IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

М+С хидравлик АД (MSH / MCH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от boshko
    Някой да има представа кога да очакваме новите акцийки?
    До 1-2 дни трябва да се появат в ЦД като блокирани и после още 10-тина дни докато отблокират за търговия ... т.е. след около две седмици.

Коментар

• Абе какви са тези нещастници, дето търгуват така? с таива смешни бройки? ква е целта? Някой има ли идея?

Коментар

• Все още ли има бабички по тази позиция. Гледайте как са ги наредили 15бр., 20 бр, 15,15,15. Красота

Коментар

• Някой да има представа кога да очакваме новите акцийки?

Коментар

• Много утихнахте по тази позиция, да не събирате сили за ново нападение? :P

Коментар

• Тя не вика нищо, аз го...
              Да.
              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Ave......................... tq go vika shtoto ima edin s golqm h.. zad neq
                A za meduzite - 9-to chuvstvo mi govori che shte namerqt govoreshti meduzi

Коментар

• Що пък като медуза? Медузите не умеят да викат каквото и да било.
                  Първоначално с тоя вик се кефех на моята спортна любимка Серена Уилямс, но се оказа, че става и за БФБ.
                  Да.

Коментар

• A Yahooo kato ninja li go vikash ili kato meduza

Коментар

• Трейдъров, аз да не съм партизанин, бе? :-)
                      Яхо-о-о-о-о-о-о-о-о !!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
                        Яхо-о-о-о-о-о-о-о !!!!
                        :shock: :?:

Коментар

• Aide si yahooooikal ! Vikni edno uraaaaaa kato horata.

Коментар

• Яхо-о-о-о-о-о-о-о !!!!

Коментар

• Коментар

• За какво да бъдат фактор? Те искаха да ви продът над 7 лв и ви продадоха. Като пак паднат цените на техните нива пак ще почнат да купуват. Вие пак ще се възбудите и пак ще кувате на 7. Тва е.

Коментар

Working...
                                X