IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

М+С хидравлик АД (MSH / MCH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Всичко зависи от гледната точка приятелю.
    За едни е балониера, за други фруктиера.
    За мен лично е от типа " пенсионна осигуровка ".
    Кой както го разбира - така да процедира.

Коментар

• Кво ще я правиме тази балонера? Маалииии.....

Коментар

• Паричен поток и що е то?

На мен тук ми харесва

Коментар

• Прав е Никола за САРЕХ-а. Аз бих добавил и 1 млн увеличение на Амортизациите. Учудвам се че Батя и Netware 5 са на такова мнение. Аз не бих използвал думата балон за това дружество - дори и при тези показатели - предполагам че сте си ги сметнали - няма да ги пиша. Дано да не се надявате на по-значителна корекция тук - такава едва ли ще има. По-старите играчи знаят защо. Аз, разбира се, не се причислявам към тях Успехи

Не е препоръка за покупка или продажба. Лично мнение

Коментар

• Първоначално изпратено от Marti
            4-ти в света в своя бизнес . Няма друга такава българска компания, оборота расте ! Част от печалбата сигурно ще прехвълят за тази година заради по-ниския данък печалба, така направиха и миналата година. И Q1 2007 очаквам да е рекорден.
            Нека не забравяме, че вече сме в ЕС и митата веч не са проблем. А за прехвърлянето на печалбата - май не само те така ще постъпят - подобни индикации виждам при Плантацията и при Шареното пиле... :-)
            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Слънчев вятър

Батя, виж и ТРААВ
              ааа, не
              с такива дървета въобще не си губя времето

Коментар

• При Биовет проблема е собственика, а тук няма такъв проблем. От 1997 досега всяка година дават дивидент и имат ръст на продажбите.
                Ще си говорим след Q1

Коментар

• Първоначално изпратено от Marti
                  4-ти в света в своя бизнес . Няма друга такава българска компания, оборота расте ! Част от печалбата сигурно ще прехвълят за тази година заради по-ниския данък печалба, така направиха и миналата година. И Q1 2007 очаквам да е рекорден.
                  То и Биовет е на едно от първите места (дали не бяха първи в Европа), с огромни продажби и т.н., ама какво ни грее това нас. Слагам го при Биовет и някои подобни
                  He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• 4-ти в света в своя бизнес . Няма друга такава българска компания, оборота расте ! Част от печалбата сигурно ще прехвълят за тази година заради по-ниския данък печалба, така направиха и миналата година. И Q1 2007 очаквам да е рекорден.

Коментар

• Батя, виж и ТРААВ

Коментар

• Съжалявам че тук съм пропуснал да отбележа - Внимание БАЛОН!

особено след отчета става напълно ясно

Коментар

• Първоначално изпратено от boshko
                          Първоначално изпратено от KIKO
                          Първоначално изпратено от Han Krum
                          3 188 000 печалба
                          Реално брутните приходи от продажби са се увеличили. Като за предприятие, което не е увеличавало производствените си мощности по всичко личи, че са задържали печалбата от миналата година
                          Първоначално изпратено от MCH-31.12.2006-info_46.pdf
                          Важната информация, влияеща върху цената на ценните книжа на „М+С Хидравлик„ АД
                          през периода 01.10.2006 г. – 31.12.2006г. / IV -то тримесечие на 2006г./

...

1.26. Развитие и/или промяна в обема на поръчките и използването на производствените мощности.
                          - Увеличение на производствените мощности с до 10%, продиктувано от наличие на поръчки към Дружеството.

...

АХАМ Брутното увеличение на печалбата от продажби е 10%

Коментар

• Първоначално изпратено от KIKO
                            Първоначално изпратено от Han Krum
                            3 188 000 печалба
                            Реално брутните приходи от продажби са се увеличили. Като за предприятие, което не е увеличавало производствените си мощности по всичко личи, че са задържали печалбата от миналата година
                            Първоначално изпратено от MCH-31.12.2006-info_46.pdf
                            Важната информация, влияеща върху цената на ценните книжа на „М+С Хидравлик„ АД
                            през периода 01.10.2006 г. – 31.12.2006г. / IV -то тримесечие на 2006г./

...

1.26. Развитие и/или промяна в обема на поръчките и използването на производствените мощности.
                            - Увеличение на производствените мощности с до 10%, продиктувано от наличие на поръчки към Дружеството.

...

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
                              3 188 000 печалба

Коментар

• 3 188 000 печалба

Коментар

Working...
                                X