тя, колежке, а при ALUM не става ли така? Капман продава големи пакети пазара ги поема и цената стои стабилна.
              Веско бре що им отваряш очите на тия кучани? Нали трабва да има и будали на които да прибираме кинтите

Коментар

• Първоначално изпратено от тя
                Първоначално изпратено от SOFIX
                Импе на цени около 5 кинта ще купуваме като не видели ама сега не си струва.
                ...като новак в борсовата търговия...не мога да се начудя...как ще купуваме като невидели, пък цените там ще си стоят...

Коментар

• Майнов - ми ти сам си си отговорил, не го ли усещаш? :-)
                  Ключовите думи са "евтини" и "скъпи"... психология, човече, да...
                  Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Като на 5 новите ви са евтини..)))))))))))))) защо старите на 160 -200 )) /3.2-4.0 / ви се струваха скъпи ))))))))!

Какво от тогава до сега се промени в MCH ? ))))))))
                    Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• ...те, Тя, първо няма да паднат толко цените... така че спорът е теоретичен... :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX
                        Импе на цени около 5 кинта ще купуваме като не видели ама сега не си струва.
                        ...като новак в борсовата търговия...не мога да се начудя...как ще купуваме като невидели, пък цените там ще си стоят...

Коментар

• ...да, Софиксов, ама до Пънкар няма да падне... пък и до шестак може да не падне... :-(

Коментар

• Sofiks, купуваш на 6, продаваш на 7. Не ти ли харесва или не вярваш, че може

Коментар

• мдаммм
                              ЗАЩО ДА ВЪРВИШ ТАМ КЪДЕТО МОЖЕШ ДА ЛЕТИШ ?

Коментар

• Импе на цени около 5 кинта ще купуваме като не видели ама сега не си струва.

Коментар

Working...
                                X