IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

М+С хидравлик АД (MSH / MCH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение

https://www.capital.bg/biznes/kompan...a_za_sveta_ot/

Мисля, че тази статия бях чел, а за сроковете не знам.

От ОВОСа

"С изграждането на този нов завод ще се разшири производствения
    капацитет на М+С Хидравлик което ще даде възможност да се постигнат
    дългосрочните цели за разширяване на пазарния дял на фирмата. Това ще се
    реализира чрез внедряването на най-съвременни технологии и CNC машини, с
    висока степен на автоматизация и роботизация на производствени операции и
    процеси."
    Абе, -не ги обяснявай тия на Ханализатора с обемите и мощностите по дърводобива!!!

Още , още приплаквам нощес по ония 4200бр. на 10,80 но ме превариха...

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение

ако е истина, би било супер - бройката е по 235 лв миналата година т.е. това ти е капацитет за почти 120 милиона, сигурно на по-добри маржове заради автоматизацията. кога трябва да е готов новия завод?
      https://www.capital.bg/biznes/kompan...a_za_sveta_ot/

Мисля, че тази статия бях чел, а за сроковете не знам.

От ОВОСа

"С изграждането на този нов завод ще се разшири производствения
      капацитет на М+С Хидравлик което ще даде възможност да се постигнат
      дългосрочните цели за разширяване на пазарния дял на фирмата. Това ще се
      реализира чрез внедряването на най-съвременни технологии и CNC машини, с
      висока степен на автоматизация и роботизация на производствени операции и
      процеси."
      Last edited by Zdravko74; 25.08.2023, 17:45.

Коментар

Някъде сред изказванията на мениджмънта бях чел, че много сериозно роботизират дейностите заради хроничния недостиг на работна ръка.
        ако е истина, би било супер - бройката е по 235 лв миналата година т.е. това ти е капацитет за почти 120 милиона, сигурно на по-добри маржове заради автоматизацията. кога трябва да е готов новия завод?
        destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

Някъде сред изказванията на мениджмънта бях чел, че много сериозно роботизират дейностите заради хроничния недостиг на работна ръка.
          защо ли

https://www.arsenal-bg.com/vsichki-s...abotni-mesta-1
          destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

абе имайки предвид че през 2022 г са продали 749,453 хидравлични мотори (над 82% от приходите) при над хиляда човека, не са ли завишени очaкванията новия завод да има капацитет от 500,000 бройки при 194 човека?

https://www.ms-hydraulic.com/index.p...id=498&lang=bg

Коментар

• абе имайки предвид че през 2022 г са продали 749,453 хидравлични мотори (над 82% от приходите) при над хиляда човека, не са ли завишени очaкванията новия завод да има капацитет от 500,000 бройки при 194 човека?

https://www.ms-hydraulic.com/index.p...id=498&lang=bg

Коментар

Марж на печалбата като на технологична компания !
                Как няма да има добри маржове с чорбаджия като Васил Велев - най-големият враг на повишенията на МРЗ и изобщо на всякакви трудови възнаграждения.

Иначе добра работа за акционерите, бравос.

Коментар

• Марж на печалбата като на технологична компания ! А на някои хора все им се привиждат балони и елхи тук !

Коментар

"Прогнозите ни са приходите през 2023 година да надминат 230 млн. лева."
                    Като понатиснат педалите след ваканциите може и да стане работата. Това е 19-20 млн. на месец за остатъка на 2023. И печалбата ще е интересна тогава. Ще може да се инвестира за бъдещето.
                    Набрали са инерция, дано се запази за по-дълго време!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4850 Разгледай мнение
                      Консолидацията добава близо 1.7 млн. за полугодието до 22.753 млн. спрямо 21.073 на индивидуална за Q2 2023 и 16.719 за Q2 2022 на консолидирана база.
                      "Прогнозите ни са приходите през 2023 година да надминат 230 млн. лева."

Коментар

• Консолидацията добава близо 1.7 млн. за полугодието до 22.753 млн. спрямо 21.073 на индивидуална за Q2 2023 и 16.719 за Q2 2022 на консолидирана база.

Коментар

• Вижте и динамиката на индустриалното производство и на БВП в ЕС и еврозоната през последните месеци.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4850 Разгледай мнение
                            По-малкото работни дни. Отпуските си оказват влияние, както спомена колегата
                            едва ли, преди година нямаше забавяне през август

М+С Хидравлик АД обявява продажби за месец август 2022 година в размер на 19 581 хил. лева и с натрупване от началото на годината в размер на 143 161 хил. лева. Междинната неокончателна брутна печалба за месец август 2022 година е в размер на 4 273 хил. лева и 25 314 хил. лева с натрупване от началото на годината. М+С Хидравлик АД обявява прогноза за приходите от продажби през месец септември 2022 година в размер на 18 155 хил. лева и 161 316 хил. лева с натрупване от началото на годината.

Коментар

• По-малкото работни дни. Отпуските си оказват влияние, както спомена колегата

Коментар

• предполагам ) отпускарския сезон у нас в Европа и по света
                                Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

Working...
                                X