Щом РАЙФАТА, мойте любимци изкупуват масирано т.е. има ГОЛЯМ интерес, ЗАБРАВЕТЕ ЗА ЦЕНИ ПОД 6-те лв. !!!!!!!!! ;-)
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
М+С хидравлик АД (MSH / MCH)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от SOFIXПървоначално изпратено от ИмператорътЩо да бягам, Софиксов? :-)
то кога се очаква това?"the trend is your friend until the end..."
Коментар
-
...и какво - да избягам 2% от акциите си?
А нали и двамата сме съгласни, че дългосрочно акцията е на път към грозникът... така че що да бягам? :-)
Бе знам те аз тебе, спекулантската ти душичка не би се въздържала.... ама аз пък съм като чичо Уорън, да... :-)Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Не ви опонирам, момчета. Всичко, което казва Стенли е точно така. И вероятно приходите и печалбата ще нараснат пак с толкова за следващите 2 г. И тогава вече ще си заслужим и сегашните цени
Успех желая на всички. Но ще поизчакам още преди да влизам тука. Иначе спор няма, че дружеството си е стабилно.
А явно някой си мисли, че ще си останат тези цени и затова купува на 7 лв. и повече. Най-вече за него беше адресиран този мой пост.
Коментар
-
Гари, идеята ти по принцип е добра, но все пак бъди максимално коректен - нетната печалба на М и С за 2005 година не е 2 000 0000 а е 3 298 000. Надявам се все пак никой не мисли, че цената която е към днешна дата ще остане и след започване на търговията и с новите акции - реалната цена към момента е към 5 - 5,50 лева. Има обаче значителна подробност - маржа не нетната печалба се е увеличил до 9,45% през първото тримесечие на 2006 година. И още нещо много важно - през 2005 имаме двойно увеличаване на машините и съоръженията, какво ли трябва да ни говори това. Същото нещо се получи и през 2002 година и в последствие за 2 години до 2004 година приходите на дружеството нарастнаха с 40,88% а печалбата от 1 202 000 до 3 092 000. Май няко гледа по далече от носа си, а Гари??? Хайде лека и успешна!
Коментар
-
Не, разбира се. Само мисля, че дори да увеличат печалбата си двойно тази година, възвращаемостта пак ще бъде по-ниска отколкото банков депозит. Според сегашните цени на акциите излиза, че МСН струва 100 млн. лева. Вместо да се мъчим да изкарваме 3 млн. печалба от бизнеса, по-изгодно излиза да продадем всичко и да вложим парите в банка.
Коментар
Коментар